Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik beültetés után 7.nappal...

Lombik beültetés után 7.nappal mit éreztetek?

Figyelt kérdés
2napos embriót kaptam vissza. Ma vagyok a beültetés után 7.napon. 4.naptól tesztelek csupán kiváncsiságból. Eddig sajnos negativ. Aki 2 naposat kapott vissza hányadik nap lett pozitiv a tesztje?

aug. 1. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:

Az x-epil elég szar teszt, nekem anno a menzesz napjának megfelelően is tök halvány volt, pedig labor szerint 126-os volt a hcg.

Ha korán tesztelsz, akkor facelle vagy predictor.

aug. 3. 13:54
 42/64 A kérdező kommentje:
Azert nem tudom,hogy idobe jott e ki a csik mert megcsunaltam ra neztem mondom negativ akkor alszok tovabb. Kb fel perc telt el. Vissza aludtam es kb 2ora mulva keltem akkor lattam meg a masodik csikot. Majd gondoltam megismetlem mert kivancsi voltam,de az meg negativ. Igen vegig az xepilel tesztelek. Abbol van boven 😅 ugy vagyok vele ha ez kimutatja akkor mar mindegyiknek ki kell. Enis vesztettem el mar babat. Volt amelyiket 8hetesen szivhang utan. Volt amelyiket 14hetesen. Szoval tudom milyen egy veszteseg. Az utobbi utan depreszios is voltam evekig. Mindig az xepil tesztem hasznalom elsore. Nekem meg soha nem mutatott szellem csikot. Orakkal kesobb se. Pedig volt mar reszem sajnos rengeteg negativ tesztbe. De azok egyertelmuen full negativok voltak vegig. Most annyit teszek,hogy reggel meg ismetlem. Ha a mai nem all pozitiv volt akkor reggel megint ket csik kell legyen elso vizeletbol. Ha nem lesz akkor csak a teszt tevedett.
aug. 3. 14:08
 43/64 anonim ***** válasza:
Aki ilyen korán tesztel az miért nem 10-es tesztet vesz???
aug. 3. 22:55
 44/64 A kérdező kommentje:
Hat valoszinu szorakozott velem a teszt,mert a mai az full negativ. Mostmar nem tesztelek. Meg varom a vervetel napjat,mert most el keseredtem egy kicsit. Csutortokon jovok majd a fejlemenyekkel. De ugy erzem ez most nem sikerult. Akkor mar pozitiv kene legyen a tesztem et+10.nap.
aug. 4. 10:09
 45/64 A kérdező kommentje:
Ha meg valaki olvasna,ma vagyok et+12napon. Es elkezdtem barnazni. Szerintem meg fog jonni. A progeszteron kupot addig hasznalnom kell,ameddig nem jon meg rendesen a menstruaciom. Holnap utan megyek vervetelre. De en mar teljesen elengedtem,szerintem ez most nem sikerult.
aug. 6. 08:55
 46/64 anonim ***** válasza:
A barnazas nem jelent túl jót főleg így kúp mellett
aug. 6. 12:02
 47/64 A kérdező kommentje:
Igen meg is jött. Szeptemberben folytatjuk. Ezt a honapot kihagyjuk. Bar doki szerint folytathatnank azonnal,de most nem szeretnenk. Sokkal szarabb erzes mint gondoltam. Reggel ota csak sirok.
aug. 6. 14:46
 48/64 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel :) iszonyatos érzés, tudom, de erősnek kell lenni és menni tovább:) szeptemberben kezdünk mi is! Szerencsés hónap lesz! Nektek is, nekünk is , meglátod :)
aug. 6. 17:20
 49/64 anonim ***** válasza:

A stimulációt is újra kell akkor kezdened, nincs fagyasztott embriótok?

Hány éves vagy? Mennyi az AMH-d? ICSI volt?

aug. 6. 17:24
 50/64 A kérdező kommentje:
Nem sikerult fagyasztani :( le alltak az 5-6napon. Nem icsivel volt. Majd most azt szeretnem hogy azzal legyen. Bar nem ertem alapbol mert nem azzal kezdtek amikor a dns fragmentacio 35%. Vagy legalabbis ha azzal lett volna az rajta allna a leletemen nem? Nem is emlitett icsi a doki nekem,azert gondolom hogy nem azzal volt. En 32 eves vagyok ferjem 33. Elvileg nallam nincs gond. ( vagy meg nincs kiderulve) ferjemnek kevesebb is es lasabban is mozognak a spermai. Az AMH mi? Bocsanat a hulye kerdesert.
aug. 6. 18:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!