Kezdi valaki a napokban a lombik stimulációt (én szerdán kezdem a Gonalt)?
Ha van kedvetek; szívesen cserélnék tapasztalatokat!
Győrbe járunk, Dr. Boga Péter az orvosom.
112.5 Gonal-f -fel kezdek szerdán; első lombikunk.
Sziasztok! Hétfőn volt a leszívásom, 8 petesejtem lett, szombatra 4 termékenyült meg biztosan, egy még gondolkodott.
Mára négy osztódott. Van egy két sejtes, két három sejtes, és egy öt sejtes.
Hétfőn háromkor kapom őket vissza! :-) Drukk nektek csajok!!!!!!! Puszi!
8-as vagyok,szorítok csajok:)
nekem hányingerem volt egész éjjel és reggel irdatlan halvány pozit teszteltem,remélem erősődik.
8-as, éljeeeeeen :))))))))) Jajj szuper, nagyon drukkolok, és kicsit irigykedek :)))
Kérdező, csodajó hogy nálad is ennyien megindultak, drukk a hétfőhöz!
F.
csajok nagyon szorítok nektek!!!A titka az h nagyon sok husit fehérjét egyetek,sajtot és min. 3l vizet igyatok!És beülti után fekvés és órénként fel kell kelni a vérellátás miatt.Sose hasizombol,mert az se jo.Nem emelni nem hajolni.Én életemben elöször betartottam mindent!!!
SZORÍTOK!!!
Szia 8-as, köszi a tippeket, igyekszem majd mindet megfogadni :))
Te végigfekszed a 2 hetet? Mert én azt terveztem hogy egy hét itthon, és utána már bemegyek dolgozni (irodai meló). Annyi mindent hall az ember, mindenki másra esküszik, nem tudom mivel tennék jobbat.
Hello csajok, ma reggel újabb csodás híreket kaptunk a BMC-ből: mind az 5 embrió megmaradt és remekül vannak :)) Így csak szerdán kapom vissza a kis blaszto-babyket :) Reméljük hogy minél többen megmaradjanak addig, a biológus szerint 50%-os veszteség a reális.
Gondolkoztam hogy ma-holnap bemegyek dolgozni, aztán gyorsan lebeszéltem magam, inkább még jó alaposan kitakarítok, ágyat húzok, főzök stb., hogy nyugis legyen a következő 1-2 hét itthon :)
Hogy vagytok???
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!