Kezdi valaki a napokban a lombik stimulációt (én szerdán kezdem a Gonalt)?
Ha van kedvetek; szívesen cserélnék tapasztalatokat!
Győrbe járunk, Dr. Boga Péter az orvosom.
112.5 Gonal-f -fel kezdek szerdán; első lombikunk.
Szia Kérdező, de aranyos vagy :))))) Köszönjük szépen! Egész éjjel alig aludtam, csak ezen prögött az agyam hogy úristen biztos hárman vannak!!! :D
A teszt nem azonnal jött ki, de 2-3 percen belül. Először halványabb volt aztán szépen beerősödött. Kíváncsiságból ma is pisiltem egy clearblue-t, na mostmár előbb jött ki a tesztcsík, kb. azonnal, és élesebben mint a kontrol :)))))
Nagyon nagyon drukkolok érted, minden rendben lesz hétfőn és csodás híreket fogtok kapni!!!!!
F.
F írj a fejleményekről!Amugy feküdtél,otthon voltál?Ügyes voltál.
Kérdező ne add fel!10-es teszttel teszteltél?Szorítok!
8-as
Kérdező, még jó hogy nem adod fel! Simán kaphatsz holnap egy szép hCG értéket!!! Nagyon szorítok mindenképp írj majd mi volt.
Szia 8-as, 4 napot voltam otthon, ebből 2-t feküdtem de azért nem nagyon szigorúan. Utána mentem dolgozni. Szerintem nem ezen múlik sajnos.
F.
Nem 25-ös X-epillel.
Én is reménykedem!!!!!! Remélem holnap már jó hírekkel jövök! Reggel óta sem vér, sem barna! :-) (tegnap, és éjjal volt egy kicsi)
mi a helyzet kérdező?A 25-s teszt az nem elég érzékeny hozzá,10-el kellett volna.Remélem jó hírekkel jössz holnap!
8-as
Lányok, sajnos nekem nem sikerült. Ide nem írok már többet; viszont van a www.hoxa.hu -n egy fórum: lombik életre -halálra ott fenn vagyok Irszi néven.
Szerintem érdemes csatlakozni, az országban mindenhonnan vannak lombikosok.
Puszi nektek, és drukk a továbbiakban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Kérdező, úgy sajnálom :(((((
Nagyon drukkolok neked is a folytatáshoz, legközelebb sikerülnie kell!!!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!