5 napos embriò beültetésnél mikor éreztetek vmit?
Figyelt kérdés
Mikor érdemes tesztelni?2015. szept. 10. 14:59
1/9 Timi 0408 válasza:
Szia,én az első beültetésnél mindenféle tünetet észleltem! Nem sikerült! A másodiknál semmit és azzal a megnyugvással mentem vissza vérvételre hogy nem sikerült! Aztán kiderült hogy mégis! Mostanra már 11 hetes kismama vagyok!Szóval csak azt akartam mondani ezzel hogy nem feltétlenül kell érezned valamit! Tesztelni pedig et+10 napon lehet úgy tudom! Feltéve hogy nem kapsz hcg szurit! Remélem tudtam segíteni! Sok sikert! Majd írd meg az eredményt! :-)
2/9 A kérdező kommentje:
De jó neked! Gratulálok!
2015. szept. 11. 21:54
3/9 Timi 0408 válasza:
Köszönjük! Nektek pedig kitartást! Mikor mégy vérvételre?
4/9 A kérdező kommentje:
23-àn kell tesztelnem. Ha pozitív akkor kell vérvételre mennem.
2015. szept. 13. 09:57
6/9 anonim válasza:
Szia! Én semmit sem éreztem, én 1db 5napos embriót kaptam vissza és beültetés utáni 8.napon már halvány pozi lett a tesztem.
Sok sikert!
24hkm
8/9 A kérdező kommentje:
Még tesztelés előtt megjött a vérzésem :(
2015. szept. 25. 21:36
9/9 Timi 0408 válasza:
Sajnálom! :-( Kitartást a következőhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!