Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik beültetés után 7.nappal...

Lombik beültetés után 7.nappal mit éreztetek?

Figyelt kérdés
2napos embriót kaptam vissza. Ma vagyok a beültetés után 7.napon. 4.naptól tesztelek csupán kiváncsiságból. Eddig sajnos negativ. Aki 2 naposat kapott vissza hányadik nap lett pozitiv a tesztje?

aug. 1. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
Sajnos igen tudom. Ez az erzes elegge borzalmas,es ez a ket het szirnyu varakozasi ido. Talán mondhatni azt is,hogy en konyebben dolgozom fel a sikertelenseget ha felkeszitem magam ra. Nyilvan bizakodok,de a minden napi negativ teszt egyre erosebbe tesz ha a vervetelen is negativ lesz az eredmenyem. Lehet ez masnak furan hangzik,de en igy elem meg.
aug. 2. 08:53
 22/64 anonim ***** válasza:
46%

"Viszont minden ember más így nem jelenthető ki, hogy mindenkinek csak az 5 napos jó. Volt ismerősöm az intézetben, aki csak 3 naposokkal esett teherbe."

Mert épp azt a 3 napost kapta vissza, ami jó volt. Az nem azt jelenti, hogy 5 naposokkal nem tudott volna teherbe esni. 🙄

aug. 2. 09:46
 23/64 anonim ***** válasza:
100%

Én nem teszteltem előbb mert én gyűlöltem a negatív tesztek látványát. Minden inszem után kiborított a negatív teszt. Meg is mondtam a férjemnek hogy na most te fogsz tesztelni én oda sem megyek. Biztos voltam benne hogy az első lombik nem sikerült mert a 10. nap( ahogy meg szokott jönni) 1 napig enyhén véreztem. Már abba akartam hagyni minden gyógyszert, visszamenni dolgozni, olyan csalódott voltam. De a férjem nem engedte. Azt mondta hogy amíg tényleg nem jön meg addig adja a szurit nekem.

Én 2 db háromnapost kaptam vissza és a beültetés utáni 14. nap kellett tesztelni. 13. nap este más egyéb okok miatt is ki voltam borulva, családi betegség, kórhàz stb.. hogy mondtam csináljuk meg a tesztet, legyünk túl rajta. A férjem megcsinàlta, én ugye be sem mentem. Azt mondta szinte rögtön erős pozitív lett, ahogy belerakta. Megvárta míg lejárt az idő és behívott. Nem is értettem miért kell megnéznem a negatív tesztet.

Elmondani nem tudom mit éreztem az eddig soha nem látott két csík után.

Alig hittem el. Sírtam mint a záporeső.

A doki szerint a vérzés az lehetett, hogy az egyik beültetett távozott a másik megtapadt.

aug. 2. 10:45
 24/64 A kérdező kommentje:
Igen ezert is mondom,hogy mindenki maskepp eli meg a dolgokat. Nekem konnyebb az elengedes ha elotte felkeszitem magam ra.. ha csak akkor latnam a negativ eredmenyt sokkal jobban kibuknek.
aug. 2. 11:15
 25/64 anonim ***** válasza:

Én is kaptam vissza 3 és 5 naposat is és úgy tudom azért viszik el az 5 napig mert addig maradnak meg az erősebbek,nekem is volt leszívás után 12 is megtermékenyülve de 5 napra mégiscsak 5 maradt meg.

Tudom milyen rossz nekem inszeminációbol is volt 4 sikertelen úgyhogy volt jó pár negatív tesztem de szerintem még elég korai tesztelned főleg 2 napossal. Várj még legalább menstruáció előtti napig ha nagyon nem bírod.

aug. 2. 11:46
 26/64 A kérdező kommentje:
Igazabol az el keseredesem oka az volt hogy 5petesejtem lett lesszivva. Abbol 1indult meg azonnal es szepen osztodott( azt kaptam vissza) majd 2 volt amit meg tudtak meg termekenyiteni. De sajnos egyet se tudtak le fagyasztani mert mind 2 megallt a fejlodesbe. Egyik 5.nap masik 6.nap. igy rogton arra gondoltam,hogy amit vissza kaptam az is biztos megall a fejlodesbe. De nagyon nagyon remenykedek,hogy eros lesz es szepen fejlodik. Majd jovok a fejlemenyekkel.
aug. 2. 12:26
 27/64 anonim ***** válasza:
100%

“ Az nem azt jelenti, hogy 5 naposokkal nem tudott volna teherbe esni. ”

De igen. Mert 3szor kapott vissza 5 napost és 2szer 3 napost és csak azok sikerültek - de mindig öröm amikor vannak akik jobban tudnak mindent…

Egyébként sosem fog kiderülni, hogy például az én 3 naposaimról hogy kint elmentek e volna 5 napig. Az egyik megmaradt, a másik nem.

aug. 2. 15:06
 28/64 anonim ***** válasza:
100%

26

De elég az az egy is csak sikerüljön.

Drukkolok.

aug. 2. 16:15
 29/64 A kérdező kommentje:
Majd irok mindenkepp. Most mar el hasznalom a tesztjeimet amik meg vannak. Ha megis sikerul kivancsi vagyok mikortol mutatja a teszt. Holnap jelentkezem. Legalabb ha mas is hasonlo cipobe jar,akkor hasznosak lesznek neki ezek az infok.
aug. 2. 21:06
 30/64 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az első lombik sikerült 3 napos bogyóval (előtte 4 inszem nem). Érezni nem éreztem semmi különösebbet, de a 7. napon már halvány pozitív volt a teszt, a 9-en meg már egyértelmű pozitív.
aug. 2. 23:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!