Kezdi valaki a napokban a lombik stimulációt (én szerdán kezdem a Gonalt)?

Figyelt kérdés

Ha van kedvetek; szívesen cserélnék tapasztalatokat!

Győrbe járunk, Dr. Boga Péter az orvosom.

112.5 Gonal-f -fel kezdek szerdán; első lombikunk.

2014. febr. 17. 18:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
Szia, én ma kezdtem a BMC-ben 225 Gonal F-fel :) Szintén első lombik, eddig tök nyugodt voltam, most azért már kicsit izgulok.
2014. febr. 17. 22:06
 2/78 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem még szedni kell pár napig a fogi gátlót, de hamarosan kell szurni a nem tudom(elfelejtettem a nevét, melóba vagyok)szurit és ha megjön másnapotól a gonal f szurit.Én szegedre járok a zádori doktorhoz.Nektek milyen gond miatt kell lombik??
2014. febr. 18. 16:21
 3/78 anonim ***** válasza:
Szia, első vagyok. Nálunk azoospermia a gond, hereszövetből nyert spermiummal lombikozunk. Velem elvileg minden OK, ill. a legutóbbi vérvételen magas lett a progim, de az endokrinológusom szerint ez csak a stressztől van, mert amúgy semmi más tünetem nincs. Nálatok mi a gond?
2014. febr. 18. 17:48
 4/78 anonim ***** válasza:
Bocsi, első vagyok és hülyeséget írtam az előbb, a prolaktinom lett magas :)
2014. febr. 18. 18:07
 5/78 anonim ***** válasza:
Nekem endometriózisom van,a bal oldalon el is zárta a petevezetőm, meg júliusba műtöttek ciszta miatt, akkor megkukkolta a doki a méhem és szerencsére azzal minden rendben, meg a hormonjaim is jók, a férjemnek nincs gondja.Én már nagyon izgulok, 28-án kell megjönni és másnap szúrni a gonalt is és negyedikén uh meg vérvétel, nektek a szuri mellé kell szedni valami mást is?
2014. febr. 19. 09:37
 6/78 A kérdező kommentje:

Nekünk enyhe IR, és férfi meddőség. De azért akad katona :-) Lehet hogy elég lesz IVF-re, nem is kell csak ICSI.

Beadtam az első szurim, meg sem éreztem!!!!!!!!!! CSak lenyomva kell tartani a toll végét akkor is, amikor kihúzzátok :-) Na én ezt elfelejtettem :-) Ki is serkent a vérem :-) Majd legközelebb :-)

2014. febr. 19. 17:19
 7/78 anonim ***** válasza:
Nálunk a férjemmel nincs gond és icsit rendelt el a doki, mert neem kockáztat, azt mondja h endometriózis esetén vastag lehet a sejt fal és nehogy ne jusson be a kis katona, így icsi lesz.Kicsit meg is lepődtem!De ez van.Jaj holnap már én is adom be a szurikát.jajj kicsit tartok tőle!!:-):-SMikor derül ki h icsi lesz-e?Mikor lesz kb a leszívás?Jaj bocsi a kérdés bombákért, de te egy kicsit előrébb jársz és jó h tudok valakitől kérdezni!:-)Megkérdezhetem az életkorod?
2014. febr. 20. 10:01
 8/78 anonim ***** válasza:
sziasztok,csak most találtam a kérdésetekre.Hogy álltok a szurikkal?Hányadik ciklusnapon vagytok?Nekem holnap lesz a leszívásom.Szintén azoospermia,3.lombik.
2014. febr. 20. 10:04
 9/78 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó!!Nem izgulsz?Hova jártok?Te már "sajnos" gyakorlottabb vagy a leszívásos dologba.Milyen az altatása?Nem szoktál félni?Én mindig parázok az altatás miatt, pedig már műtöttek is.Nekünk majd csak 13-a körül lesz leszívás de már izgulok.Nem értem hogy veled minden rendben van a férjeddel nem stimmel, a dolog, mégis megtermékenyítik a petesejtet és nem tapad meg.Nem értem!!Ez miért lehet, a doki erre mit mondd?Mennyi sejteket szívtak le eddig?
2014. febr. 20. 10:43
 10/78 anonim ***** válasza:

Sziasztok, első vagyok, a továbbiakban "F" :) Talán így egyszerűbb.

Nagyon durva hogy milyen sokunknál a pasioldalon van az elsődleges gond....!

Én már a 4. napi Gonal-nál tartok, valóban nem fáj, bár engem a férjem szúr reggelente :) Holnap megyek UH-ra, remélem szépen érnek a kis tüszők, mert amúgy nem érzek semmit az égvilágon! Szerintem holnaptól már kapom a gátlót (Cetrotide) is, az sajnos nem olyan klassz mint a Gonal-os toll, hanem kotyvasztani kell majd... Számításaim szerint nekem jövő péntek körül lesz a leszívás.

8-as válaszoló, engem is érdekelne hogy mit mondtak nektek a dokik, ha veled minden OK és osztódásnak is indultak, akkor miért nem lett belőle terhesség?? Ugye nálunk is azoospermia van, nekem az osztódás a legnagyobb parám.

2014. febr. 20. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!