A lyukas gumi miatt keletkezett terhesség megszakításában miért nem egyenjogú az erről hozható döntés?
Most ha a nő meg akarja tartani akkor lesz baba, de a férfinek nincs beleszólása.
Nem úgy kéne legyen, hogy ha akár egyik fél nemet mond(mindegy melyik), akkor abortusz, és csak akkor lesz gyerek ha mindkét fél igent mond.
Ha már annyira harcol mindenki az egyenjogúságért, ez egy elég korrekt ajánlat
#86 "Egyetlen dolog működhet, ha gyermekvállalás előtt foglalják írásba, hogy akarnak-e gyereket és ha nem, akkor ki mit szándékozik tenni egy nem kívánt terhesség esetén.
De ugye kicsit kevéssé megvalósítható, hogy az első randin mindenki az ügyvédhez szaladgáljon.." - mint egyébként helyesen állítottad "gyermekvállalás előtt foglalják írásba, hogy akarnak-e gyereket" - untig elég ezt az esetet írásba foglalni, lévén a szexuális aktusok 3%-a történik gyermeknemzési célból a nagystatisztika szerint, és gyakorlatilag kizárt, hogy az első randin... tehát nyugodtan meg lehet állapítani, hogy a default érték a gyerekvállalásra a "NEM" (97%) és untig elég azt írásba foglalni amikor "IGEN" (3%). Egyébként meg a nemakarásnak nyögés a vége, ha lenne rá szándék simán lehetne erre valami kényelmes ügyfélkapus felületet kreálni... egyszerűen arról van szó, hogy a mostani helyzet a nők számára roppant előnyös és kényelmes, tehát ebben eszükbe sincs egyenjogúságra törekedni... mindenesetre az új szabályozás némileg rontani fog a kényelemérzetükön, nem csoda, hogy a NaNe már fejhangon hörög ellene...
A férfiak nagy valószínűséggel azt ikszelnék, hogy nem, nem szeretnének gyereket. (Akkor sem, ha besikeredik. Ha mégis, úgy fizeni sem szeretnének)
Namármost, ha egy ilyen papírt meglobogtatnak, szted mekkora eséllyel jutnának lyukhoz..?
"Namármost, ha egy ilyen papírt meglobogtatnak, szted mekkora eséllyel jutnának lyukhoz..?" - szerencsére a nők közt is akad egyre több tudatos gyermektelen, szóval nem annyira ritkán, mint hiszed... és itt még ráadásul tudatos gyermektelennek sem kell lenni, untig elég ha akkor, ott, attól nem akar gyereket... Szerintem a nőkre is áll a 97%/3% arány, lévén a kutatást férfiakon ÉS nőkön csinálták anno...
Nem tudom honnan jön az a téveseszme, hogy a nők kevésbé szeretik a szexet, mint a férfiak...
(én pl. 100%-ban:))))
Kér dénesvizsgálatot*, probléma megoldva.
*ezt a szót a gyakorin tanultam :)
Kicsit eltávolodtunk. :D Az eredeti kérdés egy kilyukadt gumiról szólt, ami esetében nem fair a teljes felelősséget a nőre hárítani.
Az utolsó válaszolók elmentek a "szemét nők átverik szegény férfiakat, akiknek ezután ne adj isten kell egy kis alamizsnát juttatni a gyereküknek" irányba.
Hozzátéve, hogy ha tényleg átverés történik, akkor tényleg legyen a nőé az egyedüli felelősség. De a kérdés a balesetekről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!