Abortusz vészes terhességi hányás miatt?
Ha érdekel még valakit: azóta sem múlt el, de egy picit enyhült. De napi legalább 10 hányás az megvan...
Azt hittem ez már tényleg lehetetlen, most viszont már úgy érzem, az egész hátralevő életemet így fogom leélni.
A fizikai részéhez kezdek hozzászokni, de lelkileg nagyon kész vagyok, kezdem megbánni hogy belevágtam :(
20-as vagyok,aki a 6-16.ig hétig hányt,napi 30x, már a nyelőcsövemet kimarta,s 39 kilóra fogytam.
El fog mulni,ha más nem a szülés után. Én is ugyan ezt hittem,hogy így maradok örökre,de szerencsére elmult a 16.héten!
Kitartást neked!Tudom mit érzel,pontosan tudom!
Kívánom hogy az új év mulassza el a hányást!
Szia! Kitartást, sajnálom, hogy ebben van részed..most még lehet nehéz elhinni, de a baba kárpótol mindenért! Majdnem a felén túl vagy már, én is sokszor úgy éreztem, mint te, de sikerült átvészelni, most a tesót várom, ég és föld a két terhesség, most csak a sav gyötör, de ezt simán ki lehet bírni (az első kislány lett, a második kisfiú lesz).
Sok erőt neked!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!