Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Most 4 hónapos a kisfiam, de terhes lettem újra. 9 hetes lehetek már. Nem tudom mit tegyek. A kisbabánk is még csak szinte most született meg, nem érzem hogy készen állnék egy kistestvérre. Az abortusz gondolatától mégis rosszul vagyok. Nem tudom mi tévő legyek.
2021. jan. 18. 10:55
 121/156 anonim ***** válasza:
40%

Neked mi az egyenjogúság? Hogy a férfi sérelme mindenek felett, a nők sérelmét meg valamiféle agybajnak tekintjük?

Igazából veled nem az a baj(om) hogy nem támogatod a kérdezőt a gyerek megtartásában, én sem tenném. Részemről ideális esetben egy nő elsősorban családot akar, nem kizárólag gyereket, és nem sokra megy a gyerekkel, ha nincs kivel megosztani a vele kapcsolatos örömöket-bánatokat. Erről ennyit elmondanék.

De az a masszív gyűlölet ami a nők és gyerekek iránt árad belőled, és igen hogy érzelminyomorékként elképelni sem tudod azt, hogy nekik valami olyan okoz fájdalmat ami neked nem okozna. Erre vajon milyen jelzőt lehetne használni ugyan?

2021. jan. 20. 17:51
 122/156 anonim ***** válasza:
31%

"De az a masszív gyűlölet ami a nők és gyerekek iránt árad belőled, és igen hogy érzelminyomorékként elképelni sem tudod azt, hogy nekik valami olyan okoz fájdalmat ami neked nem okozna. Erre vajon milyen jelzőt lehetne használni ugyan?"

=> Nem fáj az, mert ő látta, hogy megy, nem nagy dolog az, mert ő làtta... (Vannak, akik csak tárgyilagosan működnek, sajnos azokkal nem lehet mit kezdeni...)

2021. jan. 20. 18:00
 123/156 anonim ***** válasza:
57%
"Neked mi az egyenjogúság?" - hogyhogy mi? Az, hogy a nőt és a férfit azonos jogok illetik meg az önreprodukciója tekintetében, tehát azonos feltételekkel, azonos időintervallumban hozhat döntést. Miért, mi más lenne? A nőket egyáltalán nem gyűlölöm, az anyák esetébenmár határeset, egyike vagyok azoknak, akiknek a belük kifordul attól, ahogy a rezsim az anyák alfelét fényezi, meg az anyapárti családjogi bíráskodástól. De én még bőven a toleráns kategóriába tartozom, beszéltem már olyan férfival is, aki már felrugdosná az előnyöket kihasználó anyucikat. De mint említettem, az élet majd megoldja, szerencsére nem a mi civilizációnk szaporodik... ez olyan megnyugtató tudat... és nem is az anyaság körbenyalásától fog:)))
2021. jan. 20. 18:08
 124/156 anonim ***** válasza:
67%
"Igazából veled nem az a baj(om) hogy nem támogatod a kérdezőt a gyerek megtartásában, én sem tenném. Részemről ideális esetben egy nő elsősorban családot akar, nem kizárólag gyereket, és nem sokra megy a gyerekkel, ha nincs kivel megosztani a vele kapcsolatos örömöket-bánatokat. Erről ennyit elmondanék." - látod, ezzel viszont szó szerint egyet tudok érteni.
2021. jan. 20. 18:10
 125/156 anonim ***** válasza:
61%
#123 "Nem fáj az, mert ő látta, hogy megy, nem nagy dolog az, mert ő làtta... (Vannak, akik csak tárgyilagosan működnek, sajnos azokkal nem lehet mit kezdeni...)" - miért is kellene bármit is kezdeni a tárgyilagos emberekkel? Azon túl, hogy nem kell őket spiritualitással zsibbasztani...
2021. jan. 20. 18:13
 126/156 anonim ***** válasza:
40%

"A nőket egyáltalán nem gyűlölöm, az anyák esetébenmár határeset,"

Na látod, csak kibukott, milyen szinten támogatod te az egyenjogúságot, meg tekintesz egyformán a nőkre meg a férfiakra. Picit is gerinces lennél, úgy fogalmaztad volna meg a mondandód, hogy bizonyos anyákat nem szeretsz vagy bizonyos anyáknál rezeg a léc. De nem, neked ha egy nő már anya is akkor hajlasz afelé, hogy gyűlöld. Ez kb olyan mint a rasszizmus vagy a homofóbia.

