Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A lyukas gumi miatt keletkezet...

A lyukas gumi miatt keletkezett terhesség megszakításában miért nem egyenjogú az erről hozható döntés?

Figyelt kérdés

Most ha a nő meg akarja tartani akkor lesz baba, de a férfinek nincs beleszólása.

Nem úgy kéne legyen, hogy ha akár egyik fél nemet mond(mindegy melyik), akkor abortusz, és csak akkor lesz gyerek ha mindkét fél igent mond.

Ha már annyira harcol mindenki az egyenjogúságért, ez egy elég korrekt ajánlat

2021. nov. 3. 10:38
 51/101 anonim ***** válasza:
40%
#50, senki sem azt várja el a nőtől se, hogy vetesse ki a méhét vagy a petefészkeit... igaz, kis barátnőim?
2021. nov. 13. 01:01
 52/101 anonim ***** válasza:
20%
Mert az abortusz olyan kis semmi dolog. Ti (egyes) férfiak, komolyan úgy dumáltok erről, mintha egy sima foghúzásról lenne szó. És valóban, nem veszik ki a petefészkeit, sem a méhét, de bizony, kis barátaim, megvan a kockázata, hogy utána nem eshetsz többé teherbe (a lelki traumáról nem is beszélve).
2021. nov. 13. 01:26
 53/101 anonim ***** válasza:
62%
Egy ferfi sterilizacio kisebb beavatkozas, mint egy abortusz, megse kenyszeritheti ra senki a ferfire….
2021. nov. 13. 09:20
 54/101 anonim ***** válasza:
35%

" Ti (egyes) férfiak, komolyan úgy dumáltok erről, mintha egy sima foghúzásról lenne szó. " - khmmm... szerintem(!) kisebb ügy egy "sima foghúzásnál", n.b. az utóbbit nem altatják...

"de bizony, kis barátaim, megvan a kockázata, hogy utána nem eshetsz többé teherbe" - ez akkor is áll, ha egy muskátlis láda landol a fejeden a házadból kilépve... n.b. a halott sem esik teherbe... meg mondom őszintén, ennek a kijelentésnek a "drámai voltát" nem igazán tudom átérezni... nem látom, hogy az "anyaság" miért lenne ilyen kiemelten fontos, engem spec soha sem érdekelt, hogy az, akivel párkapcsolatban élek, milyen anya lenne... az én nézőpontom szerint ez tökéletesen pariban van azzal, ha egy férfit kényszerítenek apa-szerepbe - mindkettő arról szól, hogy az ember elveszti a korlátlan uralmát a saját élete felett.

2021. nov. 13. 10:13
 55/101 anonim ***** válasza:
33%

Korai szakaszban abortusznál sem altatnak, te kis gyökér. Nekem ugyan nem volt, de volt olyan nőgyógyászati problémám, mikor konkrétan a méhemben turkáltak (helyi érzéstelenítéssel) és a doki mondta, hogy olyan lesz, mint egy "kisebb abortusz". Hát igen, kis barátom, kívánom, hogy egyszer élj át hasonlót. Végigzokogtam az egész műtétet, pedig " el voltam kábítva". És ez akkor még lófax egy abortuszhoz képest.

Az meg egy dolog, hogy téged hidegen hagy az apaszerep, no meg az is, hogy a párod hogy viszonyul az anyaszerephez, mert azt is nagy ívben lefosod (irigylésreméltó szegény csaj, már ha van), de képzeld, léteznek nők és férfiak is, akik igenis vágynak gyerekre. Annyi empátia sem szorult beléd, mint egy mosogatószivacsba. Kis barátom.

2021. nov. 13. 10:49
 56/101 anonim ***** válasza:
54%
Én még mindig azt nem értem, hogy ha valaki ennyire retteg, hogy teherbe esik valaki tőle és az igényt tart az apaságára, akkor ő miért nem tesz ellene? Pl. igen, akár el is köttetheti magát és egy életre letudva a probléma.
2021. nov. 13. 11:20
 57/101 anonim ***** válasza:
33%
#56 "akkor ő miért nem tesz ellene? Pl. igen, akár el is köttetheti magát és egy életre letudva a probléma." - hogyne, 40 év felett vagy 3 gyerek után... és tudod ez is a férfitól követelne áldozathozatalt, és szintén a nő és a (már meglévő) gyerek lenne a nyertese... Szeretnék végre olyan eshetőségekről hallani, ami a nőnek jár áldozattal, és a férfi a nyertes... nem arról, hogy hogyan lehetünk a beteg femi-voke áldozatai...
2021. nov. 13. 11:38
 58/101 anonim ***** válasza:
65%
#55 "Korai szakaszban abortusznál sem altatnak, te kis gyökér." - ezt a hazugságot azért ne terjeszd túl széles körben... Magyarországon az abortuszok alapértelmezésben altatásban történnek...
2021. nov. 13. 11:40
 59/101 anonim ***** válasza:
28%
Akkor a nőgyógyász főorvos, aki a műtétet végezte rajtam, na ő is tuti hazudott és nincs képben. 😂 Szánalmas a vergődésetek.
2021. nov. 13. 11:50
 60/101 anonim ***** válasza:
67%

#56, ezt hogy képzeled, hogy kiteszi magát egy ekkora tortúrának :) Sokkal egyszerűbb a "kicsikebabukát" abortálni, vagy köpködni a nőre, hogy spermatolvaj...

Az ő nézőpontja szerint a két dolog NINCS pariban.

2021. nov. 13. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!