Akik csak azért vetették el a gyereküket, mert egyszerűen nem akarták es nem azért, mert valamilyen súlyos indoka volt, volt bennetek erős lelkiismeret-furdalás?
Figyelt kérdés
Nem uszítás a kérdés, tényleg érdekel az érzelmi része. A rokonaim között volt ilyen, amu engem kicsit sokkolt es sokat gondolkodom ezen. Bar en meg soha nem voltam terhes, abszolút van az a helyzet, amikor nem lenne kérdés az abortusz, de ha pl. a férjemtől lenne, akitől mar nem terveztem többet es csak azért vetetem el, mert el akarom hagyni, ott bennem hatalmas kérdések lennének es talán nem is tudnám megtenni. Pláne felmerül bennem az a kérdés, hogy mit érezhet egy anya a már meglévő gyereke iránt, ha a másikat gépiesen, gondolkodás nélkül elveteti.
El sem tudom képzelni, hogy milyen érzés lehet úgy dönteni, hogy élveteted a saját gyereked, plane, hogy egyszer mar született egy, akit gondoztál.
2020. nov. 29. 18:00
51/57 anonim válasza:
#50, ezzel csak megerősíted a nőgyógyász főorvos véleményét, aki szerint az abortusz után a nők leggyakrabban megkönnyebbülést éreznek... de ugye pont ez az, amit nem vesz be a lelkiismereti terroristák gyomra, ezért próbálják mindenkibe beleszugerálni a bűntudatot és a megbánást...
52/57 anonim válasza:
Szerintem mind a kèt fèlnek vèdekezni kell,ès akkor talán nincs szüksèg ilyesmire.
53/57 anonim válasza:
"Szerintem mind a kèt fèlnek vèdekezni kell" - akkor te tedd ezt...
55/57 anonim válasza:
Lènyeg,hogy a vèdekezèst kellene támogatni,nem az abortuszt reklámozni.
56/57 anonim válasza:
"Lènyeg,hogy a vèdekezèst kellene támogatni,nem az abortuszt reklámozni." - ere újra csak azt tudom mondani, hogy akkor te tedd ezt...
57/57 anonim válasza:
Az, hogy nem akarja valaki, számomra elég súlyos indoknak tűnik. Nem, kicsit sem volt lelkifurdalásom, alig vártam, hogy túllegyek rajta. Borzalmas érzés volt, hogy bennem van. Meglévő gyereket meg nem lehet elvetetni, azt a részét a kérdésednek nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!