Szóval fejezd már be azt, hogy te akarod itt a nagybetűs normálisnak beállítani magadat, és nem az sem mentség hogy van olyan ismerősöd aki meg felrugdosná az anyákat. Az emberiség hulladékai vagytok ez van, és nem nem azért mert nem támogatnátok a kérdezőt vagy hozzájuk hasonlót a gyerek megtartásában, hanem a masszív előitélet gyűlölet miatt ami belőletek árad. Meg a nullás EQ. Te csak ne szidd inkább a jelenlegi rezsimet, nekik pont olyan jól megy a megbélyegzés meg a gyűlöletkeltés mint neked.

2021. jan. 20. 18:16
 127/156 anonim ***** válasza:
45%

A magyar közvélemény most így áll a kérdésben:

ÉRTELMES DOLOG A JOGI ABORTUSZ?

17148 - Végülis, lehet benne valami

6780 - Ez egy veszélyes hülyeség

4095 - Felesleges. Ha nem akar apa lenni, nem kell, de fizessen eltartási díjat.

Szóval abszolút többségben (!) van a kezdeményezést pártoló álláspont. EZ a valóság:)))

2021. jan. 20. 18:18
 128/156 anonim ***** válasza:
54%

#127, az anya az nem nem, hanem egy tulajdonság... méghozzá SZERZETT és nem vele született, mindenki szabad döntéséből lesz anya ma Magyarországon. Szóval egyáltalán nem olyan, mint a rassz, vagy bőrszín vagy szexuális identitás, amire vonatkozik a diszkrimináció tilalma, hanem egy szabad döntés következménye. (hasonlóan, mint ha valaki politikus lesz, vagy épp bűnöző)

Az EQ- meg elég magas, különben nem drukkolnék a Kérdező férjének, és a Kérdezőnek, hogy ne a férjét szívassa..:)))

2021. jan. 20. 18:25
 129/156 anonim ***** válasza:
35%

Ja szóval szerinted alap hogy szerzett jogok miatt lehet valakit gyűlölni. És neked magas az EQ-d. Pffff

Azért megnézném a fejed, ha te hoznál egy döntést, és valaki ebből adódóan akarna felrugdosni az utcán, igaz nem is ismer, igaz egyéb körülmények között tök jól kijönnétek, de mivel rendelkezel azzal a szerzett jogoddal megbélyegez és kész. Te valóban beteg vagy.

Amúgy aki olvasgat itt a gyerekvállalás kategóriában láthatja hogy milyen különbségek vannak anya és anya között, minden tekintetben. Szóval már ebből kifolyólag is baromság minden amit beszélsz, de mindegy, úgy sem fogod fel.

2021. jan. 20. 18:29
 130/156 anonim ***** válasza:
54%

"Ja szóval szerinted alap hogy szerzett jogok miatt lehet valakit gyűlölni." - nem csak szerintem, ez szimpla tény... te is szabadon gyűlölhetsz minden politikust vagy épp minden korrupt gazembert. Ezt hívják vélemény-szabadságnak. AZ, hogy te nem vagy tisztában a társadalom-tudományok fogalmaival, az nem az én betegségem tünete:)))

"milyen különbségek vannak anya és anya között, minden tekintetben." - mondta valaki, hogy nincsenek? De nekem magával, az anyai ösztön nevű fenoménnal van komoly bajom, mert az minden nőben arról szól, hogy a saját gyerekednek akard a legjobbat minden helyzetben.

2021. jan. 20. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!