Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz vészes terhességi...

Abortusz vészes terhességi hányás miatt?

Figyelt kérdés
Segítsetek, nagyon fontolgatom ezt. Kb harmicszor hányok egy nap, a víz sem marad meg bennem. Gyenge vagyok, levert, nem tudok semmit csinálni. Tud róla az orvosom kezelnek vele de egyszerűen elviselhetetlen úgy érzem belehalok. Tudom hogy megbánnám de félek hogy nem fog elmúlni egyhamar, előbb olvastam hogy valakit egész terhesség alatt elkísér. Segítsetek nem bírom már
2019. okt. 27. 19:39
 61/95 anonim ***** válasza:
63%
Nekem 18 hósan múlt el kb. Addig én is fogytam 11 kilót.
2019. dec. 6. 10:52
 62/95 anonim ***** válasza:
100%
*18 hetesen 🤣
2019. dec. 6. 10:53
 63/95 anonim ***** válasza:
0%
Antikrisztus van benned😂
2019. dec. 13. 12:39
 64/95 A kérdező kommentje:

Ha érdekel még valakit: azóta sem múlt el, de egy picit enyhült. De napi legalább 10 hányás az megvan...

Azt hittem ez már tényleg lehetetlen, most viszont már úgy érzem, az egész hátralevő életemet így fogom leélni.

A fizikai részéhez kezdek hozzászokni, de lelkileg nagyon kész vagyok, kezdem megbánni hogy belevágtam :(

2019. dec. 31. 12:32
 65/95 A kérdező kommentje:
18+4 vagyok ma
2019. dec. 31. 12:33
 66/95 anonim ***** válasza:
100%
Nem így fogod leélni az egész hátralévő életedet, a legrosszabb esetben szülés után pár órával elmúlik a hányinger, mert kiürül a hcg a szervezetedből. Tudom, hogy szívás, mert végigcsináltam. Csodálatos kislányom lett, nem bántam meg az egészet, mondjuk nekem nemcsak a hányás, hanem egy súlyos betegség is rosszabbodott a terhesség alatt, így én még mindig nem vagyok olyan egészséges, mint a terhesség előtt. Ha csak a hányást nézem talán egy tesót is bevállalnék, bár nem biztos, én 30 hetet hánytam végig, a lányomat így nem tudnám ellátni, de megéri, hidd el, most nehéz lehet elképzelni. A felén nagyjából már túl vagy és el is múlhat a hányás, ha szerencsés vagy.
2019. dec. 31. 13:01
 67/95 anonim ***** válasza:
100%

20-as vagyok,aki a 6-16.ig hétig hányt,napi 30x, már a nyelőcsövemet kimarta,s 39 kilóra fogytam.

El fog mulni,ha más nem a szülés után. Én is ugyan ezt hittem,hogy így maradok örökre,de szerencsére elmult a 16.héten!

Kitartást neked!Tudom mit érzel,pontosan tudom!

Kívánom hogy az új év mulassza el a hányást!

2019. dec. 31. 14:20
 68/95 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Kitartást, sajnálom, hogy ebben van részed..most még lehet nehéz elhinni, de a baba kárpótol mindenért! Majdnem a felén túl vagy már, én is sokszor úgy éreztem, mint te, de sikerült átvészelni, most a tesót várom, ég és föld a két terhesség, most csak a sav gyötör, de ezt simán ki lehet bírni (az első kislány lett, a második kisfiú lesz).

Sok erőt neked!!!!

2019. dec. 31. 14:38
 69/95 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás. Egy hős vagy. Nagyon drukkolok hogy ne tartson ki a teljes terhességed alatt!!
2019. dec. 31. 15:27
 70/95 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy kedves kérdező?
2020. jan. 23. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!