Lombikosok!hány nappal egy 3 napos embrió beültetés után csináltatok tesztet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Akik 3 napos embriót kaptak vissza, hány nappal a beültetés után teszteltek először, és milyen eredménnyel?
Iletve mikor mentetek vérvételre?
jún. 17. 06:12
1/16 anonim válasza:
3 napossal ET+9.napon csináltak hcg vérvételt, mert bekerültem a kórházba rosszulléttel. Akkor 66 volt. Azt már bármi kimutatja. 3 nappal később ET+12-n volt a hivatalos, intézeti, ami 144 lett.
A lány, akivel együtt volt beültetésünk, ő a beültetéstől tesztelt, hogy lássa hogyan ürül a tüszőrepesztő, és utána látta ha sikerült vagy sem. Neki sajnos nem sikerült.
2/16 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ. Nem rég elkezdtem barnazni, aztán gyorsan megcsináltam egy tesztet (pedig még nem akartam), egy predictor early-t, de negatív lett. Ilyenkor van még ertelme folytatni a progi pótlást vajon?
jún. 17. 07:32
3/16 A kérdező kommentje:
Egyébként Gratulálok Neked :)
jún. 17. 07:37
4/16 anonim válasza:
3 naposnál ET+8-9 körül, az ugye 11-12dpo. Negatív lett, és az is maradt. ET+10-n már véreztem, így már tudtam, nem is lesz jobb.
5/16 anonim válasza:
Ja, és tesztre jó sokára hívtak, mert épp hétvége volt. Talán ET+15-re. Persze az is negatív volt.
6/16 A kérdező kommentje:
köszi a választ 4-es, szerintem nálam is hasonló forgatókönyv lesz sajna, pedig annyira bíztam benne h most sikerül
jún. 17. 07:56
8/16 A kérdező kommentje:
ET+9 napon vagyok.
jún. 17. 09:14
9/16 anonim válasza:
Akkor ez sajnos nem jött össze. Leszívástól számított 14. Napon (ET+11) 50-100 körüli hcg-k szoktak továbbmenni. Az 50 alattiaknak a döntő többsége nem fejlődik tovább. Szóval ha 50 lenne ET+11.napon, akkor a 9-diken 20-25nek lennie kéne, amit meg predictornak ki kéne mutatnia.
10/16 A kérdező kommentje:
hát igen, én is erre jutottam.
ráadásul volt egy jó halvány tesztem et+6 napom,de az simán lehet h csak az Ovittrele volt.
Maradt még egy 5 napos fagyasztva, remélem azzal sikerülhet legközelebb.
Neked sikerült a lombik?
jún. 17. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!