Kezdi valaki a napokban a lombik stimulációt (én szerdán kezdem a Gonalt)?

Figyelt kérdés

Ha van kedvetek; szívesen cserélnék tapasztalatokat!

Győrbe járunk, Dr. Boga Péter az orvosom.

112.5 Gonal-f -fel kezdek szerdán; első lombikunk.

2014. febr. 17. 18:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:

Nem,egész nap csak sírok:( Férjemmel meg veszekszünk a pénzen,mert az immunologia 70.000Ft :((

Ma elmegyek egy nőgyógyászhoz és megkérem írja fel milyen immunologiai vizsgálatok kellenek,mert mi van ha az én szervezetem löki ki az embriot.Mindig elindul a terhesség de elhal.Májusban ujra akarok menni.Kedves F nekek icsi vagy picsi lombik volt?

2014. márc. 13. 12:25
 62/78 anonim ***** válasza:

igen azoospermia,de a frissben volt most 100.000 kicentrifugálva és abbol csináltuk most.

8-as,vagyok meg az elöző is.

2014. márc. 13. 12:26
 63/78 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom :(

Igen szerintem is érdemes lenne nálatok az immunológiai kivizsgálás, tudom hogy nagyon drága :((( Én is akartam de pont emiatt lebeszélt a férjem hogy az első előtt még ne.

Nagyon ciki, de nem tudom mi az a PICSI... azt tudom, hogy nekünk TESE-ICSI volt, fagyasztott hereszövetből volt a spermium. Azt mondta az embriológus hogy megszenvedett vele míg megfelelőeket talált, de utána már mind szépen osztódott és elmentek blaszto-ig.

F.

2014. márc. 13. 12:40
 64/78 anonim ***** válasza:
még mindig 8-as vagyok,a férjem genetikája tökéletes lett.
2014. márc. 13. 12:44
 65/78 anonim ***** válasza:
lehet nekünk is el kellett volna vinni blasztoig,de nem mertük.A Picsi lombik az Icsi lombik továbbfejlesztett változata.Ott kiválasztják a legéletképesebb spermiumot és csak azokat rakják össze a petesejttel.Hát kíváncsi vagyok,hogy mit mondd ez a doki.
2014. márc. 13. 12:56
 66/78 anonim ***** válasza:

Még sose volt blasztocita transzfered? Nekünk azt mondták sokkal jobbak az esélyek úgy, persze féltünk a veszteségtől de végül 5-ből 4 eljutott blaszto-ba. Nektek is 5 embrió lett végül nem? Annyinál a BMC-ben már meg szokták próbálni. Bár intézete válogatja, a Kaáliban pl. úgy hallottam annyira nem preferálják az ötnaposakat.

Viszont két babád van még a fagyiban is, és mindjárt itt van a május!!! Feltöltődtök és annak sikerülnie KELL!

2014. márc. 13. 13:01
 67/78 anonim ***** válasza:
Ja még azt akartam írni, hogy nálunk nem nagyon volt miből válogatni, mert a szövetmintában a tubulusok 10%-ában voltak kiérett spermiumok, és azoknak is 90%-uk patológiás volt. Néhány egy helyben rezgő volt, szóval szerintem örültek ha egy olyat találtak ami rezeg...
2014. márc. 13. 13:04
 68/78 anonim ***** válasza:
igen 5volt és nem mertük elvinni,mert egyszer volt olyan,hogy nem maradt meg 5naposra egysem.Májusban nem kérjük a fagyibabákat,hanem egy uj stimut kezdünk el,és akkor 5naposakat kérünk vissza.
2014. márc. 13. 13:18
 69/78 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok, F. vagyok!

Beta-hCG: 556!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:))))))))))

Ketten tutira vannak, de lehet hogy 3-an is :)))))

Egyik percben sírok aztán nevetek, iszonyúan félek de közben meg a felhők felett járok :)))))))

Nem tudok mit írni, még magunkhoz kell térnünk :)))))))

Kedves Kérdező, hogy vagy??

2014. márc. 14. 12:14
 70/78 A kérdező kommentje:

Kedves F, annyira nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Atya világ; az rengeteg HCG!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jó!!!!!!!!!!!!!! Nagyon -nagyon örülök nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan jó az ilyet olvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mennyi időt vártál míg ilyen színű lett a teszted???????? Olyan jó!!!!! És mikor kezdett kijönni a csík???????????????

Olyan nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szívből gratulálok ezerszer is!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Kedves 8-as; nagyon sajnálom. Az immunológia tény hogy drága, de muszáj, mert lehet hogy tényleg nálad van baj!!!!!! Fórumozz, hátha lehet tb alapon is valamit kiíratni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szorítok nagyon!!!

Én jól vagyok; de nem tudom hogy érzek-e valamit vagy sem. Félek nagyon; de persze izgulok is! :-) Holnap igyekszem tesztelni; de -szerintem az idegességtől -ma is voltam lefekvés után egy órával pisilni; aztán 03. után ,majd 05. után is....... Így nem lehet tesztelni! :-( Gondoltam arra hogy minden pisinél tesztelek, és arra is hogy akkor kivárom a vérvételt. Majd ahogy sikerül. Puszi csajok! Drukkoljatok hétfőre; én is legalább 300-as HCG-t szeretnék!!! :-)!!!!!!!!

2014. márc. 15. 06:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!