Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért akar ennyire lányt...

Miért akar ennyire lányt ismerősöm?

Figyelt kérdés

Most 17 hetes terhes, belevan betegedve annyira lányt akar. Már mindent megvett neki pedig még nemis tudja a nemét (persze mindenből csajosat vett). A doki se tudta megmondani neki. Én 11 hetes vagyok, persze megérzésem van, de nem mernék vásárolni.

Nem beteges kicsit a hozzáállása? Azt mondta neki fiú nemis kell...

2016. ápr. 23. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
De igen, beteges. Mit csinál, ha kisfiú lesz? Örökbeadja vagy mi?
2016. ápr. 23. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyeseknek ez is a teljesítményről szól! Ő azt akar,neki az kell! Csakhogy ez nem így működik,szerencsére! Vannak dolgok,amiket nem lehet irányítani,csak vannak emberek,akik ezt nem képesek feldolgozni!
2016. ápr. 23. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Jajj szegény pici, remélem nem kisfiú :(
2016. ápr. 23. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Neked ugyan miért baj az, ha az ismerősöd mer a megérzéseire hallgatni?
2016. ápr. 24. 00:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Én meg fiút akartam,de nagyon. Lány lesz. Mióta megtudtam, el se tudom képzelni,h fiam legyen,atallt az agyam rozsaszinre.

Sok embernek vannak vágyai,elképzelései a gyerek nemét illetően. En ezért senkit nem itelek el. És akkor mi van,ha vett neki par rozsaszin rugdalozot? Maximum elajandekozza ha fiu lesz,vagy ráadja,nem tok mindegy,kinovi egy honap alatt. Valoszinu h szeretni fogja a gyereket akkor is ha fiu,es csak mosolyog azon,h mennyire lanyt akart. En is vettem egydarab fiu rugdalozot,mostmar csak rohogok rajta,majd ha nagyobb lesz,elmeselem neki.

2016. ápr. 24. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!