Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 8691/9202 anonim ***** válasza:
19%
és ha mondjuk magától a 14.ciklusnapon szokott repedni a tüsződ, akkor érdemes a 12.napon beadni a repesztőt.
2014. nov. 2. 19:39
 8692/9202 anonim ***** válasza:
19%

Kriszti hajra :)

Vica gyönyörű Csabika :)

Kepzeljetek Ádi Mostmar ha hasra fordul sikerul néha vissza hatra is :) olyan cuki ahogy erőlködik :)) kis ügyes

Évi

2014. nov. 3. 05:38
 8693/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:)Nagyon koszonom amit irtatok!Nem irta valaki ala de tok jot irt ugyhogy koszonom!;)Lehet h.beadatom a 12.-en majd meglatom az ultrahang alapjan.Remelem kapok idopontot.

Azt nem tudom hogy ugye 3 db-os a Choragon es 2 db van meg benne abbol csak egyet adassak be vagy ezuttal akar lehet mindkettot?!

Vica olyan gyonyoruek vagytok Csabikaval!Jo teged is latni!;)Olyan boldogan csillognak a szemeid:))Szuper paros vagytok Csabikaval ;)<3

Evi ez tok jo hogy Adi mar igy megerosodott jaj mintha tegnap szuletett volna :))es mar ilyen ugyike!<3

Sok puszi Csajok Mindenkinek!<3

Megyegyszer koszonom szepen a tanacsokat!!!;)

2014. nov. 3. 07:14
 8694/9202 anonim ***** válasza:
19%

bocsi Krisztike, én nem írtam alá :) Meli

Szerintem elég egy adag repesztő. akkor szoktak nagyobb adagot adni, ha több tüsző van. Pl. én akkor kaptam másfél adagot, mikor 16 db tüszőm volt :)

Meli

NAGYON DRUKKOLOK!!!! FIGYELJ AZ IDŐZÍTÉSRE, PONTOSAN 36 ÓRA MÚLVA REPED A BEADÁS UTÁN! LEGYETEK AKKOR EGYÜTT :)

2014. nov. 3. 13:17
 8695/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Okes draga Melikem koszi szepen a segitseget!!Mar tegnap be is jelentkeztem ultrahangra (meg gyogyszereimet feliratni-metformint,d-vitamit-)Aznap lehet be is adatom a repesztot ha jo a tuszo.

Mondig van dominans tuszom akkor most miert ne lenne :O remelem lesz :)

A homet megmertem ma meg tegnap hat 36.7...idegesito mert meg nem kellene ennyinek lennie.

Vettem tegnap e-vitamint mehnyalkahartya vastagitasra,es folsavat.Kepzeljetek vettem aspirin protectet.Azt olvastam h.lombiknal ,inszemnel is szedetik hat kirpobalom.Ugy latom napi egyet kell .Nem tudom mikortol...hat bekapok belole innentol minden nap.Bajt nem csinal megelezosre szedik.Iszom az inozitolt is persze.Clostit meg ma kell szednem es elfogyott.

Hat kivancsi leszek hogyan sikerul a babagyartas :))

Szoritsatok!:)Sok puszi Mindenkinek!

2014. nov. 4. 06:55
 8696/9202 Lilla 0210 ***** válasza:
19%

Sziasztok!:)

Vica gyönyörű ez a kép rólatok Csabikával:) :-*

Kriszti jó ötlet a babagyártás, drukkolok nagyon neked!!!

Milyen d vitamint szoktál felíratni, és mennyibe kerül? Én is a napokban gondoltam rá, hogy inkább íratnom kéne.

Aspirin protect-ről én is hallottam, hogy jó. jól tetted, hogy vettél vess be mindent.:)))

Következő ciklusban én is beszedem a Clostyt, és van egy tüszőrepim nekem is, most jó ötletet adtál, lehet én is beadatom:)))

NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!

Írj majd mi volt a dokinál a tüszőkkel.

