Most 4 hónapos a kisfiam, de terhes lettem újra. 9 hetes lehetek már. Nem tudom mit tegyek. A kisbabánk is még csak szinte most született meg, nem érzem hogy készen állnék egy kistestvérre. Az abortusz gondolatától mégis rosszul vagyok. Nem tudom mi tévő legyek.
Ha már így esett, hogy jönni akar, akkor én azt mondanám, hogy jöjjön.
Együtt felneveled őket, egy év különbséggel. Nem egyedi eset. Dehogy nem állsz készen, amikor ott van a picur is.
Van másutt is, hogy egyik kicsi, másik pici, harmadik meg icipici.
:)
2021. jan. 18. 10:58
2/156 anonim válasza:
Megtartanám.
Amikor a lányom 8 hetes volt, azt hittük, megint teherbe estem.
Kicsit ijesztő volt, de megbeszéltük, hogy megtartjuk, az eleje nehez lesz. De mivel úgyis tervbe volt a baba, amolyan egy ev ide-vagy oda alapon nem akartuk volna elvetetni.
(nem voltam terhes, fals riasztás volt :) )
2021. jan. 18. 11:04
3/156 anonim válasza:
Férjed mit mondott?
2021. jan. 18. 11:05
4/156 anonim válasza:
Hát, ha nem akarsz abortuszt, akkor mégegy kakamasinád lesz pedig.
2021. jan. 18. 11:06
5/156 A kérdező kommentje:
Ő is azt mondta hogy még nem áll rá készen, semmiképp nem szeretné megtartani. Így fenáll az is, hogy egyedül maradok akkor két kicsivel.
2021. jan. 18. 11:11
6/156 anonim válasza:
De védekezés nélkül készen állt a szexre a férjed....
2021. jan. 18. 11:14
7/156 anonim válasza:
Bocsáss meg de szép kis házasság lehet ami ezen múlik. Te igazán nem akarod csak félsz ami érthető...
2021. jan. 18. 11:16
8/156 anonim válasza:
Nos, én abortuszra mennék, de te nyilván nem fogsz. Gondolj bele, mekkora buli lesz két ilyen kicsi korkulonbseggel született gyereket egyedül neveli.
2021. jan. 18. 11:20
9/156 anonim válasza:
Ha a férjed nem akarja, és el is hagyna, ha megszülnéd, akkor döntsd el, hogy szeretnél-e egyedülálló anya lenni 2 gyerekkel. Ha nem probléma, és őszintén vágysz erre a gyerekre, akkor hajrá.
2021. jan. 18. 11:47
10/156 anonim válasza:
Gondolj bele, milyen menő lesz 4-5 év múlva, egy érdeklődési kör, egy baráti kör, játékok hasonlóak, tuti menő lesz, nem lesz kis pisis a kisebb a nagyobb szemében, nem lesz kirekesztve mert szinte egyidősek.
Én megtartanám mindenképpen még ha egyedül is kellene nevelnem.
Más kérdés hogy ha a párom azt mondaná semmiképp nem elszeretné megtartatni én csomagolnék össze neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!