Kezdi valaki a napokban a lombik stimulációt (én szerdán kezdem a Gonalt)?
Ha van kedvetek; szívesen cserélnék tapasztalatokat!
Győrbe járunk, Dr. Boga Péter az orvosom.
112.5 Gonal-f -fel kezdek szerdán; első lombikunk.
8. vagyok.Hát nem izgulok,mert leszívásból már ez lesz a 4. Bp-en a Dévai intézetbe járok.Az altatás a legjobb:)
Velem annyi van h magas a prolaktinom,de rendbe van tartva,mert szedek rá gyógyszert.Lassacskán kezzd kimerülni a petefészkem,de nem vészes még,de amugy minden ok velem.
14,8,18 sejteket szívtak le az eddigi lombikonál.Sajnos most csak 4 petesejtem van ami jónak tűnik,de reggel kiderül mi lesz.
Kedves 8-as, úgy sajnálom!
Majd most megint elindul, és meg is marad; és idén még édesanyák leszünk! :-)
F; más nem is tudom hogy mit írtál:-) Csak azt, hogy talán pénteken leszívás!
Én ma voltam uh-n és vv-n; jobb oldalon 8, a bal oldalon 7 tüszőm van ha jól értettem. Minden féle méret: 6mm a legkiseb és sajna van egy 13mm-es is; de a nagy átlag 8-9mm. Honap már kapom én is a repigátlót; ugyanazt mint te!
Szerintem az én leszívásom is a jövő héten meglesz; talán szombaton. A péntek szerintem túl korai!
Én kedden reggel megyek legközelebb vérvételre és Uh-ra.
Más nem jár Győrbe? :-(
Örülök hogy így összeakadtunk; biztosan sokkal jobb lesz így együtt végigcsinálni!
Sziasztok,
"F" vagyok.
8-as, szuper a 6 kis embrió, nagyon drukkolok!!! Mennyit kérnétek vissza, kettőt vagy 3-at??
Én pénteken voltam első UH-n, szépen alakulnak a dolgok, nyálkahártya 10B, a tüszők nemtom mennyi, csak számokat sorolt de nem emlékszem... :)
Amiket most szúrnom kell keddig:
225 GonalF
1 Merional
1 Cetrotide
Feszül és szurkál a hasam, igyekszem sokat inni. Uh kedden, leszívás pénteken vagy köv. hétfőn.
Drukk mindenkinek! :)
Halihó! :-) Kedves 8-as, hány baba van a pocidban? Megvolt ma a beültetés?:-) Szorítunk neked nagyon!!!!!!!!!!!!!
Niki, már nem is tudom miket kérdeztél :-)
Én eddig
112.5 Gonal
112.5 Gonal
112.5 Gonal
75 Gonal + Cetrotide
112.5 Gonal+ Cetrotide (ez van ma) szúrtam!
Holnap megyek uh-ra és vv.re! :-) Akkor lesz a 8. ciklusnapom! Nagyon remélem hogy szombaton leszívnak! Bár az még csak a 12. nap :-/ A férjem új munkahelyen kezd hétfőn; ciki lenne egyből nem menni.......... Ez van, mindent a babáért! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!