Kezdi valaki a napokban a lombik stimulációt (én szerdán kezdem a Gonalt)?
Ha van kedvetek; szívesen cserélnék tapasztalatokat!
Győrbe járunk, Dr. Boga Péter az orvosom.
112.5 Gonal-f -fel kezdek szerdán; első lombikunk.
Nem,egész nap csak sírok:( Férjemmel meg veszekszünk a pénzen,mert az immunologia 70.000Ft :((
Ma elmegyek egy nőgyógyászhoz és megkérem írja fel milyen immunologiai vizsgálatok kellenek,mert mi van ha az én szervezetem löki ki az embriot.Mindig elindul a terhesség de elhal.Májusban ujra akarok menni.Kedves F nekek icsi vagy picsi lombik volt?
igen azoospermia,de a frissben volt most 100.000 kicentrifugálva és abbol csináltuk most.
8-as,vagyok meg az elöző is.
Nagyon sajnálom :(
Igen szerintem is érdemes lenne nálatok az immunológiai kivizsgálás, tudom hogy nagyon drága :((( Én is akartam de pont emiatt lebeszélt a férjem hogy az első előtt még ne.
Nagyon ciki, de nem tudom mi az a PICSI... azt tudom, hogy nekünk TESE-ICSI volt, fagyasztott hereszövetből volt a spermium. Azt mondta az embriológus hogy megszenvedett vele míg megfelelőeket talált, de utána már mind szépen osztódott és elmentek blaszto-ig.
F.
Még sose volt blasztocita transzfered? Nekünk azt mondták sokkal jobbak az esélyek úgy, persze féltünk a veszteségtől de végül 5-ből 4 eljutott blaszto-ba. Nektek is 5 embrió lett végül nem? Annyinál a BMC-ben már meg szokták próbálni. Bár intézete válogatja, a Kaáliban pl. úgy hallottam annyira nem preferálják az ötnaposakat.
Viszont két babád van még a fagyiban is, és mindjárt itt van a május!!! Feltöltődtök és annak sikerülnie KELL!
Sziasztok Csajok, F. vagyok!
Beta-hCG: 556!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:))))))))))
Ketten tutira vannak, de lehet hogy 3-an is :)))))
Egyik percben sírok aztán nevetek, iszonyúan félek de közben meg a felhők felett járok :)))))))
Nem tudok mit írni, még magunkhoz kell térnünk :)))))))
Kedves Kérdező, hogy vagy??
Kedves F, annyira nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atya világ; az rengeteg HCG!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jó!!!!!!!!!!!!!! Nagyon -nagyon örülök nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan jó az ilyet olvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mennyi időt vártál míg ilyen színű lett a teszted???????? Olyan jó!!!!! És mikor kezdett kijönni a csík???????????????
Olyan nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szívből gratulálok ezerszer is!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Kedves 8-as; nagyon sajnálom. Az immunológia tény hogy drága, de muszáj, mert lehet hogy tényleg nálad van baj!!!!!! Fórumozz, hátha lehet tb alapon is valamit kiíratni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szorítok nagyon!!!
Én jól vagyok; de nem tudom hogy érzek-e valamit vagy sem. Félek nagyon; de persze izgulok is! :-) Holnap igyekszem tesztelni; de -szerintem az idegességtől -ma is voltam lefekvés után egy órával pisilni; aztán 03. után ,majd 05. után is....... Így nem lehet tesztelni! :-( Gondoltam arra hogy minden pisinél tesztelek, és arra is hogy akkor kivárom a vérvételt. Majd ahogy sikerül. Puszi csajok! Drukkoljatok hétfőre; én is legalább 300-as HCG-t szeretnék!!! :-)!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!