Kezdi valaki a napokban a lombik stimulációt (én szerdán kezdem a Gonalt)?

Figyelt kérdés

Ha van kedvetek; szívesen cserélnék tapasztalatokat!

Győrbe járunk, Dr. Boga Péter az orvosom.

112.5 Gonal-f -fel kezdek szerdán; első lombikunk.

2014. febr. 17. 18:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as, annyira sajnálom :(( Pedig elindult valami, tuti nem a repesztőtől volt már akkor pozi a teszted... Lehet butaság (ha igen ne haragudj meg érte), de próbáld úgy felfogni hogy ez végülis egy kapufa, de majdnem gól! BMC-ben lehet menni köv. ciklusban is a fagyasztottakért, ha amúgy rendben vagy, szerintem Kaáliban is. Majd számolj be mikor lesz a köv. beülti!

Szia Kérdező, nekem pénteken (03.14.) lesz a vérvétel, hát nem tudom hogy fogom kibírni a jövő hetet :)) Mindenesetre hétfőtől megyek dolgozni, hátha úgy gyorsabban telik majd az idő.

2014. márc. 8. 08:56
 52/78 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as, abba nem hagyd a progeszteront amíg a vérvételen nem mondják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ó, hány ilyet hallottam már; és mégis baba lett!!!!!!!!!!!!!!!!

Hívd fel a meddőségit!!!!!!!!!!!!!!!!

Lehet hogy vissza lehet kapni a fagyibabákat a köv ciklusban szerintem is. A Káliban ha vállalod, akkor 65.000Ft, viszont nem vész el tb-s alkalmad!!!!

Én -ha szükség lesz rá- akkor így fogom visszakérni az enyémet! :-) Szorítok hogy ne jöjjön meg!!!!!!!!!!!!!

Nekem kis hasfuraságok vannak :-) Izgulok! :-)

Kedves pénteki vérvételes; én pénteken csinálom az első tesztem! :-) Izgulok érted! Te kibírod hogy nem tesztelsz, és csak ott mondják meg???

2014. márc. 11. 06:03
 53/78 anonim ***** válasza:

Hello!

Nekem tegnap olyan mensis görcseim voltak, az az igazi mindjárt megjön érzés... kisebb-nagyobb szünetekkel csak estére múltak el mikor lefeküdtem végre. Szerencsére mensi nincs, szóval remélem csak a babák voltak :))

Teszt: hááát eddig nagy volt a szám, de most már úgy érzem nem fogom kibírni hogy ne teszteljek péntekig :) Sőt már az is megfordult a fejemben hogy mivel holnap a Mammut környékén van dolgom, beugrok a Centrum Lab-ba egy hcg-vérvételre... :)))) De az uram gyorsan le is beszélt, hogy ennek semmi értelme és legyünk türelmesek. Hát mit mondjak, elég nehéz, dehát ti jól tudjátok :))

Kedves kérdező, mindenképp írj hogy mi lett a pénteki teszt eredménye!!!

Szerintetek 5napos embriókkal ET+7. nap (holnap) már mutatna vmit? Attól is félek nehogy még a 10.000IU Pregnyl legyen amit mutat, bár az már holnap lesz 2 hete hogy kaptam.

Üdv,

F.

2014. márc. 11. 07:56
 54/78 anonim ***** válasza:

A nyh 7mm-es.Méhen belűl nem lát semmit,de viszont olyan óriásira vannak dagadva a sárgatestjeim mint még soha.Itt voltak a babáim,megerősítette,h elindult a terhességem.

2 lehetőséget mondott most szerinte vagy méhenkivüli terhes vagyok vagy megszakadtak a fejlődésben a kicsik.De nem tudja megmondani,mert gyanus neki hogy ilyen nagyok a sárgatestjeim.Jobb oldalt 3óriási van,bal oldalt egy óriási.Gyorsan levették a vért és negyed6-kor kell telefonálnom.A következő beültetést ugy csináltatjuk,hogy el kell mennem genetikára.

Az immunologiára csak 4. sikertelen után küld.A fagyibabákat nem kaphatom vissza,az óriási méretű sárgatestjeim miatt,de a következő ciklusban igen.Tulstimum nincsen hál istennek.Valoszinű a sárgatestjeim miatt van a haspufim.:((

Ma már abbahagytam a progipotlást,11kor kell teleznem mi lett a véreredményem.Csajok drukkolok,szerintem kimut

2014. márc. 11. 08:32
 55/78 anonim ***** válasza:

na elküldte az üzenetet mikor be se fejeztem,szoval szerintem kimutatja.

8-as voltam.

2014. márc. 11. 08:33
 56/78 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as, mi a vérvétel eredménye????? Úgy izgulok, hátha jó hír mégis; és csak vaksi volt a doki........

F! Én úgy tudom, 3 napos ET után +11., 5 napos ET után +9. napon van értelme először tesztelni!!!!

Én 3 naposakat kaptam vissza, pénteken (holnap) leszek ET+9. napon; de én nem merek tesztelni, csak vasárnap; mert nem szeretnék csalódni, hogy esetleg még nem mutatja ki; de aztán vasárnap már mégis. Szóval inkább várok, és bízom addig is. Azt hiszem engem megviselne ha negatív lenne; szóval ha negatív, akkor azt már csak akkor akarom látni, amikor másnap megyek -hétfőn- a vérvételre. Hogy mégse egy idegen mondja, hanem felkészüljek arra az eshetőségre is. De persze nagyon bízom a sikerben!!!!!!!!! :-) Végül mikor tesztelsz? Feltétlenül írd meg; és ne ess kétségbe ha nem látszik, majd másnap fog! :-)

2014. márc. 13. 07:03
 57/78 anonim ***** válasza:

Sziasztok, F. vagyok!

Ma van ET+8. nap (holnap vérvétel), és a reggeli tesztem (sajnos 3-kor kimentem pisilni, ez meg 6.30-kor készült):

[link]

2014. márc. 13. 07:05
 58/78 anonim ***** válasza:

Jajj még írni akartam: kérdező szerintem is csak vasárnap tesztelj, akkor már mutatnia kell! És ne menj ki pisilni előtte mint én most :))

Jajjjjj csajok remegek a boldogságtól!!!! Tudom akkor lesz biztos amikor a doki megmondja a beta-hCG értéket (meg persze majd ha megszületik:)), de azért ez szép erős pozi nem????

Istenem, 2 és fél éve vártunk erre a pillanatra...

2014. márc. 13. 07:08
 59/78 anonim ***** válasza:

Kedves F!

Nagyon gratulálok!!!Hát ha több babát kaptál tuti többen vannak:))) Nálatok miért kellett a lombik?

8-as.

2014. márc. 13. 12:09
 60/78 anonim ***** válasza:

Szia 8-as, nagyon köszi. Nálunk is azoospermia van mint nálatok (ugye jól emlékszem?). 3 babát kaptam vissza ötnaposan.

Veled mi a helyzet, kicsit jobban vagy már?

F.

2014. márc. 13. 12:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!