Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Igen azzal szívjuk de szinte semmi se jön..vhol a gátat és orr között van megrekedve a cucc :(( ma kicsit jobb volt remelem igy is marad..
Erdekes mikor meg volt fazva szépen kitisztult es az orrcsepp is használt most semmi :(( dokinő szerint is a foga..már most jókat tud harapni :))
Remelem jol vagytok :) most sietek..puszi
Koszonom Vica hogy valaszoltal!Lehet hnap elkezdem szedni csak felek.Hogy mar megint nem sikerul.Fura,de felek.
Ugyesen kiszivtad akkor Csabikanak!Kis nathasaim Adival egyutt <3<3<3
Az Orrszi-porszi nagyon jó; már én is vettem :-)
Krisztike; nem lesz semmi baj :-)
Lányok; tényleg semmi időm, most hogy bejött ez a diabetológia..... MA is vérvételen voltam :-) Minden héten megyek oda is:-) Megdícsértek, jó a diétám :-)
Minden ok; lassan töltöm a 26. hetet :-) Szuper! Elődke ficánkol mint a csuda; nagyon édi! Kriszit; itt válaszolook: Ok! Tudod:-) ÉS a fekete is jó volt; de ez is jó :-D
Puszi lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jövök; jövök........... Irszi
Jesszus Irszi mindjárt szülsz :)) nagyon jó :)))
Sok puszi nektek
Évi
Sziasztok Csajok!:)
Évikém Ádi nagyon aranyos, annyira bírom ahogy a kis fogacskáival vigyorog <3 :)
Irszi ügyi vagy a diétád szépen tartsd szépen csak így tovább, dolgozol még az oviban?
Kriszti elkezdted végül a Clostyt?? Elhiszem hogy félsz a csalódástól szegénykém:(( Nekem is van itthon még egy doboz, lehet a következő ciklusban beszedem, lesz ami lesz:)
Már nekem is elmúlt a vérzésem, a férjem legnagyobb örömére;) Szegény böjtölt amikor terhes voltam , aztán a többi sz...ság miatt. Most már nem kell óvszer sem, de én is félek, hogy mi van ha összejön hamar és megint ez lesz?? :((
Lia jól vagy?
Puszi Csajok Mindenkinek, babáknak, mamáknak is:)
Lilla, nemszabad ilyenre gondolni, ha újra összejön már meg is marad :)
Lányok úgy néz ki Csabika is bukós baba. Évi, ti milyen tápszert kaptatok akkor? Van a Milumilnak is ilyen, Bebát is láttam, meg Humana-t is....
Sziasztok!Orulok hogy jol vagytok!;)en is el vagyok,szedem a clostit ezerrel.:) Arra gobdoltam h.meg a tuszorepesztot is beadatom a 13.14.cnap korul hagy repedjen.Nem?:)Kerek idopontot dokihoz is kozepidore kb.h.lassam h.mi van.Megprobalok gyereket gyartani magamnak.A dokik is pont igy csinaljak nekem nem kell hozza diploma :-D
Sok puszi Irszikem a pocodra,Vicus neled es Csabikamnak es Lilla szerlmeskedjetek sokat ;)<3
Tudom h.felsz de ez ilyen teljesen termeszetes.En is felek de majd lesz valami.
Evi puszi neked es Adinknak :)Mindekinek puszika!
Lia irhatnal mar ugy hianyzik.Meg itt vagytok vagy mar visszamentetek?
Zsoltikam csutortokon megy :-\ hajh.
Nagyon cuki a kis Csabika :)
Kriszti! kalkuláld úgy, hogy a repesztő beadása után 36 órával reped a tüsződ, akkor legyetek együtt!!! Ha mondjuk reggel adod be, akkor csak másnap este fog repedni a tüsződ!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!