Diana901 kérdése:
Lombikosok! Lehet még pozitiv?
Figyelt kérdés
Márc.23.kán volt punkciom,és Márc.27.kén kaptam vissza 3 babócát...elvileg ma vagyok ET+9napos...reggel csináltam egy tesztet és egyértelmüen negativ :(2015. ápr. 5. 17:58
81/130 A kérdező kommentje:
Sziasztok Lányok! Hogy vagytok???
2015. máj. 16. 11:59
82/130 anonim válasza:
Szziia!Köszi meg vagyok:D Minden okés!Veled mizu?Te hogy vagy?
83/130 A kérdező kommentje:
Hatalmas pánik! Késett 6napot,alig akart megindulni,de tul vagyok ezen is! :D jun.2.án középidös uh :D naaaaagyon várom már!!
2015. máj. 16. 20:04
84/130 anonim válasza:
Nekem is késéssel jött meg,semmi előjel nélkül,máskor mindig érzem előtte.Mi most belevágunk a fagyasztott beültetésbe,gyenge stimulálással(clostylbegyt kell szednem 5napig) jövőhéten megyek uh-ra.
85/130 A kérdező kommentje:
:-D szurkolok nagyon!! Majd irj!!! :-D
2015. máj. 22. 09:05
86/130 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Kinél mi ujság?
2015. jún. 17. 08:28
88/130 A kérdező kommentje:
Bassszzzus! 😖 mikor lesz a következő?
Nekem hétfön kezdödött,de gyenge stimut kapok,mert tele vagyok cisztákkal,+lett egy 12mmes endometriozis. A prolaktin szintem is az egekben 😞 majd holnap megyek uh.ra,és vv.re..
2015. jún. 18. 09:45
89/130 anonim válasza:
Augusztusba megyek uh-ra és aug. vége vagy szeptemberbe próbáljuk újra..., addig pihi,mert nagyon kivok már :(
Neked sok sikert kívánok!!Bár úgy látom te sem állsz túl jól:(nem egyszerű,de majd el jön a mi időnk is.
90/130 A kérdező kommentje:
Hát igen! Nem is reménykedek! Majd oktoberben a köv.programon összejön,hátha rendezödnek odabent a dolgok. 😀
2015. jún. 19. 06:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!