Kezdi valaki a napokban a lombik stimulációt (én szerdán kezdem a Gonalt)?

Figyelt kérdés

Ha van kedvetek; szívesen cserélnék tapasztalatokat!

Győrbe járunk, Dr. Boga Péter az orvosom.

112.5 Gonal-f -fel kezdek szerdán; első lombikunk.

2014. febr. 17. 18:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó megkérdezhetem h melyik válaszoló vagy??
2014. márc. 5. 14:10
 42/78 anonim ***** válasza:
8as vok.
2014. márc. 5. 14:42
 43/78 anonim ***** válasza:
jajj, nee!!De szerintem ez még nem biztos!!!Azért még van remény!!!Én még azért szurkolok neked nagyon h pozi legyen a teszt!!
2014. márc. 5. 15:06
 44/78 A kérdező kommentje:

Két hat sejtes babát kaptam vissza, és lett egy fagyibabánk is!!!!!! :-))))))

Minden szuper, földöntúli boldogságot érzek, és hogy szétrobbannak a melleim a sok progeszterontól amit kapok! :-)

Puszi lányok; pár nap múlva jövök újból! A gyerekek is üdvözölnek titeket! :-)

Lányok!!!!!!!!!!!! +3 napos ET-nél csak a 11. napon; +5 napos ET-nél már a 9. napon lehet tesztelni! Előbb nincs értelme! NYugi; minden rendben lesz! :-)

2014. márc. 6. 07:17
 45/78 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

8-as, szerintem se add fel, korán teszteltél! Próbálj még pozitív lenni, majd a vérvétel megmondja a valóságot.

Kérdező, de jó hogy ilyen happy vagy :)) Ez kell most, a nyugodt optimizmus :)

Én tegnap három gyönyöráű 5napos blaszto-babyt kaptam vissza, már hatchingeltek, láttuk őket a mikroszkóp alatt :))) A negyedik meg ment a fagyiba tesónak :))) Az 5. sajnos nem élte túl a blasztocitává növesztést.

Asszem kicsit merészek voltunk ezzel a hárommal (a doki és az embriológus ajánlották egyébként), de most már drukkolunk hogy mindenki maradjon :)

Szorítok ezerrel mindenkinek!!!

2014. márc. 6. 09:24
 46/78 anonim ***** válasza:
Ajj bocs mindig lemarad, F. voltam :)
2014. márc. 6. 09:25
 47/78 A kérdező kommentje:
Kedves F, mi is gondolkodtunk a 3 babán; mert kettő 6 sejtesünk; és egy hét sejtesünk volt. De mire odamentünk a beültire, a 7 sejteset már lefagyasztották; így nem volt kérdés. Drukkolok, hogy úgy legyen, ahogyan szeretnétek! Én ikreket szeretnék; ti ezek szerint bevállaljátok a trikreket??? :-)))
2014. márc. 7. 07:39
 48/78 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező, igen bevállalnánk a hármasikreket is, bár én nagyon félnék az EÜ-kockázatok miatt, de egyébként a külső feltételek adottak hozzá (mind anyagi mind személyi - nagyszülők stb. :)), bár szerintem erre nem igazán lehet felkészülni hogy mi várna ránk 3 újszülöttel :) De ennek nagyon kicsike az esélye hogy mind3an megmaradnak.

Hogy érzed magad? Szurkál néha a pocakod? Képzeljétek engem az ET napján késő este olyan rosszullét fogott el, nem akarom bebeszélni magamnak hogy ez AZ volt, de megszédültem, egy pillanatra lezsibbadt mindenem, nagyon fura volt. Kérdező te fogsz tesztelni vérvétel előtt? Én asszem nem...

Kedves 8-as, neked mikor lesz a vv? Teszteltél azóta? Nagyon szorítok értetek!

2014. márc. 7. 08:53
 49/78 A kérdező kommentje:

Szia! Nekem is vannak dolgaim; néha szúr a hasam, görcsöl /szúr a petefészkem; és én is megszédülök; de azt gondolom, a szédülés a progeszterontól van. A melleim.... majd' szét robbannak néha! :-) Durva! :-)

Persze remélem sikerült; és a babáktól érzem!!!!!!!!!!!!!

Bízom benne hogy megmaradtak mindketten nekem; bár tudom hogy erre sem hatalmas az esély, de akkor is! :-)))))))))

Nekem 17.-én lesz a vérvétel; nektek mikor??? Az jövőhét utáni hétfő; de lehet hogy én péntektől naponta tesztelek! HA teszt; akkor onnantól hogy az elsőt megcsináltam; bármi is az eredmény; naponta; az biztos!!!!!!!!!!!!! :-) Drukk lányok!

2014. márc. 8. 07:56
 50/78 anonim ***** válasza:
sziasztok csajok,nagyon szorítok nektek!!!Nekem ma van et12.nap,ugy néz ki most jön meg és nega a tesztem.Sajnos nem sikerült.De most azon töröm az agyamat,h visszakérem a fagyibabákat ebben a ciklusban!Remélem lehet ilyet!
2014. márc. 8. 08:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!