Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz vészes terhességi...

Abortusz vészes terhességi hányás miatt?

Figyelt kérdés
Segítsetek, nagyon fontolgatom ezt. Kb harmicszor hányok egy nap, a víz sem marad meg bennem. Gyenge vagyok, levert, nem tudok semmit csinálni. Tud róla az orvosom kezelnek vele de egyszerűen elviselhetetlen úgy érzem belehalok. Tudom hogy megbánnám de félek hogy nem fog elmúlni egyhamar, előbb olvastam hogy valakit egész terhesség alatt elkísér. Segítsetek nem bírom már
2019. okt. 27. 19:39
 51/95 anonim válasza:
6%

Szia!

Ugye csak viccelsz? Ekkora marhaságot. Mindkét terhességet végig hánytam, sőt, szülés közben is hánytam! A második terhesség alatt a másfél éves fiammal voltam otthon, akit végig szoptattam, többször infúzió, 2 hét derékbecsípődés, a férjem hordott a wcre is, de ilyen, soha eszembe nem jutott volna.

Rázd meg magad, most már felelősséggel tartozol valakiért. Kórházban vagy, szakértő kezek között, legkésőbb szülés után elmúlik.

Sosem kommentelek, lehúzó választ még úgy sem írnék soha, de kiégek ezen a kérdésen.

2019. nov. 10. 22:44
 52/95 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ismeri valaki a Vomex A nevű gyógyszert? Egyik ismerősöm Németországban él, és amikor nagyon rosszul volt ezt javasolta neki az orvos, ez ott kint egy vény nélkül kapható gyógyszer hányás ellen, tudna belőle adni.

2019. nov. 13. 14:59
 53/95 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a hatoanyag mint a deadalonnak

[link]

2019. nov. 13. 17:06
 54/95 anonim ***** válasza:
100%
#51-es a nagy megmondó, ügyes vagy, jár a keksz!
2019. nov. 14. 17:52
 55/95 A kérdező kommentje:

Létezik hogy tényleg nem hat semmi? Vártam vártam hátha idő kell nekik de nem hatnak az említett gyógyszerek.

Van még valami ötletetek? Én tényleg nem élem túl.

2019. nov. 24. 01:45
 56/95 anonim ***** válasza:
100%
Szegénykém:(
2019. nov. 24. 10:01
 57/95 anonim ***** válasza:
100%

Cerucal-t próbáltad? Nekem siüán tablettában bevéve egy kicsit hatott, de pár hét elteltével már nem. Később bekerültem a kórházba, ahol reggelente 2 cerucal-t kaptam infúzióban, beleraktak savlekötöt és b6 vitamint is, így már nem hánytam, otthon, infúzió nélkül napi 20-szor.

6 hétig kaptam ezt a cerucal infúziót, a lányomnak semmi baja, de nem tudom hány hétig lehet biztonságosan csinálni ezt a magzat miatt, nálam már aggódtak, de feleslegesen.

A daedalon viszont nem hat terhességi hányásra, nekem ezt mondták, az előző kérdésedre válaszoltam.

2019. nov. 24. 10:42
 58/95 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Hogy vagy? Jobb már kicsit? Hanyadik hetet taposod?
2019. dec. 5. 19:40
 59/95 A kérdező kommentje:

De aranyosak vagytok hogy érdeklődtök, köszönöm szépen, nagyon jól esik.

Nem vagyok jobban, sőt, mostanában annyival rosszabb hogy főleg éjszaka (éjfél és hajnali 4 között) vagyok a legrosszabbul, úgyhogy alig bírok pihenni, nappal meg nem igazán tudok. Nem tudom, hogy ez hirtelen mitől lett.

Cerucalt próbáltam, az első szem mintha hatott volna egy kicsit, de lehet hogy csak beképzeltem mert a másodiknak már semmi hatása nem volt, pedig volt ideje felszívódni. A Daedalon kúp továbbra sem segít rajtam.

Most ott tartunk, hogy ha még fogyok pár kilót akkor megyek vissza a kórházba, de ezúttal hetekre...

Pont ma vagyok 15 hetes, az az egyetlen reményem, hogy a 16. héten valami csoda folytán elmúlik. Ezt lehetetlen bírni a szülésig... rettegek hogy nem fog elmúlni.

2019. dec. 6. 01:33
 60/95 anonim ***** válasza:
72%
El fog múlni hidd el, végig nem tart ki.
2019. dec. 6. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!