Miért akar ennyire lányt ismerősöm?
Most 17 hetes terhes, belevan betegedve annyira lányt akar. Már mindent megvett neki pedig még nemis tudja a nemét (persze mindenből csajosat vett). A doki se tudta megmondani neki. Én 11 hetes vagyok, persze megérzésem van, de nem mernék vásárolni.
Nem beteges kicsit a hozzáállása? Azt mondta neki fiú nemis kell...
Én meg fiút akartam,de nagyon. Lány lesz. Mióta megtudtam, el se tudom képzelni,h fiam legyen,atallt az agyam rozsaszinre.
Sok embernek vannak vágyai,elképzelései a gyerek nemét illetően. En ezért senkit nem itelek el. És akkor mi van,ha vett neki par rozsaszin rugdalozot? Maximum elajandekozza ha fiu lesz,vagy ráadja,nem tok mindegy,kinovi egy honap alatt. Valoszinu h szeretni fogja a gyereket akkor is ha fiu,es csak mosolyog azon,h mennyire lanyt akart. En is vettem egydarab fiu rugdalozot,mostmar csak rohogok rajta,majd ha nagyobb lesz,elmeselem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!