Én most jöttem a sebészetről, volt egy csomó a hasamon és azt vették ki, nagyon fáj, már nem hat az érzéstelenítő:((( Remélem nem gyullad be.

puszi Lányok

2014. nov. 4. 11:19
 8697/9202 anonim ***** válasza:
19%

Sziasztok csajok!

Jól eltűntem,ne haragudjatok érte,de annyi moinden történt,hogy csak na:)

Szóval velünk semmi extra,Lillus nagylány már,elkezdtük a bölcsit:)

Iszonyatosan rossz,nem eleven,rossz!!!!De most a bölcsi tök jo hatással van rá,kezd megtanulni játszani és már nem annyira elviselhetetlenek az itthon létek:)

19 hós,majdnem 13 kiló:)

Tegnap már biliztünk is....éjszakát még mindig nem nagyon alussza át,de hát ez ilyen,néha ugy érzem,sose fogok már egy jót aludni:)

Nagyon fáradt vagyok és kb 20 évet öregedtem ez alatt a 2 év alatt....De nem panaszkodom,cska jobb lesz már.Hiszti van ezerrel....ugyhogy meg vagyunk.

Krisztikém,nagyon szépek vagytok és ezer hála hogy gondoltál rám és küldtél képet!Annyira jol esik hogy nem felejtedsz el:)

Irszi!

Rajtad a világ szeme:))Nagyon drukkolok a szülésnél:)

Évi!

Ha nem jön a trutyi a baba orrából,arra való a tengervizes orrspray!!!!!!!!

Szivás előtt 5-10 perccel befujod neki,az a sós viz fellazitja,kiszivod és utána mehet az orrcsepp!

sodákra képes!Csecsemőkortól adható ha szürcsög a baba!Mi használjuk,mert orr szárazságra is jó!

Amugy tökéletes a párologtatás is!

Mi mindig párologtatunk hol eukaliptusz olajjal hol mással!Nem sorolok fel mindnekit,ne haragudjatok meg érte,de itt vagyok és drukkolok mindenkinek!

Krisztikém!

Még nem gondolkodtál a lombikon tuti?Már csak azért mert lehet ott elsőre összejönne és nem menne az idő:)))

Puszilok mindenkit!

Szilvi

2014. nov. 4. 11:51
 8698/9202 anonim ***** válasza:
32%

Nagysága:)Lili:)

[link]

2014. nov. 4. 12:44
 8699/9202 anonim ***** válasza:
19%

Szilvi, atya ég, ez a lány hatalmas!! :-) <3 Bölcsis??? De cuki!!!!!!!!!!! :-) Én is voltam bölis; és Előd is lesz szerintem (a muszáj nagy úr). Nagyon szépséges nagylány!!!!!!!!!!!!! Köszi a drukkot a szüléshez...... :-) Még nem izgulok; majd 10 hét múlva :-)

26.-at töltöttem :-)

Évi; de jó hogy már forog Ádi, tényleg mintha most született volna; én még emlékszem amiket terhesen írtál!! :-) Hogy repül az idő lányok!

Vica; Csabiról nem is beszélve! Amikor már kezdett látszani a pocid :-) De jó volt! Most meg már ő is milyen nagy! Cuki a csíkos "gatyája" :-) A bady! :-)

Tényleg jó látni titeket anyukák; hogy milyen boldogok vagytok; és ezek a babák is milyen boldogok!

Meli, kérünk Fecusról is képet a boldog anyukájával együtt!!!!!!!! :-)

Kriszti, most akkor én jól elbizonytalanítalak........ én soha nem kaptam repesztőt; mert a dokim szerint egy rosszkor beadott repesztő még galibát is csinálhat; így ha ő úgy gondolta hogy tuti repednek a tüszők; akkor mindig kivárta. Mindig repedtek :-) Én lombiknál sem repesztőt; hanem tüszőrepedés gátlót kaptam a leszívás előtt :-) De a te döntésed; lehet hogy én is beadnám.....

