Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz vészes terhességi...

Abortusz vészes terhességi hányás miatt?

Figyelt kérdés
Segítsetek, nagyon fontolgatom ezt. Kb harmicszor hányok egy nap, a víz sem marad meg bennem. Gyenge vagyok, levert, nem tudok semmit csinálni. Tud róla az orvosom kezelnek vele de egyszerűen elviselhetetlen úgy érzem belehalok. Tudom hogy megbánnám de félek hogy nem fog elmúlni egyhamar, előbb olvastam hogy valakit egész terhesség alatt elkísér. Segítsetek nem bírom már
2019. okt. 27. 19:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 A kérdező kommentje:

Jaj de aranyosak vagytok, köszönöm szépen!

Igen, nagyon szeretnénk még egy babát, ezért hajlandó voltam bevállalni.

2021. dec. 19. 16:08
 92/95 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás nektek....
2021. dec. 19. 17:58
 93/95 anonim ***** válasza:

Uhh szegényke :(

Hát kitartást! Pedig azt mondják nincs egyforma terhesség. Nekem az első kettő szinte egyforma volt (két kislány), most az utolsó teljesen más (kisfiú) bár egyikkel sem voltam rosszul :(

Nagyon átérzem mert én meg epeköves vagyok és csak akkor múlik el a görcs ha meghánytatom magam. Pedig az nem napi 30 alkalom :(

Nagyon sok erőt kívánok hozzá!

2021. dec. 19. 20:10
 94/95 anonim válasza:

Szia! Először is sok erőt és boldogságot ehhez az időszakhoz.

Esetleg a táplálkozásodra figyelj oda, és próbáld meg a szénhidrátokat mellőzni, mert a vércukor ingadozás (is) okozhatja a rosszullétet. Helyette inkább tojás, halak, húsok, állati zsírok és zöldségek. Ha érdekel, keress rá erre: Lily Nichols: Real food for pregnancy (Valódi étel a várandósságban), találsz magyarul is összefoglalókat.

2021. dec. 19. 20:48
 95/95 anonim ***** válasza:
74%
Kitartás kérdező. Állítólag Kate Middleton is mindig így jár. Lehet ez valami alkati kérdés 😕
2021. dec. 24. 12:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!