Lombikosok!hány nappal egy 3 napos embrió beültetés után csináltatok tesztet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Akik 3 napos embriót kaptak vissza, hány nappal a beültetés után teszteltek először, és milyen eredménnyel?
Iletve mikor mentetek vérvételre?
jún. 17. 06:12
11/16 anonim válasza:
Az első lombik sikerült hál istennek.
14 petesejtet szívtak le, 12 megtermékenyült, de csak 2 ment el a 3.napig. Azokat kaptam vissza, abból van egy 4 éves lányunk.
12/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok! jó ilyen történeteket olvasni :)
nekem csak 5 lett, 4 termékenyült meg, abból egyet 3 naposan visszakaptam, másik elment 5 napig és tudták fagyasztani.
remélem azzal több szerencsénk lesz
jún. 17. 10:03
13/16 anonim válasza:
Nekünk 5 napossal sikerült. 🙂 (#4-5 voltam)
14/16 anonim válasza:
Nekem et+7 napján volt először pozitív, de csak nagyon halványan, et+9 amikor már normál erősségű volt, aztán et+11 amikor az intézetben is pozitív lett. :) Első lombik sikerült, pedig nagyon esélytelennek tűnt a helyzet, 3 petesejtet tudtak leszívni, abból 2 nem termékenyült meg, a 3. meg "éretlen" volt még, ezért azt egy nappal később próbálták megtermékenyíteni, de szerencsére sikerült és meg is maradt. :)
15/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok Neked is #14-es. Ha ilyen sztorikat olvasok azok mindig reményt adnak.
Nekem ma is negatív a teszt, szerintem abba is hagyom a progi pótlást, h minél előbb megjojjon.
jún. 18. 16:14
16/16 anonim válasza:
Én azért egy vérvételt csináltatnék holnap vagy holnapután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!