Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik beültetés után 7.nappal...

Lombik beültetés után 7.nappal mit éreztetek?

Figyelt kérdés
2napos embriót kaptam vissza. Ma vagyok a beültetés után 7.napon. 4.naptól tesztelek csupán kiváncsiságból. Eddig sajnos negativ. Aki 2 naposat kapott vissza hányadik nap lett pozitiv a tesztje?

2024. aug. 1. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
11-es vagyok a 2 napos embriókkal.ET+8. napon lett először halvány pozitív a teszt,de én nem akartam tesztelni ilyenkor még. Főleg,hogy semmit nem éreztem,biztos voltam benne,hogy nem sikerült,de egy barátnőm annyira fel idegesített a teszteléssel,hogy mondtam neki megcsinálom csak hagyjon már békén,ha ő is látja,hogy negatív akkor majd megnyugszik. Aztán végül én lepődtem meg.
2024. aug. 3. 07:51
 32/64 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem enis egy nagyon halvany pozitivat.
2024. aug. 3. 09:19
 33/64 A kérdező kommentje:
Ma vagyok et+9 napon. Delutan viszont meg ismetlem a tesztet,mert nem azonnal jott ki a masodik csik. Fel keltem 5orakor pisilni meg csinaltam,ugy fekudtem vissza hogy negativ. Es mire fel ebredtem ott volt a masodik halvany csik. De epphogy latni lehet. Szoval nem tudom mikor jott a masodik csik. Lehet szaradasi csik is. X-epilel teszteltem. Mondjuk sok tesztet csinaltam mar ezzel a fajtaval,nagyon sokat. Soha nem volt rajta szaradasi csik,ugyhogy halkan elkezdtem orulni,hogy valami megis csak elindult. Nagyon bizom benne hogy a Jo Isten mar nekem is megadja a gyermek aldast ennyi ido utan. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
2024. aug. 3. 09:45
 34/64 anonim ***** válasza:
100%
Én holnap tesztelnék a helyedben, nem ma
2024. aug. 3. 10:13
 35/64 A kérdező kommentje:
Ugyse birom ki addig :) de reggel is csinalok. Most mar nagyon varom a vervetel napjat. Csutortokon kell mennem.
2024. aug. 3. 10:28
 36/64 A kérdező kommentje:
Nyilcan nem birtam ki es teszteltem egy full negativat most. De bizom benne,hogy azert mert azota mar pisiltem egyszer es ebbe nem olyan koncentralt a hcg. Reggel jovok a fejlemenyekkel,de most kicsit elkeseredtem. De probalok pozitiv maradni.
2024. aug. 3. 12:32
 37/64 anonim ***** válasza:

Semmi értelme ilyen korán, pláne nem reggeli vizeletből tesztelni. Majd kiderül, mi lesz.

Az erős teszt is hozhat kémiai terhességet, a halvány is sikert.

2024. aug. 3. 12:40
 38/64 anonim ***** válasza:
100%
31-es vagyok. X-epillel teszteltél végig? Mert az se mindegy. Az 25-ös. Én 10-es predictorral teszteltem először,sőt még a beültetés utáni 14.napon is azt használtam. X-epillel csak utána teszteltem egyet kíváncsiságból,meg mert volt itthon belőle.
2024. aug. 3. 13:14
 39/64 anonim ***** válasza:
33 válaszra,olyan nincs hogy nem azonnal jön ki a második csík,ha van második kijön azonnal.Használati utasításban is benne van mennyi ideig érvényes, tehát ha fel óra múlva jelenik meg második csík az már nem érvényes...nem akarlak elkeseritenie. Sajnos tudom milyen engem ért veszteség... :( Pozitív teszt és szivhang ellenére is :(
2024. aug. 3. 13:47
 40/64 anonim ***** válasza:
Et+7 napon ( 5 napossal) délutániból lett pozitív,de azért teszteltem mert aznap kellett volna megjönnie és mindig pontos volt. Viszont első jel az volt hogy már előtte 1-2 nappal majd szét durrant a mellem,és előtte ilyen sosem volt.
2024. aug. 3. 13:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!