Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lekötés után beültetés hogy...

Lekötés után beültetés hogy zajlik?

Figyelt kérdés

Van 3 gyermekem . Lekötöttek mert lehetett kérni 3 császár után. Akkor én úgy gondoltam nekem bőven elég a 3 gyermekem.Közben véget ért a kapcsolatom. Gyermekeim "nagyok" iskolások. És a mostani párommal szeretnénk közös gyermeket. Mi ennek a menete ?

Sima lombikkal tisztában vagyok van ilyen a családban.

Az olyanok válasza sem érdekel már bocsánat akiknek nem lehet sajnos gyermekük és elkezdenek ezért pálcát törni felettem.( Együtt érzek velük és minden nőnek drukkolok. Szóval vissza kanyarodva...

Csak azok írjanak kérlek szépen Titeket akik voltak így . Mi ennek a menete? Anyagiak? Stb minden is érdekel. Köszönöm szépen aki válaszol .

#lombik #lekötés #lekötésutángyermek #lombikmesterseges
aug. 22. 23:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Azt gondoltam, hogy az is császár lenne, mert nálunk már 2 császár után sem szokták javasolni a természetes szülést, szóval 3 után főleg az lehet a kisebbik rossz.

De az ismerősödnél is ez volt a szitu, hogy elkötés után lombikoztak, azaz tervezett gyerek volt a 4.?

aug. 23. 13:56
 22/31 A kérdező kommentje:

Regenerálódik annyit a szervezet nekem azt mondta az orvos 3 évet szoktak javasolni hogy császárok között teljen el. viszont az igaz hogy 3 császár a javasolt maximum. Ettől még lehet szülni persze csak automatikusan programozott császárral lesz .

Az élet úgy hozta hogy elváltam,újra férjhez mentem. Férjemnek nincs saját, szeretne én pedig ha az egészségi állapotom ezt engedi szeretném neki megadni.

aug. 23. 15:50
 23/31 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező

Szerintem nem kell magyarázkodnod. Gondolom 3 gyerek után egy akkor még jó házasságban úgy gondoltad már nem kell egy 4. Leélitek az életeteket szépen együtt. Aztán változtak a körülmények, szétmentetek. Ki a franc gondolna arra x év meg 3 gyerek után. Teljesen érthető, hogy szeretnél egy 4. Gyereket az új pároddal. Viszont ha egy jó tanácsot elfogadsz, azért kérdezd meg a gyerekeidet mit szólnának később egy tesóhoz. Az ő életük is fenekestül fel fog fordulni jó tisztában lenni, hogyan állnának hozzá.

aug. 23. 21:32
 24/31 A kérdező kommentje:
Persze fontos az ő véleményük is de mégis csak mi döntünk. Na még ha csúnyán is hangzik ez most így. Egyébként szeretnének, maguktól hozták fel a témát nem e akarunk nekik tesót. De nem mentünk még bele velük nagyon a témában amíg mi sem vagyunk egészen képben a dolgokkal
aug. 23. 22:44
 25/31 A kérdező kommentje:
Nem kell magyarázkodni csak az emberek kíváncsi teremtmények 😊 és hát nem titok. De aki megértette a helyzetem annak a monológom előtt is átjött a lényeg, aki meg nem annak gondolom ezek után sem. De igazából nem is érdekel vadidegen emberek véleménye, negatív meg pláne. A kérdésem csupán tájékozódásra irányult, de sajnos sokaknak ez sem jött át , ettől függetlenül ment a zöld kéz mindenkinek.
aug. 23. 22:46
 26/31 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a gyerekeknek nem lehet bele szólásuk hogy legyen e tesó vagy ne.
aug. 23. 22:47
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

19-es vagyok, remélem nem rám gondoltál az előbb, mert én megértettem a helyzetet...

Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ha 3 császár után ellenjavallt itthon a további szülés, akkor itthoni intézeteknél nem fogják vajon megtagadni az eljárást az anya egészségére való tekintettel?

Mert abortuszra nyilván nem küldhetnek senkit, szóval ha "becsúszik", akkor nyilván az anya dönti el, hogy megtartja-e, de esetetekben nem emelhetnek vajon kifogást?

Mert akkor valóban jobb külföldön próbálkozni...

aug. 23. 22:57
 28/31 A kérdező kommentje:

Konkrét beleszólásuk nem is. Azért is írtam mi döntünk és nem ők.

27-es nem nem. De na látod ezzel sem igazán vagyok tisztában. Gondolom ha egészségügyileg minden rendben van akkor lehet.

Egyszer pár éve beszéltem lombikos csoportban egy anyukával aki 3 császár után kötette le magát aztán eltelt 5 év és újra szerettek volna. Ők akkor vágtak bele. Sajnos a nevére nem emlékszem hogy felkerestem.

aug. 23. 23:10
 29/31 anonim ***** válasza:
Bocs, elismerem, hogy én például kiváncsi voltam, hogy hogy lehet ezt úgy intézni, hogy ne hagyjanak időt a gondos mérlegelésre. És ahogy elmondtad a történeted egészen elképedtem, hogy ilyen van.
aug. 24. 10:52
 30/31 A kérdező kommentje:
Nincs ezzel gond nem titok, csak sajnos a lényegen,a tényeken nem változtat. 😏 Ha a házasságom "megmarad" nem is érdekelt volna. Hisz ott is gondolkodás nélkül rávágtam legyen ha ezt így lehet .De nem szabadna ezt így valóban, főleg hogy akkor az ember nem is egészen "beszámítható"
aug. 24. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!