Diana901 kérdése:
Lombikosok! Lehet még pozitiv?
Figyelt kérdés
Márc.23.kán volt punkciom,és Márc.27.kén kaptam vissza 3 babócát...elvileg ma vagyok ET+9napos...reggel csináltam egy tesztet és egyértelmüen negativ :(2015. ápr. 5. 17:58
61/130 anonim válasza:
Istenem:((( Sajnálom! Ordítani tudnék a szomorúságtól,de csak csendesen pityergek,ha senki sem lát... Ezek a hónapok nagyon lassan telnek,ha az ember várja és így mennek el az emberen az évek:/ Mi a következő ciklusban valószínű megpróbáljuk a fagyasztottból. Jó volt titeket olvasni,veletek együtt izgulni és hát sajnos együtt csalódtunk...de!nem adjuk fel ugye csajok?akármennyire is fáj ez most nekünk,egyszer mi is a karjainkban fogjuk tartani a kisbabánkat!!!:)
62/130 A kérdező kommentje:
Hát,nem pont igy terveztem! De gondolom Ti sem! :-( Sajnos nekünk nem sikerült a fagyasztás,+teljes összegben megy,mivel külföldiek vagyunk :-(,igy kicsit nehezebb... Ti itt voltatok ketten,a barátnöm,a párom uncsi tesoja és még 3lányka akivel tartottam a kapcsolatot...csak egynek sikerült. Ez elág szar statisztika!! :-( Tegnap jol kisirtam magam,de szerintem még fogom is...probálom nem feladni,de nagyon nehéz! Köszönöm h itt voltatok!!!! Sokkal könnyebb volt igy elviselni a dolgokat,h volt kivel megosztanom! :-) Köszönöm!! És babásodást kivánok nektek!!!! :-D
2015. ápr. 12. 09:45
63/130 anonim válasza:
Hát rossz lesz,h ez a kapcsolat most így megszakad,mindig buzgón léptem fel erre az oldalra,h kivel mizu és jó volt kiírnom magamból a dolgokat olyanoknak, akik a "sorstársaim", senki más nem értené meg ennyire ezt a helyzetet csak az aki ezen végigmegy!Kitartást lányok!!Sikerülni fog!!!:-)
64/130 anonim válasza:
sziasztok csajok!Mindenkinek sok sikert kívánok!Fiatalok és Nagyon kemények vagyunk nem adjuk fel!Azért ha sikerült nektek vagy van valami fejlemény irjatok majd,figyelni fogom !Sziasztok!
65/130 A kérdező kommentje:
Rendben :) de te is irj :)
2015. ápr. 12. 19:42
66/130 A kérdező kommentje:
Barátnömnek megjött,de ma reggel mégis pozitivat tesztelt! Ezt hivhatják csodának?! Én is ilyet akarok :-(
2015. ápr. 13. 08:36
67/130 A kérdező kommentje:
Felhivtam a dokinöm...elmondtam h mi van(13.nap rozsaszin izével kezdödött,azota hol barna,hol bordo,hol kis görcsök,hol nagy görcsök)és szerinte ez nem méhnyálkahártya leválás,ugyh A_ lehetöség:szedem tovább a bogyokat és 3-4nap mulva ujra teszt,vagy B_lehetöség: menjek be holnap béta hcg vérvételre(de ö ezt javasolja,mert ha teved és nincs baba,ne nyuzzuk a testem) szoval holnap reggel vérvétel! Félek töle naaaaagyon!!! :-(
2015. ápr. 13. 08:53
69/130 A kérdező kommentje:
Görcsben van a gyomrom :-((
2015. ápr. 14. 05:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!