Segítsetek, nagyon fontolgatom ezt. Kb harmicszor hányok egy nap, a víz sem marad meg bennem. Gyenge vagyok, levert, nem tudok semmit csinálni. Tud róla az orvosom kezelnek vele de egyszerűen elviselhetetlen úgy érzem belehalok. Tudom hogy megbánnám de félek hogy nem fog elmúlni egyhamar, előbb olvastam hogy valakit egész terhesség alatt elkísér. Segítsetek nem bírom már
Nagyon jól teszed, hogy nem mész abortuszra, mert soha többet nem vállalnád be, így legalább lesz 1 gyereked. Nekem is egy lányom van és nem hiszem, hogy újabb 7 hónap folyamatos hányást bevállalnék.
Fogmosásra igyekezz odafigyelni, amennyire lehet, én nem tudtam mosni, mert mindig azonnal hánytam a fogmosástól. 9 fogamat húzták ki szülés után.
2019. nov. 6. 19:13
43/95 anonim válasza:
Kitartás kérdező. Remélem a második trimeszterben neked elmúlik! Drukkolok nagyon.
2019. nov. 6. 20:45
44/95 anonim válasza:
20as vagyok.
Hány kiló vagy? Én 40 kilóra fogytam le, alig éltem, a világomat se tudtam. Aztán a 16 héten elmúlt s a végén 58 kilóval mentem szülni. Ahogy elmult a hányás, jött az étvágy s jöttek a kilók is, folyamatosan erősödtem.
Kitartást!!
2019. nov. 7. 10:39
45/95 anonim válasza:
Örülök, hogy megtartod. Kitartást és jobbulást kívánok! :)
2019. nov. 7. 21:38
46/95 A kérdező kommentje:
11+1 vagyok most, úgyhogy az abortuszról már le is csúsztam. Nem változott a helyzet, de már szégyenlem, hogy feltettem ezt a kérdést :(
52 kiló vagyok, 6-ot fogytam eddig
Az baj, ha állandóan szomjas vagyok? Ez a kiszáradás jele nem? Iszok amennyit tudod de nem marad meg bennem. Az orvos meg azóta nem küldött be infúzióra.
2019. nov. 9. 16:32
47/95 anonim válasza:
Pici kortyokban igyál. Hátha úgy benn marad. Próbálhatsz jeget is szopogatni.
2019. nov. 9. 16:52
48/95 anonim válasza:
Cukord rendben vaN,?????
A szumjúság normális persze amúgy
2019. nov. 9. 19:14
49/95 anonim válasza:
Ne szégyeld!!!
2019. nov. 9. 19:19
50/95 anonim válasza:
Nagyon jó, akkor van esélyed, hogy 12 hetesen abbamaradjon a hányás, ha nem így lesz, akkor meg szedhetsz cerucal-t, mi attól maradtunk életben. Én egyébként nem voltam szomjas, de ki voltam száradva, szóval nem ettől függ. Nem baj, hogy eszedbe jutott az abortusz, sőt teljesen normális, örülök, hogy megtartod. Én 60 kilósan estem teherbe, 58-al mentem szülni végre és utána 48 kg voltam, cserébe lapos hassal sétáltam ki a 3 napos gyerekkel, mindennek van előnye. A magzat elszedi amit kell, a lányom teljesen egészségesen született, pedig se vitamint, se élelmiszert nem kapott amíg a hasamban volt, mindent kihánytam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!