Mit tennétek a helyemben?
Magam részéről megszakítás (NEM az általad preferált terhesség-megszakításra gondolok).
Lehet, nem a legbiztonságosabb, de naptárral kombinálva, pontos ciklus esetén kevesebb a kockázat, mint a Pharmatexnél...
Én nem javaslom, csupán mi ezt alkalmazzuk, 16 év alatt nem csúszott be hiba.
A termékeny napokon van, hogy előkerül a gumi (néha szükséges sajnos más miatt is, mert az átlagnál hajlamosabb vagyok fertőzésekre), így van itthon mindig, de ritkán használjuk.
("Az előváladéktól teherbe lehet esni"-legenda nekem kicsit misztikus, sok esetben a valóságban nem ez történik...)
Nem azt mondtam, hogy nincs terhesség előváladéktól, csak jóval kevesebb, mint amire ezt rá akarják húzni.
Ahogyan valójában a védekezés melletti terhesség is létezik, csak kevesebb arányban, mint amit annak állítanak be.
Mondjuk van, aki védekezésnek nevezi azt is, hogy utána kiöblítette, mégis úgy maradt, és nem érti, hogyan...
Ez a másik véglete annak, hogy "A barátom 2 gumit húzott, utána bevettem egy Escapelle-t, de most mégis félek, nem vagyok-e terhes"....
Legyünk őszinték, AZ Escapelle a Postinor más néven - és kb 1000* drágábban - úgyhogy nyilván pont annyit is ér... Én már párszor leírtam, hogy inkább Ellaone-t [link]
kellene iratni, ha már sajnos(!) vényköteles a sürgősségi fogamzásgátlás. Hosszabban és biztosabban hat.
Egyébként az abortuszok számát pont azzal lehetne valójában csökkenteni, ha szabadforgalmúvá, és tizedekkora térítésűvé tennék a sürgősségi fogamzásgátlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!