Abortusz vészes terhességi hányás miatt?
Figyelt kérdés
Segítsetek, nagyon fontolgatom ezt. Kb harmicszor hányok egy nap, a víz sem marad meg bennem. Gyenge vagyok, levert, nem tudok semmit csinálni. Tud róla az orvosom kezelnek vele de egyszerűen elviselhetetlen úgy érzem belehalok. Tudom hogy megbánnám de félek hogy nem fog elmúlni egyhamar, előbb olvastam hogy valakit egész terhesség alatt elkísér. Segítsetek nem bírom már2019. okt. 27. 19:39
21/95 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek nagyon sokat segítetek! Úgy érzem mostmár tényleg nem bírom ki, ennek sosem lesz vége nem tudom mit csináljak
2019. okt. 28. 20:46
22/95 anonim válasza:
Tarts ki! Itt szerintem nagyon sokan szorítunk neked és a babádnak!
24/95 anonim válasza:
Van, aki az abortuszt támogatja, vagy mi ez a sok lepontozás?
Kitartást, rengetegen átéltük ezt, szerintem egyikünk sem bánta meg!
25/95 anonim válasza:
Szia! Én is megcsináltam, te is meg fogod. Két éves nagylányom van. Nem lesz tesója, én végig hánytam, szülésig, de cerucal infúzió hatott rá, a 12. héttől kaphatod te is, más gyógyszereket is, valami biztosan hatni fog.
27/95 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek!
Tegnap jöttem haza, de nem vagyok jobban. Ma hajnalban majdnem megfulladtam a hányástól. Háton feküdtem és arra ébredtem hogy nem tudok rendesen lélegezni, felültem és hamar ki is jött. Ilyen volt már valakinek? :( Azóta fent vagyok, emiatt nem merek elaludni. Fekszem egész nap, és semmi nem marad meg bennem.
Ráadásul nagyon fáj már a torkom a jobban mint eddig, nem tudom hogy a gyomorsavtól vagy bújkál bennem valami vírus. Mert eddig is fájt ahogy marta de nem ennyire. Holnap megyek megint orvoshoz.
2019. okt. 30. 21:51
28/95 anonim válasza:
😭😭😭 annyira sajnálom. Ha bírsz, tarts ki, mert hidd el, ha már meglesz a baba, azt fogod mondani, megérte. De abszolút megértem, ha mégis feladod. Nagyon nehéz 😞
29/95 A kérdező kommentje:
Mindenképp szeretnék kitartani, csak annyira ködös az agyam a hormonoktól. Tudom hogy nagyon megbánnám az abortuszt, de annyira vágyom rá hogy vége legyen ennek.
2019. okt. 30. 22:08
30/95 anonim válasza:
Teljesen meg ertelek ☹️ nem adtak bent semmi hanyascsillapitot? Ilyenkor mikor ennyit hanyik egy Kismama szoktak adni Ra megfelelo gyogyszert... LeGalabbis mifelenk adnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!