Diana901 kérdése:
Lombikosok! Lehet még pozitiv?
Figyelt kérdés
Márc.23.kán volt punkciom,és Márc.27.kén kaptam vissza 3 babócát...elvileg ma vagyok ET+9napos...reggel csináltam egy tesztet és egyértelmüen negativ :(2015. ápr. 5. 17:58
41/130 A kérdező kommentje:
Nagyon reménykedem mivel egészséges vagyok,..de persze ugyis a sors dönti el h hogy lesz,de addig sem adom fel!! :-)
2015. ápr. 10. 10:50
42/130 anonim válasza:
Csajok! ET+ 14, teszt negatív:( Ma hívtam a dokit,h miújság, azt mondta hagyjam abba az utogestant és megfog jönni a vérzés és a következő ciklusban visszakaphatom a fagyi babákat. Hát valami belső sugallat miatt ma még használom az utrot,hnap reggel csinálok egy teszt(utolsót), ha az is negatív,akkor bele kell h törődjek.Nincs tünetek csak néha enyhe megjön érzés.Én is 25éves vagyok:)
43/130 A kérdező kommentje:
Nekem elvileg 11.kén-12.kén neeem kelleene...de ma elkezdtem görcsölni,és du.volt vér foszlányom :( de vasárnap kellenne tesztelnem...
2015. ápr. 10. 19:35
44/130 anonim válasza:
Délután én is el kezdtem barnázni :/
45/130 anonim válasza:
Úgy tűnik én is el kezdtem barnázni:(
46/130 A kérdező kommentje:
De ezt most nem igazán értem! Nem ugy van h ameddig crinont és utrot használok nem kellenne h megjöjjön?? Fájnak a cicijeim,nem görcsölök,de mégis jön..igaz,ez egy normál vérzéshez képest nagyon kevés,de piros :-(
2015. ápr. 10. 21:42
47/130 anonim válasza:
igen az utro késlelteti,de megjöhet közben is...én úgy érzem mivel barnázni kezdtem,ha holnap abbahagyom meg is jön.
48/130 A kérdező kommentje:
Értem. De mi a nyavajájért jött meg elöbb?! Hmmm. Nem értem! De már csak rozsaszin akármim van..ugyh tuti h nem sikerült,csak nem jön meg a bogyoktol
2015. ápr. 10. 22:13
49/130 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Reggelre nem volt semmi! Ciccim még mindig fáj..eröt vettem magamon,és csináltam egy tesztet. Nem elsöböl de ha babás lennék már igyis ugyis kimutatná! De ez bizony nem mutat semmit!
2015. ápr. 11. 08:45
50/130 A kérdező kommentje:
Telefonáltam az intézetbe. Szigoru fekvés,és akkor sem szabad abba hagynom a bogyokat, ha élén vér csöppek jönnek. Hétfön pedig telefonáljak a dokimak. Mostmár semmit sem értek!
2015. ápr. 11. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!