Szerintetek fogom még valaha kívánni ezek után?
Védekezés mellett lettem terhes, úgy tűnik, h sikerült beleesnem abba a nagyon pici százalékba. Sose gondoltam volna, h felelősségteljes védekezés mellett ez velem is megtörténhet! Én végülis örültem neki, a korban is bőven benne vagyunk, de a párom nem akarta még a babát, sok vita és sírások után úgy döntöttünk(inkább döntött helyettem is), h elvetetjük a babát. Most pénteken lesz a műtét. Eddig a kapcsolatunk szuperül működött, februárban költöztünk össze. Én meg voltam győződve arról, h életem párjára találtam. Azt mondta, h lelkileg lesz a támaszom, mindent megtesz, h nekem könnyebb legyen, szabit vesz ki, amikor szükségem van rá, ilyen szempontból nagyon odaadó és türelmes, éppenséggel, csak a szerelmünk gyümölcsére nincs szüksége. Szeretne közös gyermekeket, csak évekkel később. Abban igaza van, h jobb lenne teljesen rendeznünk a körülményeket, de szerintem így is megoldhattuk volna.
Ami a lényeg, h 3 hete nem volt szex közöttünk, képtelen vagyok rá, egyből sírnom kell, amikor közeledik hozzám. Egyelőre nem is tudom elképzelni, h úgy szeretkezzek vele, h ne lebegjen ez az esemény előttem. Azt mondja,h addig vár rám, ameddig nekem szükségem van rá, de ezt nehezen hiszem el, amikor fontos volt számára mindig is a szex. Műtét után, ugye újabb 6 szexmentes hét következik.
Sajnálnám, ha emiatt az egész miatt a kukában landolna a lassan 3 éves kapcsolatunk. Szerintetek az idő begyógyítja a sebeket? Tudok még úgy gondolni rá, mint ezek előtt?
A döntés végleges, ezzel kapcsolatos válaszokat egyáltalán nem kérek és ítélkezést sem! Elég szégyenérzet van bennem anélkül is. A kérdésem kizárólag arra irányul, h a kapcsolatunkban ezt a traumát az idő kicsit feledteti-e???
Volt-e ezzel kapcsolatban valakinek személyes tapasztalata?
Köszönöm a válaszokat!
#217 "3 hónap múlva elhagyott egy másik nőért. Az indok az volt h én az ab után más lettem nem ebbe a nőbe szeretett bele. Tény hogy lelkileg megviselt és kellett jó 2 honap mig elgyászoltam a dolgot." - hát reméljük, hogy a Kérdezőnek meg a párjának meg lesz a kellő türelme egymáshoz, hogy közösen vészeljék át a nehéz időszakot!
Téged meg vigasztalhat az, hogy az exedet valszeg pont ugyanúgy èrzelmileg zsarolta manipulàlta az új nő, ahogy előzőleg ő téged... A leírtak alapján meglepne, ha az egy tartós kapcsolatnak bizonyulna, és 5 év múlva még együtt lennének...
Latod aki leirja a frankot az 0%?
30evesen ha hozol egy dontest annak vannak kovetkezmenyei nem fognak erte patyolgatni.
Attól, h nem jelentkeztem, követtem a hozzászólásokat. Túl vagyok a műtéten kb 1 hete. Görcseim vannak továbbra is, tehát nem vagyok túl jól.
A párommal átbeszéltük többször is ezt az egészet. Aznap, mikor megtörtént a műtét, eljött értem és mikor hazaértünk, az volt az első, amit mondott, h nagyon sajnálja, h miatta kellett ezt átélnem. Azóta már néhányszor sírtunk esténként összeölelkezve, de mindig visszajutok oda, h az életemnél is jobban szeretem ezt az embert és tudom, érzem, h ő is engem. Nem tudom még, h sikerül-e, de minden erőmmel azon fogok dolgozni, h elfelejtsem ezt az egészet és ne sóvárogjak az iránt, ami nincs, hanem értékeljem azt, ami van. Egyszer majd tervezünk közösen gyerekeket.
Azt nem tudom, h milyen lesz vele újra szeretkezni, ha már lesz rá lehetőség. Nem tudom, h sikerül-e újra átadnom neki a lelkem. Egyelőre, csak azt tudom, h kívánom magát a szexet, fantáziálgatok, de meglátjuk a többit. Talán az idő addigra tovább gyógyítja a sebeket. Ő továbbra is mindent megtesz értem, azóta is a tenyerén hordoz, csak éppen akkor van baj, amikor ez az egész eszembe jut, de még nagyon friss...
"Azt nem tudom, h milyen lesz vele újra szeretkezni, ha már lesz rá lehetőség. Nem tudom, h sikerül-e újra átadnom neki a lelkem. Egyelőre, csak azt tudom, h kívánom magát a szexet, fantáziálgatok, de meglátjuk a többit. Talán az idő addigra tovább gyógyítja a sebeket. Ő továbbra is mindent megtesz értem, azóta is a tenyerén hordoz, csak éppen akkor van baj, amikor ez az egész eszembe jut, de még nagyon friss..."
Egy barátnőm ugyanígy volt. Dolgoztak a hormonok nagyon, beindultak az anyai ösztönök, nem akart szexelni, állandóan sírt. De rengeteg akadályoztató tényező volt, amiért inkább nem vállalták be. Miután átesett az abortuszon egy ideig még rosszul volt, de nem sokkal később már kívánós volt, és alig várták hogy újra szexelhessenek. És azóta is boldogan együtt vannak, sikerült túllendülniük.
Nektek is a legjobbakat kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!