Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz vészes terhességi...

Abortusz vészes terhességi hányás miatt?

Figyelt kérdés
Segítsetek, nagyon fontolgatom ezt. Kb harmicszor hányok egy nap, a víz sem marad meg bennem. Gyenge vagyok, levert, nem tudok semmit csinálni. Tud róla az orvosom kezelnek vele de egyszerűen elviselhetetlen úgy érzem belehalok. Tudom hogy megbánnám de félek hogy nem fog elmúlni egyhamar, előbb olvastam hogy valakit egész terhesség alatt elkísér. Segítsetek nem bírom már
2019. okt. 27. 19:39
 11/95 anonim ***** válasza:
85%

Ha a babával minden ok, akkor ezért nem vetetném el!

Nagyon nehéz, de kitartás.

2019. okt. 27. 21:55
 12/95 anonim ***** válasza:
86%
Kitartást kívánok! Ne add fel! Nem hinném, hogy az abortusz lenne a megoldás.
2019. okt. 27. 23:33
 13/95 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, megpróbálok nagyon erős lenni! Nagyon félek hogy mi lesz mivel a kúp sem hat, maximum fél órára enyhíti a hányingert, se éjjelem se nappalom, nagyon ki vagyok merülve. Azt hittem erős vagyok, hogy nem fog kifogni rajtam, de álmombam sem gondoltam volna hogy ez ilyen rossz. 9 hetes vagyok és a hatodik héten kezdődött de komolyan úgy érzem nem bírom ki, de minden tőlem telhetőt megteszek, köszönöm szépen mindenkinek!
2019. okt. 28. 00:07
 14/95 anonim ***** válasza:
75%
Tarts ki! Nagyon sajnállak, iszonyat rossz lehet, remélhetőleg elmúlik majd! Nekem csak borzasztó hányinger volt, és 17-18 hétig. Az abortusz nem megoldás! Kórház!!!
2019. okt. 28. 00:16
 15/95 anonim ***** válasza:
69%
Oh de sajnallak en is ☹️ de probalj kitartani! Elfog mulni ez a sok hanyas! Ne add Fel !!! A korhazba kapni fogsz olyan gyogyszert Ami megallitsa ezt a folyamatos hanyast! Es hidd el mikor a karjaidba veszed a gyerekedet elfogsz Minden roszat felejteni!
2019. okt. 28. 00:43
 16/95 anonim ***** válasza:
93%
Kitartás! Ez kegyetlen lehet. :( sok erőt kívánok. És hogy elmuljon.
2019. okt. 28. 01:16
 17/95 anonim ***** válasza:
69%

Szia! Félidőig ugyanígy voltam...ki kell bírni!

Imádom az egészséges, gyönyörű kislányom kacaját, az öleléseit, a puszijait! Sosem vágtam volna bele még egy terhességbe, viszont úgy éreztem, hogy kell a testvér! Ismét babát várok, milliószor jobb a helyzet! Heti 3 nap hányok, 2-3 alkalommal kb.

Kitartást neked és ne add fel, szorítok!! Tudom, hogy milyen kemény, sok rossz gondolatom volt nekem is, de megéri átvészelni, hidd el!!

2019. okt. 28. 07:44
 18/95 anonim ***** válasza:
81%
Bent a kórházban azt mondta a doki mikor kérdeztem mit lehet ezellen tenni,hogy vissza kell jönni ujabb infuziora. Mert sajnos ezellen nincs orvosság. Most 4 honapos a kisfiam és így utólag belegondolva már azt mondom ezerszer végigcsinálnám,mert megérte. Csúsztam másztam a földön,abból allt a napom,hogy hánytam ittam,hánytam ittam,ettem hánytam. Ezt legalább 30szor,volt ,hogy többször de 42nél megálltam a számolással. És ezt majdnem 30 hétig. De a baba semmit nem érzett belőle.Csak rá gondolj és arra,hogy elmúlik! Vagy a 12.héten vagy később de nem halálos! És ezzel a babád tudatja,hogy ott van és erősen kapaszkodik szóval ne dobd el ha szeretnéd őt.Emiatt ne
2019. okt. 28. 10:14
 19/95 anonim ***** válasza:
87%
Hősök vagytok komolyan! Nem tudom ezt hogy lehet kibírni amit itt írtok, de le a kalappal előttetek.
2019. okt. 28. 10:44
 20/95 anonim ***** válasza:
87%

Óh kiscsillag,mintha rólam írtál volna! Ne add fel!

6.héttől hánytam, napi 30-40x,mikor korházba kerültem, már vért hánytam mert a sok hányás kimarta a nyelőcsövemet. Azt mondtam feladom, nem bírom tovább, de a vágy hogy anya leszek, erősebb volt mindennél. Tudom milyen nehéz, hidd el, átéltem, de kitartást, el fog mulni!!Nekem a 16.héten mult el teljesen,vissza se jött soha többé, nem is hánytam, hányinger se volt, mintha elvágták volna.

Ma már csodás 5 éves nagylányom van,és én hülye ujra kezdem az egészet, épp tesót gyártunk :D

2019. okt. 28. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!