Diana901 kérdése:
Lombikosok! Lehet még pozitiv?
Figyelt kérdés
Márc.23.kán volt punkciom,és Márc.27.kén kaptam vissza 3 babócát...elvileg ma vagyok ET+9napos...reggel csináltam egy tesztet és egyértelmüen negativ :(2015. ápr. 5. 17:58
21/130 A kérdező kommentje:
Lányok!!!!! Nekem is negativak a tesztjeim,de én nem adom fel ilyen könnyen!! Ti se tegyétek!
A tesztek rosszak! Igy kell felfogni! :-) Lesz itt még pár nap mulva +++++++++++++++++++++áradat! :-) ;-)
2015. ápr. 8. 13:16
22/130 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok lányok??? :)
2015. ápr. 9. 11:42
23/130 anonim válasza:
szia!Et+10,egyenlőre semmi,tünet annyi mint eddig,de csak reggel és este,megjön Érzés!Veled mizujs?
24/130 A kérdező kommentje:
Nem tesztelek(nem merek) cicim nem fáj... :( ... és szombaton lesz a 31,napom :-0 de! Nem adom fel :)
Tüneted csak a megakar jönni érzés?
Mikorra neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem várod?
2015. ápr. 9. 12:23
25/130 anonim válasza:
Igen csak ennyit érzek,meg talán néha szúr a méhem!Már hétfőn kellet volna,olyan 26naposak a ciklusaim!de nekem a progi soha nem engedte,mindig akkor jött meg ha abba hagytam!Persze azért én is reménykedem hogy van még esély!
26/130 A kérdező kommentje:
jool is teszed!!! Csodák bizony vannak! A barátnömnek a 4.lett sikeres..állandoan a megakar jönni érzése volt,és szorkált néha néha a méhe...sajnos 5honapossan elveszitette öket.. most az 5.et csinálják.. ET+9.napja van,és barnázik...de semmi más tünete.. DE nem adja fel! És ha ö nem adja fel,akkor ugy vagyok vele,h nekem/nekönk sem kell!! :)
2015. ápr. 9. 12:44
27/130 anonim válasza:
Igy van nem adjuk fel :D Holnap irj hogy mizu:D Várom majd !
28/130 A kérdező kommentje:
Hát lányok....ma vagyok ET+13.nap....és elkezdtem rozsaszin maszatolni... :( hülye vagyok...de akkor sem adom fel!!!
2015. ápr. 9. 20:57
29/130 anonim válasza:
Nem is szabad fel adni,a progit csak nyomjad,ne hagyd abba!Reggel tesztelek,hát kiváncsi vagyok!
30/130 A kérdező kommentje:
Majd jelentkezem ha még élek :) ...irj majd
2015. ápr. 9. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!