Mit tennétek a helyemben?
21!
Na és tükörbe hogy néz, ha emiatt a mar meglevo gyereke elveszti az apját?
Le kell ülni, megbeszélni. Nyilván nem lesz olyan megoldás, ami mindkét félnek jó, de végig kell goindolni, mi a kisebb veszteség.
Sajnos egyetértek a 20.válaszolóval.
A helyzethez tartozik, hogy a férjem valójában az első gyermekünket is el akarta vetetni. Addig a pontig, míg ki nem derült hogy kisfiú, még csak nem is nagyon vett tudomást a terhességről. Jelenleg csodálatos a kapcsolatuk, kölcsönösen nagyon szeretik egymást. Én viszont épp ezért nyílok talán az abortusz felé, nem akarom hogy megint azt érezze rá lett kényszerítve egy gyermek.
26!
Ugyanez a kérdezőre is vonatkoztathato: ráerőltette az első gyereket, nem volt hajlandó hüvelygyurut/spiralt/depó injekciót használni.... Még mindig kétoldalas a történet.
“Az abortusz gondolatától mégis rosszul vagyok. ”
“Én viszont épp ezért nyílok talán az abortusz felé”
Most akkor melyik?
Utolsó: nem tudom az feltűnt-e, hogy apuka nem hajlandó védekezni. A kérdező megtette egy ideig, abba kellett hagynia.
Nem logikus, hogy ha nem akar kölyköt, akkor kotont húz a farkára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!