Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 8701/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Lilla juuj sajnalom a hasadat:/ gyors gyogyulast kivanok!Szedjel be valami fajdalomcsillapitot!D vitamint 1000 mg-osat szedek sztem azt amit Irszike is irt.Reggel, este szednem kell.Fel szokta irni a nogyogyo mert igy allitolag olcsobb.Eloszor az endodoki irta fel.

Szilvus olyan jo hogy irtal vegre!!!;))Orulok h.orultel a kepnek.Nem irtam hozza semmit senkinek csak kuldtem mint a gep.:))Lilikenk csuda szep kislany lett!Igazi bajos :))elhiszem hogy rossz :-D benne van a szemeben az a kis csintalan feny :-D:-D de addig jo amig ilyen egy gyermek en azt mondom :) Boldog kiegyensulyozott es van ideje rossznak lenni :-D <3<3<3Bolcsis mar Istenem es mist szuletett az hagyjan most teszteltunk veled pozit :-D

Koszonjuk a kepet!;)

Hat igen Szilvus mar mindenen gondolkodtam.Ezt az evet hagyom mar ez az utolso valami amit meg megteszek most h.beszedtem a clostimat.Az inozitolban nagyon biztam-bizok meg mindig remelem mar segit.Jovore meg meglatjuk mihez kedjunk.Az a baj talan hogy en meg mindig a csodara varok...de nem jon.

Szurkolj!;)<3

Irszikem!Tudod volt hsg,lapar mutet mehtukrozes,iden 2!db inszeminacio (elfelejtetted hogy voltam inszemen?)endokrinologus,terheleses cukor (itt derult ki az IR)es voltunk a meddosegibe is tudod irtam de hazassagi papir kell hogy ott kezeljenek.Az meg nekunk meg nincsen.Tudod meg csak most keszul majd az eljegyzesi gyuru.

Vannak mar masmilyen kepek.is a pocakfoto sorozatbol?Kuldjel majd olyan szepek!;)

Elodke orulok h.jol van es h.tudod tartani a dietat.

Koszonom amiket irtal a bogyeszokrol.Szedem mar az aspirin protectet is.:)Na kivancsi leszek mit hozok ossze.A tuszorepit csak akkor.adatom be ha van dominans tuszom es 18 mm koruli legalabb az egyik ha lesz tobb.Pont ugy mint inszemkor csinaltak.:)

Feszulget amugy mar a hasam a clostitol remelem szep nagy tuszoket csinal!Az inozitolgondsodi rola.hogy jo minosegu petesejt legyen benne,a Choragon megrepeszti,a metformin legyozi az IR-t,e vitamin vastagitja a nyalkahartyat :) Megprobalok iratni utrot a progi miatt ha nem ir fel akkor vorosbor :-D

Hu durvaaa.

Puszilok Mindenkit!!;)

Lilla adasd be a repit ha jo a tuszod nezesd meg ;)de ultrahang nelkul ne adasd be szerintem.Sok sikert es koszi a drukkot :-)

2014. nov. 4. 19:49
 8702/9202 anonim ***** válasza:
19%

Szilvi,igen használom a sterimart de hiába szívom szinte semmi se jön..dokinő szerint a fog miatt van hogy duzzadt a nyálkahártya de mégse annyira hogy folyós legyen..garatnál van vhol..

Nagyon szép lányod van :)

Lilla,jobbulast kivanok.

Kriszti nagyon szoritok hogy a csoda most jöjjön el :)

Vica mi a Nutrilon nutriton sűrítőt használjuk a tapszer sűrítésre így nem kell kimondottan bukós AR tapszer :) maradhat amit használsz:)

Irszi ha vannak fotók küldjél :)

Meli rolad és Fecusról is várunk :)

Többi anyuka Hova lett???:(((( eltüntetek

Évi

2014. nov. 4. 21:29
 8703/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:)Koszi Evi a surkolast!;)<3Adikanak akkor nem adtak valami "oldoszert" ami feloldja esetleg es ki lehet szivni?Szegenykem puszi neki!Remelem hamar elmulik a szorcsoges.

Elfogyott a closti tegnap.

Holnap megyek a dokihoz.Remelem lesz szep tuszoke :)

Sok puszik!<3

2014. nov. 5. 07:13
 8704/9202 anonim ***** válasza:
19%

Évi!

Mikor Lilinek jött a foga 6 hósan,akkor volt ilyen orrfolyásos!be is lázasodott és az is a fogától volt!

Ahogy átbökte az inyét a fog,onnantól kezdve elmult minden!

Most az utolsó szemfogával kínlódunk,mert sehogy nem akar kijönni,de takony megint van,ugyhogy én is szivom neki mint a gép,utálja is szegénykém,de hát ez van:)

Szilvi

2014. nov. 5. 09:51
 8705/9202 anonim ***** válasza:
19%

Képem nincs újabb lányok :-)

Kriszti; hát igen, rövid az agyam...... De így hogy írtad!!!!!!!!!! :-) Bocsánat! Szóval akkor........ a Kaálikba azt hiszem nem kell hogy házasok legyetek; elég valami igazolt élettársi viszony is. Azt hiszem; meg kell kérdezni.

BAkker; tényleg, mennyi mindenen átmentél te is! VAgyis ti is....

