Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik beültetés után 7.nappal...

Lombik beültetés után 7.nappal mit éreztetek?

Figyelt kérdés
2napos embriót kaptam vissza. Ma vagyok a beültetés után 7.napon. 4.naptól tesztelek csupán kiváncsiságból. Eddig sajnos negativ. Aki 2 naposat kapott vissza hányadik nap lett pozitiv a tesztje?

aug. 1. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
100%
2 napost!???
aug. 1. 14:45
 2/64 A kérdező kommentje:
Igen 2naposat kaptam vissza. 2-5nap kozott szokott meg torteni a beultetes. Nallunk pont szabadsagra ment a doki ez az oka hogy mindenki 2 naposan kapta vissza.
aug. 1. 14:55
 3/64 anonim ***** válasza:
64%

Fuh, 3 napost már hallottam, de 2…

Amúgy érezni nem kell semmit, és ez gyakorlatilag a 9. dpo-nak számít, ilyenkor még a teszt sem lesz feltétlenül pozitív. Egyelőre szerintem nem kell elkeseredni, legalább az ET+10 napot megvárnám a sírással.

aug. 1. 15:04
 4/64 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanazt mint amikor nem sikerültek az inszemek. Itt ott görcsöltem, hol itt fájt hol ott szúrt.

Ugye megmondták, hogy vasárnap-hétfőn lesz a beágyazódás, azokon a napokon pihenjek, utàna éljem az életem. Na pont ezen a két napon semmit nem éreztem.

aug. 1. 15:22
 5/64 anonim ***** válasza:
100%

Melyik intézet ez? 2 napos? Normális helyen az 5 napost nyomatják, a 3 napos helyett. Ha szabira megy a doki, másik csinálja, ezt így oldják meg.

Egyébként 9dpo-n nem kell pozitívnak lennie.

aug. 1. 15:41
 6/64 A kérdező kommentje:
Budapesten a dunamenti-rek. Régen kaáli. Nem tudom nagyon sokat olvastam utana a temanak es van ahol jo velemenyel vannak a 2napos vissza ultetessel kapcsolatba. Elvileg kulfoldon ezt alkalmazzak. Nem tudom ez az elso lombikom. Inszem nem is volt. Ferjemnek a spermajaval vannak gondok. Lassabbak es kevesebb van mint kene. Minden tapasztalat erdekel.
aug. 1. 15:57
 7/64 anonim ***** válasza:
87%
Külföldön hol? Brno-ban lombikozom, de még 3 napos se nagyon raknak vissza, nem hogy 2 naposat. Ott az 5 az alap.
aug. 1. 16:20
 8/64 anonim ***** válasza:
100%

Most miért kell ebbe belekötni? Én is hallottam, hogy 2 naposat tesznek vissza. Külföld meg nem egyenlő csak Brnoval…

Én nem éreztem semmit a 10.hétig.

aug. 1. 16:23
 9/64 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik orszag ugy olvastam rola hogy azt irtak kulfoldon. En csak azt tudom elmondani amit mas megosztott velemenyt. Jelenleg en keves tapasztalattal rendelkezem,amibe bizok hogy igy is marad. 🙏🏼🙏🏼
aug. 1. 16:33
 10/64 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy a kétnapossal jobbak az esélyek. Nemhogy 5, de inkább a 6 napost szorgalmazzák kinti klinikákon. Nagyon jelentősen magasabbak az esélyek. Hisz 3. naptól 5.-re rengeteg kiesik a versenyből.
aug. 1. 21:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!