Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lekötés után beültetés hogy...

Lekötés után beültetés hogy zajlik?

Figyelt kérdés

Van 3 gyermekem . Lekötöttek mert lehetett kérni 3 császár után. Akkor én úgy gondoltam nekem bőven elég a 3 gyermekem.Közben véget ért a kapcsolatom. Gyermekeim "nagyok" iskolások. És a mostani párommal szeretnénk közös gyermeket. Mi ennek a menete ?

Sima lombikkal tisztában vagyok van ilyen a családban.

Az olyanok válasza sem érdekel már bocsánat akiknek nem lehet sajnos gyermekük és elkezdenek ezért pálcát törni felettem.( Együtt érzek velük és minden nőnek drukkolok. Szóval vissza kanyarodva...

Csak azok írjanak kérlek szépen Titeket akik voltak így . Mi ennek a menete? Anyagiak? Stb minden is érdekel. Köszönöm szépen aki válaszol .

#lombik #lekötés #lekötésutángyermek #lombikmesterseges
aug. 22. 23:44
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Viszont abban a helyzetben lehet hogy átgondolva is úgy döntöttem volna, az az igazság
aug. 24. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!