Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Terhes lettem egy ismerősömtől...

Terhes lettem egy ismerősömtől és ő mindenáron abortuszt akar. Mit tudok tenni hogy engedje megtartani?

Figyelt kérdés
Nem jártunk és sajnos pár alkalom után úgy néz ki felelőtlenül összehoztunk egy kisbabát. Nem kellene a pénze sőt nem is érdekelne hogy nem érdekli a baba, én egyedül a családom támogatásával fel tudnám nevelni. Ő viszont minden áron el akarja vetetni mert szégyellné hogy egy nála jóval fiatalabb nőt teherbe ejtett.
2021. aug. 14. 16:52
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
62%

Sztem ez egy újabb kamu kérdés ami itt a feszkot kelti. Ha nem az, akkor miért nem válaszol a kérdésekre?

Amúgy azt eszrevettetek hogy, nem azt kérdezte, hogy szerintünk megtartsa-e? Ő már eldöntötte, h megtartja, csak a kérdése alapjan azt hiszi hogy a ffi kényszerítheti az abortuszra és hogy ezzel vagy ez ellen ő mit kezdjen..?

Ez a ki mire húz mit meg ki védekezzen.. hát sztem ha két felelős ember él együtt nemi életet és nem akarnak gyereket akkor igenis mindkettőnek kell gondoskodnia a védekezésről. Vagy egyezzenek meg arról, hogy melyik fog. Olyan nincs hogy bæyzink összevissza mint az állatok és akkor még jön a ping-pong hogy kinek kellett volna. Hát mindenkinek. Nincs hibás és mindenki is hibás.

2021. aug. 14. 21:52
 22/49 anonim ***** válasza:
75%

Már bocs azoknak, akik kardoskodnak a férfiak mellett.

Női fogamzásgátló módszerek belsőleg hatnak, nem egyik napról a másikra. A férfi a gumit felhúzza, majd kidobja.

Ismerek olyat, akinek a spirállal, rézgyönggyel meggyűlt az egészségügyi baja. A fogamzásgátló, akármilyen alacsony hormontartalmú, hatással van a ciklusra, és a női szervekre (nekem petefészek cisztákat növesztett, amire csak azért derült fény, mert már szeretnénk gyereket, de nem jön össze, és nem vagyok se pcos, se endos...).

Szóval, miért is a nő szervezetét kell mindig leterhelni belsőleg, ha egyik fél se allergiás a latexra, és a gumi nem lesz hosszútávú hatással egyik félre sem?

2021. aug. 14. 22:29
 23/49 anonim ***** válasza:
83%
Hát látod uccso azért mert nem húzza a a f.szara a pasi. Mert agyatlanok és összevissza szexelnek. Nekem mindig azt tanította az anyám, hogy ha nem akarok gyereket akkor EN vedekezzek. És total igazad van, hogy szenyó az élet, mert ez a női védekezés esetén általában valamilyen hormonális megterhelessel jár, de merlegelni kell. Mert a gyereket is ilyen esetben magadnak szülöd, SAJNOS. Szomoru de abszolút igaz.
2021. aug. 14. 22:34
 24/49 anonim ***** válasza:
90%

Valóban szomorú.

Egyik oldalon kifogás: hogy "kényelmetlen".

Másik oldalon valóban vannak problémák (az első tabi idegbeteggé tett, kiforgatott magamból, mindezt kevés hormonnal, ezért lecseréltem), de mégis ez szív.

Kéne a pasiknak is hormonális fogamzásgátló...

2021. aug. 14. 22:41
 25/49 anonim ***** válasza:
52%
Kéne de azt hiszem azért sem erőltetik, mert nem szednek be. Sajnos (ez is nagyon szomorú) az ilyen gyerekeket csak az érzi a magáénak aki megszülte.
2021. aug. 14. 22:44
 26/49 A kérdező kommentje:

Nem kamu kérdés #21-es.

49 éves és nincsen felesége, 4 éve meghalt. Gyerekeik sincsenek.

És ismerősök vagyunk, csak nèha megtörtént sajnos.

2021. aug. 14. 22:56
 27/49 anonim ***** válasza:
83%

Hát jó. De azt még mindig nem értem mi a baj azzal hogy te fiatalabb vagy.

Te amúgy lennél vele kapcsolatban?

2021. aug. 14. 23:01
 28/49 A kérdező kommentje:
Igen, de neki ez a helyzet a volt felesége miatt lelkileg megterhelő, csak nem tudom miért akarja ennyire rám erőltetni az abortuszt mert amúgy imádja a gyerekeket.
2021. aug. 14. 23:03
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
Fél a felelősségtől, és nem bízik benned. Ha azt is mondod, hogy nem kérnél tőle semmit, nem hiszi el.
2021. aug. 14. 23:10
 30/49 anonim ***** válasza:
96%

Hát lehet ő veled nem szeretné ezt a kapcsolatot. Lehet ezt kellene tisztázni. Nem tudom, pl.volt-e a gyász óta neki valakije vagy te vagy az első. Ha te vagy akkor lehet neki te egy kaland vagy és nem egy nő akivel gyereket vállalna. Nyilván ettől még a felelősség mindkettotoke a védekezés tekintetében.

Te azt gondold át, hogy még "csak" 24 éves vagy és most nyilván ott van a baba és ok, hogy te neked segítenének a szüleid de ő a te babád lesz és hiába ott a nagyszülő, ezt BRUTAL nehéz egyedül végigcsinálni. Mindenhogy. Nehéz lelkileg, anyagilag, fizikailag. A gyereknek meg szintén. Kell az anya és az apa is.

2021. aug. 14. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!