Mit tennétek a helyemben?
"Az a férfi, aki tudja, hogy soha nem akar gyereket, annak ott a vazektómia lehetősége." - és honnan tudná ezt valaki biztosan, pont abban a korban, amikor a leggyakrabban élnek az emberek szexuális életet? Arról nem is szólva, hogy ez egy újabb igazságtalanság melegágya, ugyanis válás után a gyerekeket leggyakrabban a nőknek ítélik, tehát a nőnél van élethossszan a változatlan gyerekszám. Ha a férfinak ezután nem lehet újabb gyereke, az kizárólag az elváló nőnek jó, mert nem veszélyezteti egy újabb gyerek az általa lenyúlt gyermektarha összegét. A férfinak ezzel szemben rossz, mert csökkenti az esélyét egy újabb kapcsolatra, hisz onnantól már csak a gyereket nem akaró nőknél jön szóba. Ezzel aztán benne is ragadhat a szerencsétlen egy pocsék kapcsolatban, mert nem mer válni.
"És van egy roppant nagy előnye minden mással szemben. Ha a nő mégis terhes lesz, a férfi biztos lehet abban, hogy nem tőle van..." - ez akkor jelentene valós előnyt, ha a polgári jogban nem lenne alapértelmezés a férj apasági vélelme.
Na, ezek a valós tények. A férfi meg nem az Anya és Csecsemővédő Intézet neki a saját érdekeit kell első sorban képviselnie, ha nem akar vesztes lenni.
"#141 nem gondolod, hogy majd ő fekszik műtőasztalra egy nő kedvéért. Nem, az is a nő dolga, mikor ő urasága miatt jár abra pár havonta." - akkor lehet ez valójában, ha neki derogál az általa elérhető bőséges választékból fogamzásgátló módszert választani - szóval pár havonta legfeljebb a SAJÁT hülyeségéből jár AB-ra bárki...
"ha neki derogál az általa elérhető bőséges választékból fogamzásgátló módszert választani"
=> MIND hormonális alapú, ami különböző kocoázattal jár.
Saját akaratából kevés nő akar kísérleti patkány lenni.
Az védekezzen a legjobban, aki a leginkább nem akar gyereket.
"MIND hormonális alapú, ami különböző kocoázattal jár." - álmodban kétségtelenül... spirál, pesszárium, fogamzásgátló hüvelygolyók és krémek - közük sincs hormonhoz.
"Saját akaratából kevés nő akar kísérleti patkány lenni." - saját akaratából kevés férfi akar olyan partnert, akivel rossz a szex az önzősége miatt.
"spirál, pesszárium, fogamzásgátló hüvelygolyók és krémek - közük sincs hormonhoz" => A pesszárium a gumi női verziója, szóval ezzel át van tolva megint a szar. A többinek javaslom utána olvasni a hatékonyságának. Kb szart se ér...
"saját akaratából kevés férfi akar olyan partnert, akivel rossz a szex az önzősége miatt"
Oké, akkor 1-1, vagyis ott vagyunk, hogy sehol.
Spirál hátránya, hogy maga az eszköz elmozdulhat, valamint némileg fokozza a gyulladás- és fertőzésveszélyt. Elsősorban szült nőknek ajánlott.
Pesszárium valóban jó védekezési módszernek bizonyulhat, de csak és kizárólag tökéletesen felhelyezve. Mivel testen belül használatos, nagyobb az esély a helytelen felhelyezésre.
A krémet mint fogamzásgátlót emlegetni elég nagy butaság. Ezek maximum óvszer, pesszárium mellé kiegészitőként ajánlott. Hüvelygolyót nem is értem...
Óvszer az egyetlen ami véd a fertőzésektől, használata biztonságos, egyszerű. Fiatalabb korosztálynak elsődleges fogamzásgátlási módszer.
Még nem szült, fiatalka lányokat ne tömjünk már mindenféle kemikáliával. A méhnyakrák kialakulásában pedig jelentős kockázatot jelent a védekezés nélküli szex.
Ezek a tények, mindenki eldöntheti mi a fontos neki a kényelme, egészsége, biztonsága.
Kérlek alásan, a spirálnak általában jobb a Pearl indexe az átkozott guminál, a pesszárium meg =/= a női óvszerrel, csak a méhszájat és a hüvely hátsó boltozatát fedi be, szóval nem akadályozza a test/test kontaktust, nem csökkenti az ingereket.
"Oké, akkor 1-1, vagyis ott vagyunk, hogy sehol." -bocs, én megmondtam, hogy mi a megoldás: " addig a férfinak ma - világ szégyenére - csak egyfajta, a szexuális élményt rontó, libidogyilkos fasisztoid módszer áll rendelkezésére. Valójában ezzel kellene kezdeni valamit végre, és majd ha a férfiakak is lesz akkora választék, mint a nőknek, akkor beszélhetünk az egyforma felelősségről." Ez. És igen, ha az embernek a partnere nem elégíti ki a szexuális igényeit, akkor szokott keresni egy új partnert... ha nő az illető, ha férfi.
Tehát mindenképp a női szervezet rombolása a megoldás. Szerinted.
Ok, elfogadjuk, de nem értünk vele egyet.
(Spirál nagyon nem megbízható, csak ingyen van az abortusz. Ettől én nem leszek boldogabb. Ja, és lehet érezni, szúr...
Helyi fogamzásgátlókra én pl érzékeny voltam, amiket próbáltam, nem beszélve a 60%-os védelmükről.
Pesszáriumom nem volt, de azt is lehet érezni, csak nem te érzed. Így akkor már nem is számít.
Nekem a tabletta okozott libidó-halált és depressziót, állandó alhasi görcsökkel. De trombózis-veszély, elhízás, meddőség is van szép számmal a statisztikában. Ezeket sem te éled meg, így szintén jelentéktelen.)
#147, bemutatlak benneteket egymásnak: [link]
De van olyan is, amit nőgyógyász ír fel, több különböző hatóanyaggal... (magisztrális)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!