Lombikosok! Lehet még pozitiv?
Szia! Addig addig,h csak elmentem vérvételre .De csak azért mert államilag támogatott volt,igy nem került semmibe se. De a továbbiakban lezártnak tekintem!! Ez igy sikerült és kész!
Szoritok nagyon h mindkettö megmaradjon :-) olyan jo hallani h sikerült fagyi babával! 😊:-) Én is igy jártam,de végül nem tudtam kivárni az uh kat és 3dokihoz jártam egyszere :-) jobb az ha figyelemmel kisérhetjük. Föleg h nem is ingyen jött!
Szia! Jol vagytok?? :-)
Nekem kiderült h CMV t kaptam a terhesség alatt.,ugyh egyenlöre nem mehetek lombikra :-(
Szia!Úristen, az micsoda?
Köszi,jól vagyunk csak sokat kell pihennem,mert néha kicsit fáj a hasam.Azt mondta az orvos,h semmi baj ha vérzés nincs,nyúlnak a méhszalagok,tágul a méh.még nem tudjuk hány babóca van.
Pihenj nagyon sokat,h minden rendbe legyen!!!Huha! :-) Szoritok nagyoooon!!
Az egy virus. Most kaptam el elöször és azért okozott állitolag ekkora bajt. 29UI/ml van a szervezetemben,ha 10alá tudjuk vinni,akkor mehet lombikra. 6hét mulva lesz a köv.vérvétel,akkor derül ki h mi lesz. De közben immunológushoz kell mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!