Abortusz vészes terhességi hányás miatt?
Figyelt kérdés
Segítsetek, nagyon fontolgatom ezt. Kb harmicszor hányok egy nap, a víz sem marad meg bennem. Gyenge vagyok, levert, nem tudok semmit csinálni. Tud róla az orvosom kezelnek vele de egyszerűen elviselhetetlen úgy érzem belehalok. Tudom hogy megbánnám de félek hogy nem fog elmúlni egyhamar, előbb olvastam hogy valakit egész terhesség alatt elkísér. Segítsetek nem bírom már2019. okt. 27. 19:39
81/95 anonim válasza:
Mostmár engem is zavar, hogy nem válaszol 😞 Nem tudom, hányadik válaszoló voltam, de engem is érdekel, mi lett. Kérdező! Ne hagyj minket kétségek között!
82/95 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hű de megváltozott az oldal, tél óta nem voltam itt.
Elkísért a terhesség végéig a rosszullét, májusban megszültem, az első hetekben egy angyalka volt a babám, aztán ahogy telt az idő ennek is meglett a böjtje :)
Hát az tuti, hogy nem kezdem elölről :)
2020. szept. 25. 12:47
83/95 anonim válasza:
Jaj de jó! Gratulálok! Velem ugyanez volt, megértem, hogy nem kezded újra.
85/95 anonim válasza:
Szuper! Sok boldogságot. Hat az en 8 hónapos kisfiam sem egy sarokban ulos fajta 😂
86/95 A kérdező kommentje:
Nem fogjátok elhinni, hogy miért emeltem ki a kérdést.
Mégis belevágtam egy másik terhességbe, és ugyanígy jártam. 7 hetes vagyok, 1 hete kezdődött ismét, és már megint haldoklom...
2021. dec. 18. 20:27
87/95 anonim válasza:
Ez komoly? Soha nem tennék ilyet. Borzalmas volt, 6 hónapot hánytam.
88/95 anonim válasza:
Jaj, kerdező... nagyon-nagyon szorítok!!
89/95 anonim válasza:
Juj! Nem akarlak megbántani, de ez azért benne volt a pakliban, szóval biztos nagyon akarod ezt a babát, ha így is bevállaltad. Gratulálok, és persze drukkolok, hogy ez legalább kicsit könnyebb legyen! De mostmár tudod, hogy megéri 😉
90/95 anonim válasza:
Gratulálok, sok erőt és kitartást kívánok! :) Remélem, ezúttal könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!