Kezdi valaki a napokban a lombik stimulációt (én szerdán kezdem a Gonalt)?
Ha van kedvetek; szívesen cserélnék tapasztalatokat!
Győrbe járunk, Dr. Boga Péter az orvosom.
112.5 Gonal-f -fel kezdek szerdán; első lombikunk.
Nekünk enyhe IR, és férfi meddőség. De azért akad katona :-) Lehet hogy elég lesz IVF-re, nem is kell csak ICSI.
Beadtam az első szurim, meg sem éreztem!!!!!!!!!! CSak lenyomva kell tartani a toll végét akkor is, amikor kihúzzátok :-) Na én ezt elfelejtettem :-) Ki is serkent a vérem :-) Majd legközelebb :-)
Sziasztok, első vagyok, a továbbiakban "F" :) Talán így egyszerűbb.
Nagyon durva hogy milyen sokunknál a pasioldalon van az elsődleges gond....!
Én már a 4. napi Gonal-nál tartok, valóban nem fáj, bár engem a férjem szúr reggelente :) Holnap megyek UH-ra, remélem szépen érnek a kis tüszők, mert amúgy nem érzek semmit az égvilágon! Szerintem holnaptól már kapom a gátlót (Cetrotide) is, az sajnos nem olyan klassz mint a Gonal-os toll, hanem kotyvasztani kell majd... Számításaim szerint nekem jövő péntek körül lesz a leszívás.
8-as válaszoló, engem is érdekelne hogy mit mondtak nektek a dokik, ha veled minden OK és osztódásnak is indultak, akkor miért nem lett belőle terhesség?? Ugye nálunk is azoospermia van, nekem az osztódás a legnagyobb parám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!