Abortusz vészes terhességi hányás miatt?
Ha a babával minden ok, akkor ezért nem vetetném el!
Nagyon nehéz, de kitartás.
Szia! Félidőig ugyanígy voltam...ki kell bírni!
Imádom az egészséges, gyönyörű kislányom kacaját, az öleléseit, a puszijait! Sosem vágtam volna bele még egy terhességbe, viszont úgy éreztem, hogy kell a testvér! Ismét babát várok, milliószor jobb a helyzet! Heti 3 nap hányok, 2-3 alkalommal kb.
Kitartást neked és ne add fel, szorítok!! Tudom, hogy milyen kemény, sok rossz gondolatom volt nekem is, de megéri átvészelni, hidd el!!
Óh kiscsillag,mintha rólam írtál volna! Ne add fel!
6.héttől hánytam, napi 30-40x,mikor korházba kerültem, már vért hánytam mert a sok hányás kimarta a nyelőcsövemet. Azt mondtam feladom, nem bírom tovább, de a vágy hogy anya leszek, erősebb volt mindennél. Tudom milyen nehéz, hidd el, átéltem, de kitartást, el fog mulni!!Nekem a 16.héten mult el teljesen,vissza se jött soha többé, nem is hánytam, hányinger se volt, mintha elvágták volna.
Ma már csodás 5 éves nagylányom van,és én hülye ujra kezdem az egészet, épp tesót gyártunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!