Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Meli Boldog Születésnapot!!!!
Voltunk dokinal, és közel állok a cserehez, mert Atit máshová vették fel. Az en dokim vagyis ahova jarok hulyek...Amit senki sem ért. ..
Na le is vették a vért aztán majd hivnom kell őket.
Évi biztos hogy én nem értek hozzá de szép a fotó gratulálok !
Puszika
Kicciri hajra :))))
Igen nem csak te nem látod :)) ismerőseim is csak ahogy leírtam úgy lattak de nem mindenki igy se :))
V alakba van a combcsontja és olyan mintha a popsija felől lenne lefotózva :) közepén a fehér a fütyije es a golyója kissé sötétebb...
:) Évi
Kedves Meli!
Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!
Évi örülök, hogy minden oké, cuki a babád:-)
Kicciri látod sínen lesznek a dolgok:)Teljes hormonvizsgálatod lesz? Terhelés is volt?
Kriszti biztos sikerült a baba, majd meglátod:) A szédülés el fog múlni 3-4 cigimentes nap után. Én 2,5 éve szoktam le, és már nem hiányzik, el sem tudom magam képzelni cigivel:) KITARTáS hozzá! Ne add fel, csak az elején rossz. Aztán megtanulsz élni nélküle.
Sziasztok!
Melikem boldogsagos szulinapot neked!!
♡
Evi cuki a kis Àdàm de majd amikor kijon latunk tisztan ;)
Kicciri remelem jo lesz az eredmenyed!;)
Lilla koszi a biztatast!!:-))) Jomegy a dolog nem is gondoltam volna.Igazad van tegnap mar sokkal kevesebbet szedultem :-)
Mar kedd reggel 7 oratol nem szivom es erdekes de ejjel ebredek arra h.cigizni akarok akkor 5 percig rossz es elmulik.Nem ertem ejjel nem szoktam cigizni es pont akkor hianyzik?!:)) Hat oruletes.Mindegy ma mar nem ebredtem cigi-vagyra :))
Matol szamolom a dpokat Csajok.1.dpon vagyok :-):-D Lehet h.10.dpo korul ellovok egy tesztet...majd meglatom :) Vagy ti hogy latjatok?Mikor tesztelnetek?
Puszik!!♡
Sziasztok!
Kriszti kaptál tüszőrepesztőt? Gondolom igen.:-)
Ne tesztelj, csak legkorábban a 14.dpo-n, mert még a szuritól pozitiv lehet a teszt.
Bár én mindenképp megvárnám legalább a 13. dpo-ot.
Még egyszer köszi lányok a köszöntést!!!!!
Krisztike, ha kaptál tüszőrepesztőt, akkor 1 ampulla pontosan 7 nap alatt ürül ki a szúrástól számítva, mert már én kiteszteltem magamnak.
A másfél ampulla ürült ki a 10.napra.
Tehát szerintem ha csak 1 repesztőt kaptál, akkor a betöltött 10.dpo-n azért már próbálkozhatsz egy tizes teszttel :)
nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!
M.
Hajra Kriszti :) én is letettem 3 éve lassan :) mar nem hiányzik
Ma voltam a diabetologian...hát megint kellett emelni az inzulinon de sejtettem igy lesz...baratnőm is mkndta neki is mindig emelni kellett...na ez van..csinaltam egy kis pudingos dietas sutit :) mert a férjem főnöke adott nekem 1kg xilitet :) megígértem viszek neki :)))lassan indulok is :) szep hétvégét :))
Évi
Sziasztok!Nem kaptam repesztot:-) semmit csak clostit szedtem.
Koszi a tippeket Csajok!Probalok bizni!Mondjuk ma elbizonytalanodtam...vahh
Olyan reg vagyom ra...
Meg a bal oldalon...multkor az volt elzarva laparral nyitottak meg..
Remelem nem csukodott vissza :-/
Evi kuldjel fenypostaval sutit :-)<3
Küldök :))) nyisd az ablakot :))))
Lenne egy olyan kérdésem hogy a leendő apukák mind megváltoznak????Az én férjem nem ilyen volt mint mostanában :( olyan érzésem van mintha nem kívánna :(( próbáltam többször felhozni de azt mondja hülyeséget beszélek :,( tudom nagyobb lettem de csak a baba miatt ....ó lányok nagyon el vok kenődve :((( azt mondja semmi baj pedig régebben többet simogatott...megmaszirozza a lábam most is de megis furcsa...néha azon gondolkozom nem e én kezdek begolyózni:(( sírni nem szeretek mert a baba is érzi :,(
Remelem mem haragszik senki hogy ezt megírtam
Évi :,(
Evi sajnos meg nem tudok errol nyilatkozni...hogy viselkednek a Kispapak :)Sztem ne aggodj.Biztos felt nagyon most meg a Babat is!Te meg a hormonok miatt is tulreagalhatod akar tudod...
Koszi a sutit :))♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!