Kezdi valaki a napokban a lombik stimulációt (én szerdán kezdem a Gonalt)?

Figyelt kérdés

Ha van kedvetek; szívesen cserélnék tapasztalatokat!

Győrbe járunk, Dr. Boga Péter az orvosom.

112.5 Gonal-f -fel kezdek szerdán; első lombikunk.

2014. febr. 17. 18:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
8-as vok,nekem szerda ota nem vastagodott a nyh.9-es.
2014. febr. 24. 16:19
 22/78 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as, nagyon szorítok neked!!!!!! Akkor trikreid vannak a pocidban!!!!!!!!!!!!!!!

Én is ógok -mógok, de azt hiszem két babót kérek vissza -de szerintem nálunk nincs választási lehetőség.

Nekem pénteken lesz a leszívás 10.00-kor! :-) A 8. cn.on volt 7. valamennyi a nyh-m. Tökéletes! Szedj E vitamint; én is azt szedek! :-) 200mg-mot / nap; nekem engedi a doki a Femibion mellé!

Többiek? VAlaki ért az ÖSzraidol /E", ill. az LH szinthez? Lelestem a papíromról :-)

2014. febr. 26. 14:20
 23/78 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

megy a drukk mindenkinek!!!

Nekem pénteken lesz a leszívás, ma este 22.00-kor adom be a repesztőt (Pregnyl). Altatást kértem ha már lehetett választani :) Ma el is mentem venni egy csini-de-mégse-szexi hálóinget és egy vékony köntöst, mert egyikkel sem rendelkeztem :))))

Tegnap nagyon szarul voltam, iszonyúan feszült a hasam és légszomjam volt, de elkezdtem magamba tolni 3-4 liter vizet és a fehérjét, ma már sokkal jobban vagyok. Ti jól vagytok??

F.

2014. febr. 26. 17:03
 24/78 A kérdező kommentje:
Szia F! Nekem is pénteken lesz a leszívásom 10.00-kor! :-) Győr; Kaáli:-) Én minden nap megiszom egy 5 literes Szentkirályit; és semmi bajom! MA vettem a DM-ben fehérje szeletet is, de a férjem kezd tömni túróval joghurttal, hússal is :-) Ezeket fontos enni a belülti után még egy hétig, a folyadékkal együtt; a jobb megtapadás miatt! :-) Szorítok neked holnapra, ti is szorítsatok nekem! Jövök a jó hírekkel :-)
2014. febr. 27. 21:35
 25/78 anonim ***** válasza:
8-as vagyok,várom a fejleményeket!szorítok:)
2014. febr. 28. 10:48
 26/78 anonim ***** válasza:

Sziasztok, csak röviden mert telóról írok. Túlvagyok a leszíváson én is, végül "csak" 5 sejtem lett, többre számítottam de a doki szerint teljesen rendben van..... Remélem elég lesz, holnap reggel fognak hívni hogy hány indult meg. Kérdező, veled mizujs? 8-as, hogy érzed magad, pihengetsz?

F.

2014. febr. 28. 18:35
 27/78 anonim ***** válasza:

kedves F!Nagyon jó ez az 5 szám,legalább azaz 5 jó minőségű!Holnap írj mennyi termékenyült meg.Hát én elvagyok,de non görcsöl a hasam,csak feküdni tudok.

8-as

2014. febr. 28. 19:33
 28/78 anonim ***** válasza:

Szia 8-as, ne izgulj a görcsölésen, biztos most fészkelik be magukat jóóó mélyen a kis embriók :)) Pihenj sokat!

Minket reggel hívtak a BMC-ből, és mind az 5 petesejt megtermékenyült :)))) Most megvárjuk a hétfő reggelt és akkor hívnak újra, ha addig megmarad 5 vagy 4 akkor elviszik blasztocitává és csak szerdán kapom vissza, ha viszont 1-nél több lesz hétfőre a veszteség akkor még aznap visszateszik őket.

2014. márc. 1. 11:10
 29/78 anonim ***** válasza:
Ja igen, F. voltam :)
2014. márc. 1. 11:11
 30/78 anonim ***** válasza:

F. szorítok,írj majd:) Kérdeő veled mizu?

8-as :)

2014. márc. 1. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!