Viszont én a helyedben nem carakodnék tovább; bejelentkeznék egy meddőségibe; nincs értelme (szerintem) szenvedni, mert látod; nem akaródzik összejönni. Lehet hogy egy inszem vagy egy lombik segítene! Az inszemnél sokkal-sokkal kevesebb hormont kapsz; így én saját tapasztalatból mondom; hogy ha nincs orvosi ellenjavallata; akkor érdemes a lombik előtt azt is kipróbálni. Nekem egy hónap volt mire egyáltalán időpontot kaptam; és egy újabb hónap mire mehettem. Máshol többet kell várni (a Dévaiban állítólag 3 hét csak). Ha nem vagy utánajárós; akkor onnantól újabb 3 hónap mire meglesznek a vizsgálatok; és mehettek az első igazi konzultációra. Szóval nem megy valami gyorsan! Én az eredményességi statisztikákat néztem; de mindenki más alapján választ. Mindegy; nem akarom "erőltetni", csak szerintem nincs mire várni tovább ennyi év után. Ott lehet hogy elsőre sikerülne! Lásd Melit és engem. Ok, mindkettőnknek másodszorra; de mennyi idő, és mennyi szenvedés után? ÉS amellett amíg eltelik a semmivel ez a majdnem fél év amíg várod hogy sorra kerülj végre; még mindig mehet ugyanez a próbálkozás; akkor is összejöhet.

Lilla, Livi, Lia, jól vagytok? Valamelyikőtök írt; tudom; de vissza kell olvasnom........

Mi jól vagyunk; Elődke rugdos sokat; nagyon cuki! Múltkor rendesen fájt; mostanában kicsit visszafogottabb; de erős kisfiú(??), az tuti! Imádom hogy nálam is így megy az idő; remélem nem lesz semmi gond most már, igazán megérdemelnénk. A hónap végén festjük a szobácskáját; a bútorok 2 héten belül érkeznek! Nagyon izgalmas; természetesen küldök majd képeket! :-)

Ma elküldtem egy nagyobb megrendelést a Mária bababoltba; holnap küldöm a Brendonosat is. Így meglesznek a matracok is végre (két kiságyunk lesz; ezért kell két matrac), és még pár apróság :-) Megrendeltük a babakádat is :-) Annyira élvezem! Na majd amikor fizetni kell! Irigylem azt akinek nem kell százszor átszámolnia hogy mit mikor vegyen; és belefér-e a keretbe; vagy olcsóbbat kell választania....... A pocak nődögél folyamatosan :-) A diéta szívás; de jól bírom! Évi, csináltam túrókrémet; és palacsintát is! Legalább már vannak olyan édességek, amiket megehetek :-) Puszi lányok! Irszi

2014. nov. 4. 16:05
 8700/9202 anonim ***** válasza:
19%

Lilla, az szívás.. Egy barátunknak is volt; egy szőrtüszője gyulladt be; jó nagy gumó lett, azt vették ki. Szegénykém......... De túl vagy rajta! Pár nap, és jobb lesz!

Lányok; valaki kérdezte a D vitamint! Én mostanában sima mezei D3 vitamint iratok, 1000mg; a 90 szemes (napi egyet szedek) valami 360FT. Az Aspirin Protectet nekem is kellett szedni lombikok után (olvassátok vissza; febr. és május), napi egyet esténként a 12. hétig. Az elsőnél megvettem; a másodiknál már a ASA Protect 100-at írattam; azt lehet receptre is; kb. 1.000Ft -tal olcsóbb így!!!!!!!! Az a helyettesítő gyógyszere egyébként; csak annak nincs tv reklámja. De mondom; én azt szedtem Előddel :-) A 12. héten kellett pár nap alatt elhagyni folyamatos leépítéssel. Szóval igaz a hír; valóban használ és használják! Irszi

2014. nov. 4. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!