Kezdi valaki a napokban a lombik stimulációt (én szerdán kezdem a Gonalt)?

Figyelt kérdés

Ha van kedvetek; szívesen cserélnék tapasztalatokat!

Győrbe járunk, Dr. Boga Péter az orvosom.

112.5 Gonal-f -fel kezdek szerdán; első lombikunk.

2014. febr. 17. 18:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:

8. vagyok.Hát nem izgulok,mert leszívásból már ez lesz a 4. Bp-en a Dévai intézetbe járok.Az altatás a legjobb:)

Velem annyi van h magas a prolaktinom,de rendbe van tartva,mert szedek rá gyógyszert.Lassacskán kezzd kimerülni a petefészkem,de nem vészes még,de amugy minden ok velem.

14,8,18 sejteket szívtak le az eddigi lombikonál.Sajnos most csak 4 petesejtem van ami jónak tűnik,de reggel kiderül mi lesz.

2014. febr. 20. 21:15
 12/78 anonim ***** válasza:
8-as vagyok még mindig.Hát azt mondták,h nem tudjék megmondani.De első beültetésnél semmi nem indult el.A 2.nál pedig elindult a terhességem csak nem maradt meg.
2014. febr. 20. 21:17
 13/78 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as, úgy sajnálom!

Majd most megint elindul, és meg is marad; és idén még édesanyák leszünk! :-)

F; más nem is tudom hogy mit írtál:-) Csak azt, hogy talán pénteken leszívás!

Én ma voltam uh-n és vv-n; jobb oldalon 8, a bal oldalon 7 tüszőm van ha jól értettem. Minden féle méret: 6mm a legkiseb és sajna van egy 13mm-es is; de a nagy átlag 8-9mm. Honap már kapom én is a repigátlót; ugyanazt mint te!

Szerintem az én leszívásom is a jövő héten meglesz; talán szombaton. A péntek szerintem túl korai!

Én kedden reggel megyek legközelebb vérvételre és Uh-ra.

Más nem jár Győrbe? :-(

Örülök hogy így összeakadtunk; biztosan sokkal jobb lesz így együtt végigcsinálni!

2014. febr. 22. 14:26
 14/78 anonim ***** válasza:
Ti szurtok magatoknak suprefactot?Csak gonalt szúrtok?Kedves válaszoló a az jó h ennyi petécskéd van.:-)Kedves 8.nagyon szurkolok h most sikerüljön.Én vagyok a sok kérdés feltevő, Niki:-)Várom h miket mondtak nektek a dokik!
2014. febr. 23. 07:55
 15/78 anonim ***** válasza:
8-as vagyok.én pénteken tulvoltam a leszíváson,4pete helyett 11 lett leszívva.Abból szombatra szép 6 embrionk lett.Holnap kell telefonálni mennyi maradt meg és ha minden igaz beültetés is holnap lesz.
2014. febr. 23. 11:53
 16/78 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

"F" vagyok.

8-as, szuper a 6 kis embrió, nagyon drukkolok!!! Mennyit kérnétek vissza, kettőt vagy 3-at??

Én pénteken voltam első UH-n, szépen alakulnak a dolgok, nyálkahártya 10B, a tüszők nemtom mennyi, csak számokat sorolt de nem emlékszem... :)

Amiket most szúrnom kell keddig:

225 GonalF

1 Merional

1 Cetrotide

Feszül és szurkál a hasam, igyekszem sokat inni. Uh kedden, leszívás pénteken vagy köv. hétfőn.

Drukk mindenkinek! :)

2014. febr. 23. 12:55
 17/78 anonim ***** válasza:
Kedves 8-as na mi lett mennyi kis embriótok lett???
2014. febr. 24. 14:36
 18/78 A kérdező kommentje:

Halihó! :-) Kedves 8-as, hány baba van a pocidban? Megvolt ma a beültetés?:-) Szorítunk neked nagyon!!!!!!!!!!!!!

Niki, már nem is tudom miket kérdeztél :-)

Én eddig

112.5 Gonal

112.5 Gonal

112.5 Gonal

75 Gonal + Cetrotide

112.5 Gonal+ Cetrotide (ez van ma) szúrtam!

Holnap megyek uh-ra és vv.re! :-) Akkor lesz a 8. ciklusnapom! Nagyon remélem hogy szombaton leszívnak! Bár az még csak a 12. nap :-/ A férjem új munkahelyen kezd hétfőn; ciki lenne egyből nem menni.......... Ez van, mindent a babáért! :-)

2014. febr. 24. 15:28
 19/78 A kérdező kommentje:
Kedves F, én a nyh-ra úgy emlékszem, 6.4mm volt! Nem vagyok elkenődve; a doki tudja hogy mit csináljon ha kevés, de a te 10-esed jobban hangzik........
2014. febr. 24. 15:30
 20/78 anonim ***** válasza:
8as vagyok:) ma beültettek 3babocát:) 2-t lefagyasztottak,most 3hét pihi:)
2014. febr. 24. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!