Diana901 kérdése:
Lombikosok! Lehet még pozitiv?
Figyelt kérdés
Márc.23.kán volt punkciom,és Márc.27.kén kaptam vissza 3 babócát...elvileg ma vagyok ET+9napos...reggel csináltam egy tesztet és egyértelmüen negativ :(2015. ápr. 5. 17:58
101/130 A kérdező kommentje:
Azt mondta anno a dokim,h sport üzletben is beszerezhetem. 100% Whey Protein Professional ( 30 g) a neten is lehet rendelni
2015. júl. 14. 14:06
102/130 anonim válasza:
köszi:) azt nem is kérdeztem,h hány pocaklakót aptál vissza?nem hízol a protein portól?
103/130 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyet! 1kg hiztam,de szerintem nem a proteintöl :-) már nem iszom,mert nem akar lenni,egyébként onnan tudtam meg h babás lettem :-D Babásodást kivánok neked is!!!!
2015. júl. 15. 06:33
104/130 A kérdező kommentje:
Sziasztok. 8hetessen megált a baba a fejlödésben,és elkezdett felszivodni.Nem tudták azt sem megmondani h miért! Voltam uhn,volt sziv hang,4napra rá már nem.Pedig szépen fejlödött.., Kaparás lesz.
Ti h vagytok?
2015. aug. 10. 09:12
105/130 anonim válasza:
Szia! Nagyon sajnálom!!!Borzasztó érzés lehet :( Nem is tudom mit írhatnék...de ugye nem adjátok fel!!? Mennyit kell pihenni,h újra kezdhesd? Én aug. végén megyek uh-ra,és szeptember elején-közepén kapok vissza babát,ha minden jól megy.Szívből kívánom,h a következő sikeresen végződjön!
106/130 A kérdező kommentje:
Az nagyon szuper!!! Várom a pozi teszted!! :-D
Elküldettem genetikára a "babát",az kb.egy honap mire meglesz az eredmény,+gyanitom h a 3honapot legalább ki kell várnunk,+ugye az anyagiak. Nem tudom! Már holnap mennénk de lehet h csak jövöre jutunk oda...
2015. aug. 12. 19:21
107/130 anonim válasza:
Megírod majd,h mit mutatott ki a genetika?Miután megtudtad,h kismama vagy dolgoztál? Hogy viselted a műtétet? Amikor megláttam,h írtál nagyon örültem,de amikor elolvastam könny szökött a szemembe:(( Nagyon együtt érzek veled!és az a baj teli vagyunk és leszünk félelemmel.
108/130 A kérdező kommentje:
Szia! Igen megirom,de majd csak 3-4hét mulva lesz meg,amit majd a generikusnö fog elnagyarázni,szoval az is egy idöhuzáz lesz :-(. De megirom! Nem dolgoztam,söt! Egyáltalán nem csináltam semmit. Se fözés,se takaritás,tényleg semmit! Feküdtem,sétáltam. Nem "nyilvánitottak" veszélyesztetett terhesnek,de amint kiderült az elsö uh.n (5hetessen),h nem stinnel valami,a legszigorubban visszafogtam magam. A mütét nem volt olyan vészes mint ahogy felkészitettek rá. Az nap véreztem,enyhe görcseim voltak,de másnapra már csak a görcsök maradtak,és azota is megvannak. Köv.szerdán megyek uh.ra h visszahuzodik e a méhem ugy ahogy azt kell. Nagyon nehezen viseltem-viselem,de probálok erös maradni,és elfogadni,h sajnos igy alakult. Csak kicsit hosszunak tünik az a 3 honap várakozási idö...ha rajtam mulna holnap kezdenénk a köv.programot,csak ez nem ilyen egyszerü :-(. Veled mizus?? Oktoberben kezdés?
2015. aug. 14. 18:16
109/130 anonim válasza:
szia! mi újság veled?Nincs még eredmény?Én szerdán megyek (fagyasztott) beültetésre,ha minden jól megy(ha felébrednek).
110/130 A kérdező kommentje:
Szia! :-D nagyon-nagyon szurkolok!!!! Pénteken megyek a genetikus dokinöhöz az eredményért...félek...
2015. szept. 9. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!