Jó az is ha jövőre már kilátásba helyezed; az esküvő után :-) Az is valami :-) Hátha addig összejön az a baba....

Évi; szegény Ádi! :-( A Sterimárra pedig én is esküszök!

Szilvi Lilike csodagyönyörű! Nem baj ha rossz; majd megjavul :-) Főleg hogy jó hatással van rá a böli :-)

Puszi csajok! Irszi

2014. nov. 5. 13:21
 8706/9202 anonim ***** válasza:
19%

Már áttörte es 1/3-a kint van de dokinő azt mkndta majd ha félig kint van akkor jó..erre tegnap elkezdett húzni ahogy vette a levegot :(( egész nap semmi este meg ez plusz lázas lett :((( hörghurut és vírusos :(((( inhalalni kell...remelem jobban lesz..alig aludtam a hetekbe..már az en fülem is ujra bedugult :((

Évi

2014. nov. 6. 10:13
 8707/9202 anonim ***** válasza:
19%

Sziasztok Lánykák, hiányoztatok! :)

Mi tegnap este 2 hét után visszatértünk a szigetünkre. Jó volt otthon, jókat ettünk, rengeteg baráttal találkoztunk és a családdal, nagyon sokat nevettünk. Minden napunk annyira zsúfolt volt, hogy sokszor csak aludni mentem haza. Bendi majdnem a felét anyóséknál töltötte, akkorra időzítettem az orvosi dolgaimat. Az endodokim megdicsért nagyon, hogy szépek az eredmények, de még így is picit emelni kell a pajzsmirigy gyógyszeren, mert szerinte ez romlani fog, de jó lenne folyamatosan kontrollálni. Otthon is voltam uh-n és itt is ma, a picurkám nagyon élénk volt ma, majd kirúgta a ház oldalát :) Már 6 centi, tarkóredője pedig 1,7 mm lett, azt mondta a nő, hogy ez jó. Vettek vért down-ra, az pár hét mire megjön az eredmény.

Visszaolvasok hamarosan, de még vissza kell zökkennem az itthoni kerékvágásba, túl elkényeztettek otthon :) Nem főztem és volt mindig étel, a gyerek le sem szállt a nagyszüleiről, a jóhoz nagyon könnyű hozzászokni. :)

Megnéztem a képet, tyű az anyja, micsoda szép vagy Krisztike és milyen helyesek vagytok együtt a pároddal! Remélem hamarosan hármasban lesztek, vagy négyesben ;)

Puszi Lia

2014. nov. 6. 17:11
 8708/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Irszike tudod elettarsi viszonyt nem akartunk papiron...az ooyan ize de lehet hogy a baba miatt iratunk egy ilyen papirt jovore ev elejen.Az is.eleg lett volna csak i ossze akarunk.hazasodni.

Evi szegeny Adi!Huh szegenykenek nagyon sok baja van :/jobbulast neki!!!<3

Lia orulok hogy jol vagytok!Kisbaboca is szepen fejlodik akkor!:))<3

Koszi a bokokat :))edes vagy :)

Reggel voltam dokinal.Hat tunemeny volt a bacsi.3 tuszo van pont mint inszemkor.Bal oldalon.Repesztot megkaptam.Irattam utrogestant es meg 3 adag tuszorepit is felirt pedig nem is kertem :-D kerhettem volna clostit is de nem fogom magam szetbarmolni most ezt megprobalom,ha nem akkor jovore uj idoszamitas kezdodik.

Minden bogyeszt megkaptam,a huvelykupot is hasznalom majd kb.14.naptol,nem?Mar nem emlekszem hogyan szedtem.

Kivanom a savanyusagot a hcg injekciotol sztem mert amint meglattam a hutobe szabalyosan spriccelt a számba a nyál :))

Na most pedig jon a baba.:-):-D

Puszi csajok Mindenkinek!

2014. nov. 7. 19:21
 8709/9202 anonim ***** válasza:
18%

Lia, örülök hogy jól vagytok!!!!!!!!!!!!!! De jó, akkor megvolt a genetika is! Szupi hogy rendben; ha jó a tarkóredő, jó lesz a vér is! :-)

Évike, ezek a fránya betegségek! Legyetek rajta túl hamar!

Krisztike; az élettársi csak akkor kell, ha az esküvő előtt intézni kezditek a meddőségit; de ne legyen rá szükség! Puszi; drukkolok hogy MOST sikerüljön! Irszi

2014. nov. 9. 11:11
 8710/9202 anonim ***** válasza:
18%

Sziasztok :)

Ádi sajnos nincs vmi jól :( tegnap lázas volt kétszer is :(

Este pedig kaptam a hírt hogy sógornőm kismama 12 hetes...azt nem tudom irtam e mar hogy nem vagyunk vmi jóba csak mosolygunk egymásra :((anno próbáltam észhez teríteni hogy miert tűr ennek a pasinak..hát rossz néven vette...na mindegy szóval örülök nagyon csak rosszul esett hohy ugye anyósom tudta azonnal és nekunk a 12. Het utan szólt csak amikor a távoli rokonoknak...mekem ez azert rosszul esett :((( mi csak azert mondtuk el picit később azaz a 8-9. Heten mert anyósom kert meg hogy ne most mondjuk apósom halála miatt :((

Na kiontottem a lelkem

Jó ejt csajok

Évi

2014. nov. 9. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!