Diana901 kérdése:
Lombikosok! Lehet még pozitiv?
Figyelt kérdés
Márc.23.kán volt punkciom,és Márc.27.kén kaptam vissza 3 babócát...elvileg ma vagyok ET+9napos...reggel csináltam egy tesztet és egyértelmüen negativ :(2015. ápr. 5. 17:58
91/130 anonim válasza:
mindenképp írj hogyan alakult :)
92/130 A kérdező kommentje:
Szia! hát...ööö... már tegnap megvolt a punkcio,mert a szervezetem nagyon elöre szaladt :( igy mire tegnap az asztalra kerültem fele már elment,és csak 2petesejtem lett...azok is éretlenek. Holnap kell telefonálnom... Nagyon félek,de probálok reménykedni :)
2015. jún. 25. 11:29
94/130 A kérdező kommentje:
Szia! Ne haragudj h nem irtam!! Et+8nap lett egy naaaaaaagyon halvány alig látthato pozi tesztem..ma vagyok ET+12 nap...és...naaaaagyon erös POZITIV!
2015. júl. 11. 08:31
95/130 anonim válasza:
Gratuláloook!!!!! Hát nem gondoltam volna,azok után amiket írtál,de ezek szerint nem mindig akkor sikerül amikor minden tökéletes:) Mostmár nagyon vigyázz magadra!! Neked miket kellett szedned beülti után?
96/130 A kérdező kommentje:
Én csak ugy nevezem h a mi kis csoda babánk! :) Megvoltam gyözödve rola h nem fog sikerülni.
Megnerot 3x1
C vitamin 1x500mg (de 1000mg szedtem )
Femibion
Protein turmix 4db napont
Inofolic
Bromocriptin 1x1/2
Prolutex injekcio napi 1 (ezt kisirtam Crinon helyett)
Utro 2x2
Szorgalombol pedig
E vitamin,
B6 vitamin
Omega3
2015. júl. 14. 10:48
97/130 anonim válasza:
melyik fajta protein turmix?mert én sem vagyok vmi húsevő és már gondoltam rá h pótólni kellene valamivel.aspirin protect nem kellett?
98/130 A kérdező kommentje:
Azt nem,mert vérzékenységi faktorom van.
A patikában kaphato,én a Kabay ban vettem. Több izben is kaphato,250ml vizzel kell kikeverni.És nem is egy drága dolog
2015. júl. 14. 11:15
99/130 anonim válasza:
meg tudod mondani melyik fajta pontosan?mert a neten nem találok egy gyógyszertárban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!