Lombik beültetés után 7.nappal mit éreztetek?
Hát ha magas a DNS fragmentáció, akkor valamilyen spermaszelekciós cucc is kéne, nem csak ICSI. Nem is tudom, hogy itthon milyen esetben használnak ilyeneket, kérdezz rá.
Az amh egy hormon, biztos néztek, mert az alapján lövik be a stimulációt.
Fiatal vagy még, ne keseredj el, biztosan sikerülni fog. 😊
Én tavaly 38 évesen szültem, barátnőm idén 39 évesen, bőven van meg időd. 😊
Ha tudnak, lehetne még PICSIvel de az nem minden intézményben elérhető. Illetve egy sikertelenségből nem vonnak le messzemenő következtetést, mivel a lombik átlagos sikerességi rátája amúgy is 30%.
Precízebb, időzítettebb, személyre szabottabb lombik ellátásért Brnóba kell menni, ami mélyen zsebbe nyúlós.
Nekem az első lombik normál(rövid) protokollal volt, elindult szívhang is volt de 8hetesen megállt a fejlődésben,a 2.fagyasztott beültetés volt azzal el sem indult.
A 3-nál azt mondta a dokim csináljuk long protokollal mert az elsőnél is elindult , majd ezzel jó lesz. Jó is lett már itt alszik a kiságyban.
Lehet hogy változtatnak vagy megpróbálják másként.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!