Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Terhes lettem egy ismerősömtől...

Terhes lettem egy ismerősömtől és ő mindenáron abortuszt akar. Mit tudok tenni hogy engedje megtartani?

Figyelt kérdés
Nem jártunk és sajnos pár alkalom után úgy néz ki felelőtlenül összehoztunk egy kisbabát. Nem kellene a pénze sőt nem is érdekelne hogy nem érdekli a baba, én egyedül a családom támogatásával fel tudnám nevelni. Ő viszont minden áron el akarja vetetni mert szégyellné hogy egy nála jóval fiatalabb nőt teherbe ejtett.
2021. aug. 14. 16:52
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
89%
Ez olyan szomorú 2 felnőtt ember, akik még védekezésre sem képesek, nem beszélve a 25 év korkülönbségről, nyilván sok közötök nincs egymáshoz, a felelősség érzet teljes hiányán kívül. Te önállóan élsz, eltartod magad, és rendelkezel annyi megtakarítással, hogy 2-3 évig fenntarts 2 embert? Ha erre nem a válasz, akkor a szüleid nyakára szülsz, és tőlük vársz megoldást. A kérdésfeltevésből árad a naívitás, nem vagy te erre messze felkészülve.
2021. aug. 14. 23:27
 32/49 anonim ***** válasza:
36%

"49 éves és nincsen felesége, 4 éve meghalt. Gyerekeik sincsenek."

Idáig meg voltam győződve róla, hogy van felesége, ezért ellenzi.

Így teljesen érthetetlen.

Természetesen nem tud rákényszeríteni az abortuszra.

Egyébként van esély rá (persze nem 100%), hogy a végén ő is örülni fog annak a kisbabának. Csak most hirtelen megijedt, mert 49 éves koráig nem lett gyereke, most meg hirtelen lenne.

2021. aug. 15. 00:59
 33/49 anonim ***** válasza:
67%

"Idáig meg voltam győződve róla, hogy van felesége, ezért ellenzi.

Így teljesen érthetetlen."

Nos, kapaszkodj meg, van aki nem akar gyereket. Nem olyan érthetetlen ez.

2021. aug. 15. 07:08
 34/49 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudom mi olyan feldolgozhatatlan ebben, van feleség, vagy nincs, egy laza szeretői kapcsolat, vagy még az sem. Nem veszi annyira komolyan a kérdezőt, hogy bármi komolyat is tervezzen vele. 25 év korkülönbség... Egy éretlen kislány...

Akik meg elkezdtek rugózni a hormonokon: Egy szóval sem mondtam, hogy gyógyszert kellene szedni, hanem kinyitni a száját, amikor gumi nélkül huppan rá a f/szra, hogy ez így nem oké, mert nem akar gyereket (Vagy nem beszélték meg, hogy akarnak-e. Bár ilyen "kapcsolatban" nem is kérdés szerintem értelmes embernek)

2021. aug. 15. 07:56
 35/49 anonim ***** válasza:
70%

"Egyébként van esély rá (persze nem 100%), hogy a végén ő is örülni fog annak a kisbabának. "

Jaja. Arra is van esély, hogy megnyered a lottó ötöst. De ahogy a lottónál nagyobb az esélyed egy nulla találatos szelvényre, úgy itt nagyobb az esély egy nem létező apára, aki a hata közepére se kívánja soha a büdös életben azt a rákényszerített gyereket.

2021. aug. 15. 08:03
 36/49 anonim ***** válasza:
32%
Tény pasi húzhatott volna gumit, de nem értem mire jó így gyereket szülni? Nem futottam még ki az időből, tehát ez sem érv. Ha csak nem vagy bűn ronda és tudod,hogy az életben más nem fog megdugni, akkor miért csinálsz úgy gyereket, hogy annak a gyereknek nem lesz igazi családja. Én is felcsináltathattam volna magam, ráadásul ketyeg a biológiai órám, de nekem lenne igényem egy társra és semmi kedvem nem lenne úgy egyedül álló anyának lenni ahogy te. Valahol női önzés felhaborodni azon, hogya férfinak igenis ez nem tetszik, akkor sem ha te vállalsz érte felelősséget. Joga van ennek nem örülni és igen szégyelli hogy felcsinalt egy jóval fiatalabb buta libát. Még megtalalhatnad az igazit, így viszont már kevesebb esélyed lesz mert csak gyetekes nőt már kevesebben vállalnak be, ráadásul az igazi apameg túl öreg lesz a gyerekhez idővel.
2021. aug. 15. 09:15
 37/49 anonim ***** válasza:
71%

Miért akarja rád erőltetni?

Vannak akik nem akarnak gyereket.

Lehet idősnek érzi magát egy kisgyerekhez.

Nem akar olyannal gyereket vállalni, akit nem szeret, nem fűzik érzelmek hozzá, csak kosza numarák.

Véletpenül, hogy történhet meg az aktus? Hagyjuk már ezt a szar szöveget.

Csak úgy árad a naivitás belőled,és amennyiben igen is képtelen van önerőből eltartani magatokat, más nyakára szülsz.

Most azt mondod nem kell a gyerektartás, nem érdekel ha nem érdekli a gyerek. Ez mind csak mese habbal.

2021. aug. 15. 09:35
 38/49 anonim ***** válasza:
70%

Nem kötelezhet rá sehogy az ég világon.

Ha megfeszül, se szólhat bele.

Más kérdés, hogy ilyenkor a faszi jól megszívta, mert úgyis a nyakára fogsz járni a pénzért, minden nő ezt csinálja. (Nyugi nő vagyok)

Persze védekezhetett volna emberünk, és akkor nincs elb@szva az egész élete.

Sose értettem, hogy ilyen semmi kapcsolatból nők gyereket akarnak szülni.

2021. aug. 15. 09:49
 39/49 anonim ***** válasza:
18%

"A szüleim nagyon örülnének ha unokájuk lenne."

Aha, annak is örülnének a szüleid, ha megtudnák, hogy egy tőled 25 évvel idősebb faszi a gyerek apja? Vagy már tudják?

2021. aug. 15. 10:50
 40/49 anonim ***** válasza:
73%

"Úgyis a nyakára fogsz járni pénzért"

Nem törvényszerű. Jómagam is egy hasonlóan elbaszott kapcsolatba szültem fiatalon, na jó, mi két évig hol együtt voltunk-hol nem.

17 éves a gyerek, soha egy forintot nem kértem az apjától, 14 éve nem is láttam, pedig nem volt könnyű életünk. Van akinek számít az adott szó. Érdekes mód, nálunk most ő ébredt fel, hogy van valahol egy gyereke és írogat neki facebookon, hogy mennyire bánja, hogy nem ismeri, de ez már egy más téma.

2021. aug. 15. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!