Lombikosok! Lehet még pozitiv?
Szia! Igen, fagyi babákat kaptam vissza.Még nem tudjuk h 1 vagy 2 van.Ez nagyon természetes ciklusban lett csinálva csak(clostilbegytet és ovetrellet kaptam)
Veled mizu?Mit mondott a genetikus?
Basszus!Te vagy az elsö akitöl fagyi babás pozitiv tesztet hsllok!!! Nagyon nagyon gatulálok!!!! Mikor kell menned uh ra?
Tegnap voltunk délután ...az amit kerestek,nem találhato a véremben,de magas a szervezetem védekezö ,jo indulatu sejte.igy most erre akar magyarázatot találni. Elkaptam e virust,fertözést stb. Kiirt egy beutallot az mmunologiai laborba,h egy bizonyos virust keressenek. De már nagyon elegem van a találgatásaibol! Sok pénzbe kerülnrk ezek a tippelgetései! Ugyh valoszinüleg el sem fogunk menni.
Ohh,nagyon sajnálom!:( Elhiszem,h eleged van,szerintem is felesleges pénzkidobás...lehet h genetikailag nem volt megfelelő és egyszerűen leállt a fejlődés.
3hétre kaptam időpontot a Kaáliba(kész idegtépő).Hát én nem birtam addig már kedden elmentem a saját nőgyógyászomhoz,h megnyugodjak.Jó helyen van/vannak mrt ugyanis 2 petezsák volt látható,de azt mondta h ez még nem biztos ennyire az elején.Hétfőn újra megyek hátha többet tudni már,izgulás van...:) Egyébként 3naposakat kaptam vissza 6-7sejtesek voltak akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!