Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A lyukas gumi miatt keletkezet...

A lyukas gumi miatt keletkezett terhesség megszakításában miért nem egyenjogú az erről hozható döntés?

Figyelt kérdés

Most ha a nő meg akarja tartani akkor lesz baba, de a férfinek nincs beleszólása.

Nem úgy kéne legyen, hogy ha akár egyik fél nemet mond(mindegy melyik), akkor abortusz, és csak akkor lesz gyerek ha mindkét fél igent mond.

Ha már annyira harcol mindenki az egyenjogúságért, ez egy elég korrekt ajánlat

2021. nov. 3. 10:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 anonim ***** válasza:
67%

20, a törvény megoldja.

Húzz gumit, köttesd el magad és pofád befogod

2021. nov. 3. 22:34
 22/101 anonim ***** válasza:
25%
#21, tedd ezt, ha neked ez jön be... én spec BIZTOS, hogy nem ezt teszem...
2021. nov. 4. 00:10
 23/101 anonim ***** válasza:
65%

22, nem tudsz mást tenni, hiába nagy a szád.

Addig van beleszólásod, hogy lesz-e gyereked, amíg meg nem csinálod. Ha a fejed tetejére állsz sem tudsz ezen változtatni.

Ha képtelen vagy ezt felfogni, nincs mit sajnálni rajtad.

2021. nov. 4. 05:56
 24/101 anonim ***** válasza:
33%

22es aztán meg hisztikézhetsz ha fizetheted pár felé a gyerektartást.

Szerencsére vannak módok hogy akkor is szépen megfejhető legyen a kedves apuka, ha minimálbérre vagy vállalkozóként jelenteti be magát :-D

2021. nov. 4. 06:38
 25/101 anonim ***** válasza:
26%
#23-#24 álmodik a feminyomor... engem a való életben 3 havi gyermektarhára sikerült levágni tizenév alatt...(+ 2 másik ismerősömet is megmentettem ettől az igazságtalan helyzettől, dézsmától). Persze vannak alapfeltételek, pl. semmiképpen ne házasodj, bármivel is nyomnak vagy éppen hitegetnek. Valójában ma a házasság intézménye kizárólag a születendő gyereknek kedvez (az automatikus apasági vélelem diktatórikus mocskával) senki másnak. Ha ez nincs, eleve jobb pozícióból indulsz ilyen helyzetekben...
2021. nov. 4. 08:44
 26/101 anonim ***** válasza:
61%
25 fujj de egy fereg vagy. Gratulalok, harom no anyagi problemainak te vagy a felelose es meg buszke is vagy ra. Bezzeg az biztos rossz lett volna ha anyukad kerul ilyen helyzetbe veled.. Mindegy inkabb kottesd el magad tenyleg nehogy veletlenul csinalj meg par egyedulallo anyukat. Ja amugy kitalalom mindharmatokat atvertek a csunya gonosz nok es meg el se vetettek..
2021. nov. 4. 21:20
 27/101 anonim ***** válasza:
34%
Ja mondjuk az ilyen nők utána még elhúzhatnának esemény utánira is. De hát egyeseknek csak gyerekkel sikerül maguknak pasit fogni. Szánalmas "nők".
2021. nov. 4. 21:40
 28/101 anonim ***** válasza:
63%

#27, Szánalmas "nők".

Akkor nem voltak szánalmasak, amikor beléjük élveztél? Avagy: neked csak ilyen szánalmasak jutnak...?

2021. nov. 4. 22:01
 29/101 anonim ***** válasza:
26%
#28, tudod lényegesen egyszerűsítene a képleten, ha a nőkre rá lenne írva, hogy "egyedül dönt egy terhesség sorsáról" vagy épp az, hogy "egy embriót a párja elé helyez" - mert akkor tudná az ember előre, hogy kik azok a nők, akiket egyenlítő-sugarú ívben kell elkerülnie... és máris mindenki jól járna... Vagy neked van valami titkos teszted rá, hogy hogyan lehet szűrni az ilyeneket még a kapcsolat előtt?
2021. nov. 4. 23:57
 30/101 anonim ***** válasza:
26%
#26 " te vagy a felelose es meg buszke is vagy ra. Bezzeg az biztos rossz lett volna ha anyukad kerul ilyen helyzetbe veled.." - igen, büszke vagyok rá, mert az igazságot szolgálta a jog betűjével szemben. Ha az én anyám az apám ellenére vállalt volna be engem, megvetném érte. Tudod, ebben a kérdésben anyámra is ugyanaz a mérce, mint általában a nőkre... miért lenne más?
2021. nov. 5. 00:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!