Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik beültetés után 7.nappal...

Lombik beültetés után 7.nappal mit éreztetek?

Figyelt kérdés
2napos embriót kaptam vissza. Ma vagyok a beültetés után 7.napon. 4.naptól tesztelek csupán kiváncsiságból. Eddig sajnos negativ. Aki 2 naposat kapott vissza hányadik nap lett pozitiv a tesztje?

aug. 1. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:

Hát ha magas a DNS fragmentáció, akkor valamilyen spermaszelekciós cucc is kéne, nem csak ICSI. Nem is tudom, hogy itthon milyen esetben használnak ilyeneket, kérdezz rá.

Az amh egy hormon, biztos néztek, mert az alapján lövik be a stimulációt.

aug. 6. 18:31
 52/64 A kérdező kommentje:
Igen,most neztem utana. 1,21.
aug. 6. 18:36
 53/64 A kérdező kommentje:
Az kevesnek szamit?
aug. 6. 19:02
 54/64 anonim ***** válasza:
Nem, nincs vele gond
aug. 6. 19:16
 55/64 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még, ne keseredj el, biztosan sikerülni fog. 😊

Én tavaly 38 évesen szültem, barátnőm idén 39 évesen, bőven van meg időd. 😊

aug. 7. 06:33
 56/64 A kérdező kommentje:
Igen tudom,és koszonom a biztato szavakat jol esik. Az a baj kos vqgyok,es nagyon maximalista. Minden kudarcot nehezen viselek. Viszont sose adom fel 🙏🏼
aug. 7. 09:50
 57/64 A kérdező kommentje:
Sziasztok kozbe most erkezett meg a beteg dokumentaciom. Es abba az szerepel,hogy icsevel tortent a megtermekenyites. Az lenne a kerdesem ha ezzel sem sikerult akkor a kovetkezon fognak valtoztatni?
aug. 27. 10:04
 58/64 anonim ***** válasza:

Ha tudnak, lehetne még PICSIvel de az nem minden intézményben elérhető. Illetve egy sikertelenségből nem vonnak le messzemenő következtetést, mivel a lombik átlagos sikerességi rátája amúgy is 30%.

Precízebb, időzítettebb, személyre szabottabb lombik ellátásért Brnóba kell menni, ami mélyen zsebbe nyúlós.

aug. 27. 11:00
 59/64 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ne aggódj, itt nálunk is remek orvosok vannak, akik tudják a dolgukat! Felesleges agyalnod azon, mikor mit és miért csinálnak!Előbb utóbb sikerülni fog. 😊Bízz az orvosokban és a szerencsédben! Hiszen az élethez bizony SZERENCSE kell 😊 Mikor kezdődik a következő lombikod? Én hétfőn megyek az első ellenörző ultrahanga 😊
aug. 27. 16:04
 60/64 anonim ***** válasza:

Nekem az első lombik normál(rövid) protokollal volt, elindult szívhang is volt de 8hetesen megállt a fejlődésben,a 2.fagyasztott beültetés volt azzal el sem indult.

A 3-nál azt mondta a dokim csináljuk long protokollal mert az elsőnél is elindult , majd ezzel jó lesz. Jó is lett már itt alszik a kiságyban.

Lehet hogy változtatnak vagy megpróbálják másként.

Kitartást!

aug. 27. 21:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!