Kezdi valaki a napokban a lombik stimulációt (én szerdán kezdem a Gonalt)?

Figyelt kérdés

Ha van kedvetek; szívesen cserélnék tapasztalatokat!

Győrbe járunk, Dr. Boga Péter az orvosom.

112.5 Gonal-f -fel kezdek szerdán; első lombikunk.

2014. febr. 17. 18:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező, de aranyos vagy :))))) Köszönjük szépen! Egész éjjel alig aludtam, csak ezen prögött az agyam hogy úristen biztos hárman vannak!!! :D

A teszt nem azonnal jött ki, de 2-3 percen belül. Először halványabb volt aztán szépen beerősödött. Kíváncsiságból ma is pisiltem egy clearblue-t, na mostmár előbb jött ki a tesztcsík, kb. azonnal, és élesebben mint a kontrol :)))))

Nagyon nagyon drukkolok érted, minden rendben lesz hétfőn és csodás híreket fogtok kapni!!!!!

F.

2014. márc. 15. 10:35
 72/78 A kérdező kommentje:
Az én reggeli tesztem negatív, de csak holnap lesz a vérvétel, még nem adtam fel.. csak egy kicsit :-/
2014. márc. 16. 10:44
 73/78 anonim ***** válasza:

F írj a fejleményekről!Amugy feküdtél,otthon voltál?Ügyes voltál.

Kérdező ne add fel!10-es teszttel teszteltél?Szorítok!

8-as

2014. márc. 16. 11:02
 74/78 anonim ***** válasza:

Kérdező, még jó hogy nem adod fel! Simán kaphatsz holnap egy szép hCG értéket!!! Nagyon szorítok mindenképp írj majd mi volt.

Szia 8-as, 4 napot voltam otthon, ebből 2-t feküdtem de azért nem nagyon szigorúan. Utána mentem dolgozni. Szerintem nem ezen múlik sajnos.

F.

2014. márc. 16. 12:22
 75/78 A kérdező kommentje:

Nem 25-ös X-epillel.

Én is reménykedem!!!!!! Remélem holnap már jó hírekkel jövök! Reggel óta sem vér, sem barna! :-) (tegnap, és éjjal volt egy kicsi)

2014. márc. 16. 14:30
 76/78 anonim ***** válasza:

mi a helyzet kérdező?A 25-s teszt az nem elég érzékeny hozzá,10-el kellett volna.Remélem jó hírekkel jössz holnap!

8-as

2014. márc. 17. 21:50
 77/78 A kérdező kommentje:

Lányok, sajnos nekem nem sikerült. Ide nem írok már többet; viszont van a www.hoxa.hu -n egy fórum: lombik életre -halálra ott fenn vagyok Irszi néven.

Szerintem érdemes csatlakozni, az országban mindenhonnan vannak lombikosok.

Puszi nektek, és drukk a továbbiakban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014. márc. 18. 07:35
 78/78 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező, úgy sajnálom :(((((

Nagyon drukkolok neked is a folytatáshoz, legközelebb sikerülnie kell!!!

F.

2014. márc. 18. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!